Elina Koskela nimitetty MPS-Yhtiöiden uudeksi toimitusjohtajaksi – yhtiön 45-vuotias ura johdon ja organisaatioiden kehittäjänä jatkuu digitaalisella twistillä

28.11.2019

MPS-Yhtiöt Oy jatkaa 45-vuotista työtänsä kestävän työelämän edistäjänä uuden toimitusjohtajan johdolla 1.2.2020 alkaen.

”Toimitusjohtajan valinta on aina omistajien arvovalinta ja näin on tässäkin tapauksessa. Olen saanut seurata Elina Koskelaa hänen eri työtehtävissään MPS:llä useiden vuosien ajan. Hänen toiminnassaan näkyy aito halu vaikuttaa laajasti työelämän asioihin, ja hänen sisällään palaa intohimoinen tuli kaikkea sitä kohtaan, mitä MPS edustaa osaamisen, arvojen, vaikuttamisen ja johtamisen alueilla. Arvostan Elinassa myös hänen tahtoaan elää tasapainoista elämää, johon kuuluu työn lisäksi perheestä, ystävyyssuhteista ja terveydestä huolehtiminen”, sanoo päätoimiseen hallituksen puheenjohtajan tehtävään keskittyvä yrityksen perustaja Marcus Herold. ”Elina on tehnyt monipuolisen uran eri tehtävissä MPS:llä, minkä lisäksi hänen oma erikoisosaamisensa johdon rekrytoijana ja kehittäjänä antaa hyvät edellytykset konsernin johtamiseen.”

”MPS-Yhtiöiden pitkäaikainen työkäyttäytymisen ja liiketoiminnan osaaminen on vahva perusta, johon lähdemme kunnianhimoisesti tuomaan uusia lisäarvotekijöitä digitaalisuuden, people datan ja analytiikan keinoin”, Elina kertoo. ”Pysymme valinnassamme olla alan laatutoimija, jolle eettisyys ja luotettavuus ovat toiminnan arvolähtökohtia. Asiakkaidemme tarve osaajien löytämiseen, heidän kehittämiseensä ja organisaatioiden uudistamiseen säilyy perustehtävänämme. Lisäksi tuomme osaamisemme yhä vahvemmin myös kuluttajien saataville.”

MPS-Yhtiöiden vuosikymmenten työ on tuonut yhteen ihmisiä ja organisaatioita eri tehtävistä, toimialoilta ja maista. ”Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää tuhansien hakijoiden, oppimiskokemusten sekä yhteistyöorganisaatioidemme kautta kertynyttä informaatiota asiakkaidemme hyödyksi”, sanoo Elina Koskela.

”On upeaa, että Elina osaamisellaan ja arvopohjallaan luotsaa organisaatiotamme, kun luomme missiomme mukaisesti arvokasta kasvua jokaiselle”, toteaa Marcus.

Elina kertoo olevansa todella innoissaan siitä, miten MPS:n ammattilaisten korkealaatuinen osaaminen ja potentiaali yhdistyvät palveluissa asiakkaidemme menestykseksi. MPS-Yhtiöiden pitkäaikainen slogan on työn ja teknologian murroksen aikakautena ajankohtaisempi kuin koskaan: Because companies are made up of people™.


Lisätietoja:

Marcus Herold, toimitusjohtaja 1.2.2020 asti, hallituksen puheenjohtaja, MPS-Yhtiöt, puh. +358 400 666 663.
Elina Koskela, toimitusjohtaja, MPS Career Oy, MPS-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja 1.2.2020 alkaen, +358 20 746 9692.

Lue myös, mitä Elina aikoo ensitöikseen tehdä toimitusjohtajana, täällä.