Suorahaku

Suorahaku on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä osaamisvaatimusten tai työpaikan sijainnin kannalta haasteellisiin asiantuntija- tai keskijohdon tehtäviin. Suorahaku voi olla tehokkain – tai jopa ainoa - tapa löytää tarvitsemasi osaaja. 
Asiantuntijamme
Jonathan Rasmus
Jonathan Rasmus
jonathan.rasmus@mps.fi +358 20 746 9481
OTA YHTEYTTÄ

“ (1)

Saamani rekrytointipalvelu oli ammattitaitoista, asiantuntevaa, tukevaa ja asiakasta kunnioittavaa.

 

Pirjo Larm

Työ- ja elinkeinoministeriön hankepäällikkö

Suorahaku – kun pelkkä ilmoitus ei riitä

Pelkällä työpaikkailmoituksella ei välttämättä saavuteta pienilukuista kohderyhmää riittävällä tehokkuudella. Suorahaku eli headhunting on tehokas tapa tavoittaa ja vaikuttaa niihin henkilöihin, jotka eivät aktiivisesti etsi uutta tehtävää.

Suorahakukonsulttimme määrittelee hakukriteerit yhdessä asiakkaan edustajan kanssa, jonka jälkeen kokeneet research-konsulttimme etsivät ehdokkaita hyödyntämällä MPS:n monipuolisia verkostoja ja rekrytointikanavia.

Suorahaku ylimmän johdon ja hallitustehtäviin

Tarjoamme MPS Executive Search -palvelua, kun etsit avainhenkilöitä hallitukseen tai ylimpään johtoon. Toimistomme Ruotsissa, Baltiassa ja Suomessa ovat johtavien suorahakuyritysten kumppanuusverkoston Panoraman jäseniä. Sen avulla voimme etsiä yrityksellesi osaajia ympäri maailmaa.

Löydämme sinulle oikeat osaajat

Perehdymme liiketoimintaasi. Tämä on ensimmäinen MPS:n toiminnan laadun kulmakivistä, joilla varmistetaan sopivan ehdokkaan löytyminen.

Kartoitamme ehdokkaita huolella. Kartoitamme ehdokkaita perusteellisesti monipuolisia verkostoja ja rekrytointikanavia hyödyntäen. Research-konsulttimme ovat alan parhaita asiantuntijoita ja he löytävät kriteereihin sopivia ehdokkaita eri kanavien kautta.

Pidämme huolta laadusta. Sertifioidut suorahaku- ja research-konsultimme pitävät huolta siitä, että asiakkaamme saavat parasta laatua ja ehdokaskokemus on erinomainen. Soveltuvuuden arvioinnissa kartoitamme ehdokkaan soveltuvuutta laaja-alaisesti tehtävään ja sen haasteisiin, organisaatioon ja sen kulttuuriin. Arvioinnin suorittaa sertifioitu henkilöarviointikonsultti.

Takaamme suorahaun onnistumisen. Etsimme sopivaa ehdokasta niin kauan, kunnes oikea henkilö löytyy tai kaikki tehtävän kannalta potentiaaliset ehdokkaat sovitulla alueella on kartoitettu. Uusimme tietyin ehdoin valintaprosessin veloituksetta, mikäli suositeltu henkilö epäonnistuu tehtävässään 6 kuukauden kuluessa työn aloittamisesta. Luotamme tekemiseemme, joten tarjoamme myös takuun osana suorahakua. 

 

500+

64

4

rekrytointia vuosittain
rekrytoinnin asiantuntijaa
toimiala-tiimiä

 

MPS:n vastuullisuusperiaatteet suorahaussa ja rekrytoinneissa

Haluamme toimia edelläkävijänä toimialamme vastuullisuuskäytäntöjen kehittämisessä. Lue lisää MPS:n vastuullisuusperiaatteista suorahaussa ja rekrytoinneissa.

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Jonathan Rasmus
Jonathan Rasmus
jonathan.rasmus@mps.fi +358 20 746 9481
TUTUSTU