Suorahaku

Suorahaku eli headhunting on ratkaisu, kun etsit henkilöitä avaintehtäviin niin hallituksiin, ylimpään johtoon kuin vaativiin asiantuntijatehtäviin. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun ja ehdottomaan luottamuksellisuuteen. Sertifioitujen suorahakukonsulttiemme toimiala- ja liiketoimintaosaaminen, verkostot sekä työkäyttäytymisen syvällinen ymmärtäminen luovat vahvan perustan onnistuneelle suorahaulle.  
Olemme erikoistuneet johtajien ja asiantuntijoiden löytämiseen:  
  • MPS Executive Search - Ylimmän johdon suorahaku
  • MPS Executive Search - Hallitusjäsenten suorahaku
  • MPS Suorahaku - Asiantuntijoiden ja keskijohdon suorahaku 
Asiantuntijamme
Roy Herold
Roy Herold
roy.herold@mps.fi +358 40 060 1760
LAITA MEILLE VIESTI

“ (1)

Saamani rekrytointipalvelu oli ammattitaitoista, asiantuntevaa, tukevaa ja asiakasta kunnioittavaa.

 

Pirjo Larm

Työ- ja elinkeinoministeriön hankepäällikkö200+

30+

83

suorahakua vuosittain
sertifioitua suorahakukonsulttia
NPS

 

Löydämme sinulle oikeat osaajat

Ehdokkaita kartoittaa palkittu Research-tiimi*. MPS:llä työskentelee 9 hengen kokenut research-tiimi, joka on erikoistunut ehdokkaiden tunnistamiseen ja löytämiseen eri kanavista.  

Tiimi auttaa sopivien ja kriteerit täyttävien ehdokkaiden kartoittamisessa ja tuo osaamisensa ehdokasmarkkinan tilanteesta, substanssi-/erityisosaamisen tunnistamisesta sekä ehdokkaiden löydettävyydestä ja liikkuvuudesta toimialoittain. Hyödynnämme myös omaa kasvavaa osaajayhteisöämme, jossa on yli 15 000 profiilia.  

Pidämme huolta laadusta. Sertifioidut suorahaku- ja research-konsultimme pitävät huolta siitä, että asiakkaamme saavat parasta laatua ja ehdokaskokemus on erinomainen. Soveltuvuuden arvioinnissa kartoitamme ehdokkaan soveltuvuutta laaja-alaisesti tehtävään ja sen haasteisiin, organisaatioon ja sen kulttuuriin. Arvioinnin suorittaa sertifioitu henkilöarviointikonsultti.

Takaamme suorahaun onnistumisen. Etsimme sopivaa ehdokasta niin kauan, kunnes oikea henkilö löytyy tai kaikki tehtävän kannalta potentiaaliset ehdokkaat sovitulla alueella on kartoitettu. Uusimme tietyin ehdoin valintaprosessin veloituksetta, mikäli suositeltu henkilö epäonnistuu tehtävässään 6 kuukauden kuluessa työn aloittamisesta. Luotamme tekemiseemme, joten tarjoamme myös takuun osana suorahakua. 

*MPS:n research-tiimi palkittiin vuonna 2022 sarjansa edistyksellisimpänä LinkedIn Recruiterin käyttäjänä.  (LinkedIn Nordic Talent Awards, yli 100 henkeä työllistävät yritykset)


MPS:n vastuullisuusperiaatteet suorahaussa ja rekrytoinneissa

Haluamme toimia edelläkävijänä toimialamme vastuullisuuskäytäntöjen kehittämisessä. Lue lisää MPS:n vastuullisuusperiaatteista suorahaussa ja rekrytoinneissa.


Kansainvälisyys

Olemme kumppanisi myös kansainvälisissä suorahauissa kumppanuusverkostomme Panoraman kanssa. Panorama on johtavien suorahakuyritysten verkosto, joka yhdistää paikallisen ja globaalin kykenevyyden.  

Oletko kiinnostunut johtajapositioista? 

Liity Talent Communityymme täällä.

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Roy Herold
Roy Herold
roy.herold@mps.fi +358 40 060 1760
TUTUSTU