Asiantuntijan konsultaatio muutoksen valmisteluun

Onnistunut muutostilanteen hallinta on muutoksen johtamista johdonmukaisesti ja suunnitellusti läpi organisaation. MPS:n muutoksen hallinnan konsultaatio on käytössäsi muutostilanteen valmistelussa.
Asiantuntijamme
Anne-Maria Lehtinen
Anne-Maria Lehtinen
anne-maria.lehtinen@mps.fi +358 20 746 9482
TUTUSTU

“ (1)

MPS:n muutos- ja uudelleensijoittumisvalmennukset auttavat yrityksiä yhteiskuntavastuun täyttämisen lisäksi inhimillisyyden ja kunnioituksen säilymisessä haastavassakin tilanteessa.

 

Anne-Maria Lehtinen

Senior Consultant

MPS:n asiantuntijoiden konsultaatio muutokseen valmistautumiseen sisältää apua haastavienkin henkilöstömuutosten hyvään suunnitteluun: parhaat käytännöt johdolle, hr:lle ja esihenkilöille muutoksessa toimimiseen, muutosviestintään, irtisanottujen sekä organisaatiossa jatkavan henkilöstön tukemiseen.

Organisaation henkilöstövähennyksiin liittyvät muutokset sisältävät muutosturvalain huomioimisen. Muutosturvalain avulla halutaan taata inhimillinen ja arvokas kohtelu organisaatiolle arvoa tuottaneelle työntekijälle. MPS tukee organisaatioitasi muutosturvalain täyttämisessä tarjoamalla organisaation ja sen henkilöstön tarpeisiin räätälöityjä muutos- ja uudelleensijoittumisvalmennuksia vuosien kokemuksella. Muutosturvalaki on olennainen osa yhteistoiminta eli yt-neuvottelujen ja niihin liittyvän lainsäädännön kokonaisuutta.

Olemme vuosittain mukana tuhansien henkilöiden työurien muutostilanteissa. MPS:llä on Suomessa yli 30 muutos- ja uudelleensijoittumisvalmennuksiin koulutettua ja sertifioitua, kokenutta valmennuskonsulttia valmiina tukemaan henkilöstöänne muutoksessa.

 


 

Oppaat muutos- ja vähennystilanteisiin

OPC oppaat promo

Ladattavat oppaat auttavat sinua sekä organisaatiotasi muutostilanteiden vastuullisessa läpiviennissä sekä henkilöstön inhimillisessä tukemisessa läpi vaikeiden vähennystilanteiden – ja vielä sen jälkeenkin.

Tutustu oppaisiin

 

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Anne-Maria Lehtinen
Anne-Maria Lehtinen
anne-maria.lehtinen@mps.fi +358 20 746 9482
TUTUSTU