MPS Business Coaching tuo esille täyden potentiaalisi

Uralle osuvia haastavia tilanteita tai muutosmahdollisuuksia ei tarvitse kohdata yksin. Coachingin avulla kirkastat tavoitteesi ja löydät vahvuuksiesi kautta voimaa ja keinoja päästä tilanteesta eteenpäin haluamaasi suuntaan.
Asiantuntijamme
Minna Hirsimäki
Minna Hirsimäki
minna.hirsimaki@mps.fi +358 20 746 9473
LAITA MEILLE VIESTI

“ (1)

Oli mahtava saada apua alan ammattilaiselta. Coaching sessiot olivat mielen avaavia ja hyvin antoisia. Sain paljon uutta pohdittavaa sekä erityisesti uusia keinoja lähestyä eri tilanteissa ihmisiä.

 

Eero Kossi

Strategic Sourcing Lead, Kongsberg Maritime

Keskiössä yksilön ja liiketoiminnan menestymisen edistäminen

MPS Business Coachingin avulla yksilön potentiaali saadaan vahvemmin suunnattua yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Samalla coachattavan itsereflektio kehittyy, rajoittavat uskomukset saadaan tunnistettua ja henkilön suorituskyky sekä työhyvinvointi vahvistuu. Coachingin avulla saadaan aikaan konkreettisia kehitysaskeleita coachattavan käyttäytymisessä.

MPS Business Coaching on eräs tehokkaimmista kehittämisen keinoista mm.

 • Muutostilanteissa
 • Haastavissa johtamisen tilanteissa
 • Omien voimavarojen ja vahvuuksien tunnistamisessa.

Teemme coachingia lähes 30 eritaustaisen coachin voimin ja olemme olleet yli kahdenkymmenen vuoden ajan pioneerina kehittämässä suomalaista coaching-kulttuuria.

Meillä on vahva osaaminen ja kokemus menestyksekkäästä business coachingista:

 • Coachimme ovat sertifioituja business coacheja ja heillä on näkemystä uuden ajan johtajuudesta, henkilökohtaista osaamista liiketoiminnan johtamisesta sekä ihmisten kehittämisestä.
 • Ymmärrämme suomalaisen työelämän uusimmat ilmiöt ja organisaatioiden tulevaisuuden vaatimukset. Teemme vuosittain työtä tuhansien yksilöiden tukena työuran erilaisissa tilanteissa.
 • Tunnemme ihmisen ja autamme kirkastamaan tavoitteet. Työkäyttäytymisen ymmärtäminen on MPS-osaamisen ydin. Coachingissa yksilö löytää hänen ainutlaatuisten vahvuuksien yhdistelmän, missä käytämme apuna erilaisia persoonallisuutta, motivaatiota ja käyttäytymistä kuvaavia analyysejä.
 • Olemme työuran eri vaiheiden intohimoinen osaaja. Tunnemme vuosikymmenien ajalta työnantajien sekä yksilöiden odotukset kaikissa työuran siirtymävaiheissa. Olemme tuki tilanteissa, joissa haasteet ovat innostavia tai huolta herättäviä.

Kenelle business coaching sopii?

Coaching on hyödyllistä esimerkiksi:

 • Uutta tehtävää pohtivalle asiantuntijalle
 • Uudessa vaativammassa tehtävässä aloittaneelle
 • Johtajille uran eri vaiheissa
 • Esihenkilö-/lähijohtamistaitojaan kehittävälle
 • Haastavan työtilanteen kohdanneelle

Coaching-matka kestää tyypillisesti 3-12 kuukautta. Coach ja coachattava tapaavat sovitusti 1-2 kertaa kuukaudessa. Tapaamisia voidaan pitää kasvokkain tai etänä.

Tutustu tarkemmin business coacheihimme Jenni Luomaan, Iiro Pohjanoksaan ja Minna Hirsimäkeen

jenni-luoma  iiro-pohjanoksa   minna-hirsimaki

 

Jos tunnistat, että business coachingista voisi olla sinulle, kollegallesi tai tiimillesi hyötyä, ota yhteys Minnaan, niin hän voi ehdottaa sinulle sopivinta coachia. 

 Business coaching tukee Valmet Automotiven kasvua
- Asiakkaamme kertovat -

Business coaching tukee Valmet Automotiven kasvua

Nopeassa kasvussa oleva Valmet Automotive työllistää Salon akkutehtaalla 800 ihmistä. Viidessä vuodessa liikevaihto on kasvanut nollasta 980 miljoonaan euroon. Viimeiset kaksi vuotta Salon tehtaan kasvua on kipparoinut Salon tehtaan toimitusjohtaja Kimmo Suupohja. Valmet Automotive hyödynsi MPS Business coachingia kasvumatkallaan.

Ota yhteyttä

Minna Hirsimäki
Minna Hirsimäki
minna.hirsimaki@mps.fi +358 20 746 9473
TUTUSTU