MPS toimipisteet Suomessa

Palvelemme alueellisten toimipisteidemme kautta koko Suomessa. Kunkin toimipisteen yhteystiedot, ajo-ohjeet ja kartan löydät alta tai voit valita toimipisteen valikosta. Kuopion, Oulun, Tampereen, Turun ja Vaasan asiantuntijat ja yhteyshenkilöt löydät myös toimipisteen yhteydestä.
Espoo • TampereTurku • Kuopio • Vaasa • Oulu

Voit myös jättää viestin yhteydenottolomakkeen kautta, jolloin haluamastasi toimipisteestä otetaan sinuun yhteyttä.

 

Espoo


Keilaranta 17 C
02150 Espoo
tel. +358 20 746 9400
e-mail espoo@mps.fi

 


Saapuminen

Pääkonttorimme sijaitsee HTC Waterfront Keilaniemessä, aivan meren rannalla, C-rakennuksen 5. kerroksessa. Vastaanotto ja ilmoittautuminen sijaitsevat D-rakennuksen aulatilassa osoitteessa Keilaranta 19, jossa kiinteistön ystävällinen henkilöstö ohjaa sinut eteenpäin toimistollemme. Tutustu kiinteistön pohjakarttaan tästä.

Keilaniemestä on hyvät kulkuyhteydet Helsingin keskustaan ja lentokentälle niin autolla kuin joukkoliikenteelläkin. Keilaniemen metroasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä. Julkisen liikenteen matkustusvaihtoehtoja voit etsiä HSL:n reittioppaasta.

Pysäköinti

Voit pysäköidä D-rakennuksen edessä oleville maksuttomille 2h-vieraspaikoille, jotka on nimetty ja merkitty opastein. Muistathan ilmoittaa rekisterinumerosi D-rakennuksen aulaan sekä tarvittaessa hakea lupalapun pidempiaikaiseen pysäköintiin. Huomioithan, että pysäköintitilaa on rajoitetusti. Tutustu kiinteistön autopaikkoihin tästä.

Lähin maksullinen pysäköintihalli, P-Kolmioparkki, on 500 metrin päässä, osoitteessa Keilaniementie 1, 02150 Espoo. Lisätietoja saat tästä.

Tampere


Kuninkaankatu 30 A (4 krs.)

33200 Tampere
puh. +358 20 746 9501
e-mail tampere@mps.fi

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta.

TKL:n siniset bussit pysähtyvät Keskustorilla. Linja-autoasemalle on noin kilometri ja rautatieasemalle 500 metriä.

Pysäköinti

Lähimmät pitkäaikaiseen pysäköintiin tarkoitetut paikat löydät Sokoksen, Anttilan, Hämeenpuiston ja Frenckellin pysäköintitaloista.

Asiantuntijat

Tutustu MPS Tampereen toimiston asiantuntijoihin täällä.

Turku


Linnankatu 11 b (2. kerros, sisäänkäynti 1. kerroksessa Forum Korttelin sisäpuolella, keskusaukion laidalla.)

20100 Turku
puh. +358 20 746 9502
e-mail turku@mps.fi

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee Turun keskustassa Forum Korttelissa osoitteessa Linnankatu 11 b (2. kerros, sisäänkäynti 1. kerros), 20100 Turku.

Sisäänkäynti on Forum Korttelin sisäpuolella. Pääset Forumiin Aurakadun puolelta (Aurakatu 3) tai Linnankadun puolelta (Linnankatu 11b).

Pysäköinti

Lähimmät pitkäaikaiseen pysäköintiin tarkoitetut paikat löydät Turun Toriparkin, Louhen ja Stockmannin pysäköintitaloista.

Asiantuntijat

Tutustu MPS Turun toimiston asiantuntijoihin täällä.

Kuopio


Microkatu 1

70120 Kuopio
tel. +358 20 746 9400
e-mail kuopio@mps.fi

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee Kuopion KPY Novapoliksessa (M-ovi). Juna- ja linja-autoasemalta on matkaa noin 4 km ja lentokentältä noin 21 km.

Pysäköinti

Pysäköinti piha-alueella ma-pe klo 7-17. Pysäköinti pysyäköintitalossa ma-pe klo 7-22. Maksu molemmissa ParkManilla tai EasyParkilla, hinta 2€/h + operaattorin palv.maksu.

Asiantuntijat

Tutustu MPS Kuopion toimiston asiantuntijoihin täällä.

Vaasa


Wolffintie 36, F12

65200 Vaasa
puh. +358 20 746 9400
e-mail vaasa@mps.fi

Saapuminen

MPS Vaasan toimipiste sijaitsee osoitteessa Wolffintie 36, F12, 65200 Vaasa. Sisäänkäynti on meren puolelta Yliopistonranta-nimiseltä kadulta (Yliopistonranta 4, F12-sisäänkäynti). Eteisessä löydät ovikellon MPS Career Oy:n postilaatikon kyljestä.

Toimitilamme sijaitsevat Palosaaren yrityskeskuksessa. Saavutettavuudeltaan sijainti on erinomainen niin autoilijoille kuin julkisen liikenteen käyttäjillekin.

Pysäköinti

Yliopistonrantakadun varressa (meren puolella) on ilmaista pysäköintitilaa. Yrityskeskuksen alueelta löytyy lisäksi 1h ja 2h kiekkopaikkoja. Varatuille paikoille jättäminen ei ole sallittua. Olethan yhteydessä Vaasan toimiston yhteyshenkilöösi, jos tarvitset parkkilupaa esim. kokonaiseksi päiväksi. 

Asiantuntijat

Tutustu MPS Vaasan toimiston asiantuntijoihin täällä.

Oulu


Hallituskatu 13-17 D

90100 Oulu
puh. +358 20 746 9503
e-mail oulu@mps.fi

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee aivan Oulun ydinkeskustassa Valkealinna-nimisessä kiinteistössä. Toimistoomme on sekä juna- että linja-autoasemalta kävelymatka. Oulunsalon lentokentältä on matkaa noin 15 km.

Löydät toimistomme sisäänkäynnin Hallituskadun puolelta D-rapusta ja 3. kerroksesta. Sisäänkäyntiä vastapäätä sijaitsee Otto Karhin puiston taksitolppa.

Pysäköinti

Lähimmät pitkäaikaiseen pysäköintiin tarkoitetut paikoitustilat löydät kalliopysäköintitila Kivisydämestä. Pääset nousemaan Karhi-hissillä katutasoon, toimistorakennuksemme eteen. Kivisydämeen voit ajaa sisään ja poistua kahta kautta:

  • Hallituskatu 1, Torin ramppi sijaitsee Hallituskadulla torinrannassa.
  • Hallituskatu 20, Hallituskadun rampille ajetaan Uudeltakadulta Otto Karhin puiston kulmalta.

Asiantuntijat

Tutustu MPS Oulun toimiston asiantuntijoihin täällä.