Suorahaku

Suorahaku on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä osaamisvaatimusten tai työpaikan sijainnin kannalta haasteellisiin asiantuntija- tai keskijohdon tehtäviin. Suorahakuprosessi voi olla tehokkain – tai jopa ainoa - tapa löytää kapean alan erikoisasiantuntija. Pelkällä perinteisellä työpaikkailmoituksella ei välttämättä saavuteta pienilukuista kohderyhmää riittävällä tehokkuudella. Siksi suorahaku on tehokas täsmätyökalu myös asiantuntijatason rekrytointeihin.
Asiantuntijamme
Jonathan Rasmus
Jonathan Rasmus
jonathan.rasmus@mps.fi +358 20 746 9481
TUTUSTU

“ (1)

Toteutamme rekrytoinnit vaativiinkin tilanteisiin ammattitaidolla ja tehokkaasti. Varmistamme, että rekrytointiin saadaan mukaan parhaat ehdokkaat ja tuemme valitsemaan tehtävään sopivimman henkilön.

 

Hannu Kainulainen

Senior Consultant

Rekrytointipalveluillamme saavutat osaajat asiantuntija-, esimies- ja johtotehtäviin.


Suorahaku on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä osaamisvaatimusten tai työpaikan sijainnin kannalta haasteellisiin asiantuntija- tai keskijohdon tehtäviin. Suorahakuprosessi voi olla tehokkain – tai jopa ainoa - tapa löytää kapean alan erikoisasiantuntija. Pelkällä perinteisellä työpaikkailmoituksella ei välttämättä saavuteta pienilukuista kohderyhmää riittävällä tehokkuudella. Siksi suorahaku on tehokas täsmätyökalu myös asiantuntijatason rekrytointeihin. Suorahaku tavoittaa ja vaikuttaa lisäksi niihin henkilöihin, jotka eivät aktiivisesti etsi uutta tehtävää. Näitä asiantuntijaverkostoja MPS kehittää pitkäjänteisesti ja järjestelmällisesti. Suorahakukonsulttimme määrittelee hakukriteerit yhdessä asiakkaan edustajan kanssa, jonka jälkeen kokeneet research konsulttimme etsivät ehdokkaita hyödyntämällä MPS:n monipuolisia verkostoja ja rekrytointikanavia.

Jos etsit henkilöitä avaintehtäviin niin hallituksiin, ylimpään johtoon kuin vaativiin asiantuntijatehtäviin, MPS Executive Search -palvelumme ovat käytettävissäsi.

MPS:n vastuullisuusperiaatteet suorahaussa ja rekrytoinneissa

Lue lisää MPS:n vastuullisuusperiaatteista suorahaussa ja rekrytoinneissa täällä.

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Jonathan Rasmus
Jonathan Rasmus
jonathan.rasmus@mps.fi +358 20 746 9481
TUTUSTU