MPS Tiimiloikka – nosta tiimisi uudelle tasolle

MPS Tiimiloikka on palvelu tiimeille, jotka haluavat saavuttaa täyden potentiaalinsa ja yltää huipputuloksiin. Palvelumme avulla pureudutaan tiimitoiminnan dynamiikkaan, tunnistetaan tehokasta työskentelyä estävät toimintatavat ja annetaan konkreettista apua niiden muuttamiseksi.
Asiantuntijamme
Jan Silvonen
Jan Silvonen
jan.silvonen@mps.fi +358 40 514 7715
LAITA MEILLE VIESTI
VARAA AIKA KALENTERISTANI

“ (1)

Tiimien onnistuminen on organisaatioiden tuloksellisuudelle kriittisen tärkeä tekijä. Hyvin yhteen toimivat tiimit ovat yritykselle todellinen kilpailuetu.

 

John J. Murphy

10 Rules for High-Performance Teamwork

Iso osa yrityksen tuloksellisuudesta syntyy tiimitason toiminnan sujuvuudesta ja jatkuvasta uudistumiskyvystä. Myös työntekijäkokemus rakentuu vahvasti tiimitasolla, sillä yksittäisten työntekijöiden näkökulmasta juuri lähitiimin toimivuus ja tunneilmapiiri vaikuttavat suoraan jokaiseen työpäivään. Siksi fokuksessamme on tiimien toiminnan kehittäminen ja tukeminen.

 

Tunnista tiimin toiminnan kannalta kolme kriittistä tekijää

Tiimin kehittymisen kannalta on tärkeää tunnistaa ja kartoittaa kolmen eri ”loikan” nykytila:

  1. MERKITYS Tiimin olemassaolon tarkoitus ja psykologinen turvallisuus
  2. SUJUVUUS Yhteinen tavoite ja arjen tehokkuus
  3. UUDISTUMINEN Oikea osaaminen ja kyky kehittää toimintaa

On useita tekijöitä, jotka auttavat tunnistamaan hyvän tiimin. Yksi tärkeimmistä on se, että tiimin jäsenet ovat sitoutuneita tekemään yhdessä työtä ja tukevat toisiaan saavuttaakseen yhteiset tavoitteet. Toinen tärkeä tekijä on se, että tiimissä on hyvä vuorovaikutus ja avoin kommunikointi, joka mahdollistaa tehokkaan ja joustavan työskentelyn.

Hyvin toimivassa tiimissä on selkeät roolit ja vastuut sekä tehokas johtaminen ja päätöksenteko. Huippusuorituksiin yltävän tiimin on myös jatkuvasti kehitettävä toimintaansa, eli sillä pitää olla uudistumiskykyä.

Tiimiloikka-palvelu koostuu tiimikyselystä, joka selvittää nykyisen toiminnan tason tärkeimpien kriteerien osalta. Online-raportti nostaa selkeästi esiin keskeiset havainnot, kriittisimmät kehittymisen kohteet sekä vahvuudet, joille tiimin tulevaisuus voidaan rakentaa. MPS:n online-tuki auttaa tiimin esihenkilöä tulkitsemaan tuloksia yhdessä tiimiläisten kanssa sekä luomaan konkreettisia kehittämistoimenpiteitä tiimitoiminnan kehittämiseksi.

Mikäli esihenkilö tai tiimi kokee tarvitsevansa yksilöllistä tukea tulosten läpikäyntiin tai jatkotoimenpiteisiin, MPS:n kokeneet valmentajat tarjoavat tukea joustavasti tarpeen mukaan.

MPS Tiimiloikka-Tiimeille jotka eivät hyädynnä tai tunne koko potentiaaliaan. Autamme tunnistamaan esteet potentiaalin tunnistamiselle ja tuemme esteiden ylittämisessä.

Tiimiloikan avulla saimme johtoryhmän kanssa pysähtyä oleellisen äärelle tuumaamaan sitä, mikä on tärkeää juuri nyt. Tiimiloikka edisti luottamuksen rakentumista ja sai minulle vahvan kokemuksen siitä, että olemme samalla puolella.

Hektisten aikataulujen ja kovien vaatimusten paineessa tarvitsemme toistemme tukea. Nyt pääsimme keskustelemaan asioista rehellisesti ja syvällisesti ja olen varma, että tästä seuraa johtoryhmällemme hyviä asioita myös jatkossa.

Harriet Urponen

Viestintäjohtaja, Oulun seurakuntayhtymä

 

MPS Tiimiloikan taustalla tutkittua tietoa

  • Työhyvinvoinnin, tuottavuuden ja suorituksen johtamisen tutkimukset (mm. Whitman, Combs et al., Ryan & Deci)
  • Tiimin tuottavuuden malli (Drexler, Sibbet, & Forrester)
  • 10 Rules for High-Performance Teamwork (John J. Murphy)
  • Lencionin tutkimus hyvin toimivista tiimeistä ja luottamuksesta
  • Edmondsonin tutkimus psykologisen turvallisuuden ja tuottavuuden ja kehittymisen yhteydestä
  • MPS:n 45 vuoden kokemus työkäyttäytymisen arvioinnista ja kehittämisestä yksilö- ja tiimitasolla

 

 

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Jan Silvonen
Jan Silvonen
jan.silvonen@mps.fi +358 40 514 7715
TUTUSTU
VARAA AIKA KALENTERISTANI