MPS Cross-Company­-mentorointi­ohjelma

Ohjelman tavoitteena on antaa tukea menestykselliseen työskentelyyn niin yritysten johdossa kuin omalla vastuualueella. Myös johtoasemassa olevat henkilöt, jotka kaipaavat sparrausta ja tukea itseään kokeneemmalta osaajalta, voivat osallistua ohjelmaan aktorin ominaisuudessa.
Asiantuntijamme
Minna Hirsimäki
Minna Hirsimäki
minna.hirsimaki@mps.fi +358 20 746 9473
OTA YHTEYTTÄ

“ (1)

Mentorini kanssa sain sparrailla omaan kehittymiseeni liittyviä asioita - sain paljon näkemyksiä ja ajatuksia!

 

Nina Kujala

Fingrid Oy

Mitä ohjelma sisältää?

 

Mentorointi perustuu kahden tasa-arvoisen henkilön luottamukselliseen vuorovaikutukseen, jossa tietotaitoa siirretään säännöllisten ja tavoitteellisten keskustelujen avulla. Ohjelma pohjautuu vapaaehtoisuuteen, mutta edellyttää molempien osapuolien vahvaa sitoutumista prosessiin.

  • Mentori ja aktori tapaavat toisensa noin kuukauden välein aktorin asettamien tavoitteiden äärellä. Yhteensä tapaamisia on 8-10.
  • Yhteisiä mentorointiverkoston tapaamisia on neljä, joissa erilaiset tulevaisuuden johtamiseen liittyvät teemat ovat keskiössä.
  • 360-arvioinnin, joka auttaa syventämään ymmärrystäsi niistä kehittymisen toiveista, joita ympäristösi sinulta odottaa. Analyysin avulla opit näkemään omat vahvuutesi sellaisena kuin kollegat tai alaiset ne näkevät.

 

Kenelle MPS Cross-Company-mentorointiohjelma sopii?

 

  • Uransa pitkäjänteisestä kehittämisestä kiinnostuneelle
  • Uusia vastuita kaipaavalle
  • Oman osaamisen ja tavoitteiden tunnistamiseen ja kehittämiseen
  • Sparrausta hankalaan työtilanteeseen kaipaavalle
  • Varmuutta ja rohkeutta työelämässä etsivälle
  • Verkostojaan ja uusia näkökulmia laajentavalle

 

Mikä ohjelmassa on erityistä?

 

Käytämme parien yhteensovittamisessa apuna uramotiivi- ja toimintatyylianalyysejä, jotta löydämme juuri sinulle ja tavoitteisiisi parhaiten sopivimman mentorin. Lisäksi huomioimme henkilöiden toimiala- ja kokemustaustat. Cross-Company-mentorointiohjelman on käynyt läpi jo yli 600 henkilöä. Yhteisissä koko verkoston tapaamisissa keskitytään tulevaisuuden johtamisen teemoihin.

 

Mitä ohjelma maksaa ja miten pääsen mukaan?

 

MPS Cross-Company-mentorointiohjelma lähti liikkeelle maaliskuussa 2021 mahtavan ryhmän kanssa ja lokakuussa 2022 aloitti viimeisin ryhmä. Seuraava ohjelma alkaa maaliskuussa 2023. Haku maaliskuun ohjelmaan on päättynyt.

Aktoreille 9 kuukauden mentorointiohjelman hinta on 3 100 € / aktori. Hae aktoriksi »
Mentoreilta ei peritä osallistumismaksua, mutta heille ei myöskään makseta erillistä korvausta panostuksestaan. Hae mentoriksi »

Haku vuoden 2023 ensimmäiseen ohjelmaan on päättynyt kiitos kaikille hakemuksensa jättäneille. Olemme pian yhteydessä hakijoihin.

 

Organisaatioiden sisäiset mentorointiohjelmat

 

Yrityksen sisäinen mentorointiohjelma on hyvä keino tukea osaamisen jakamista ja sitouttaa avainhenkilöitä organisaatioon. Olemme Suomen johtava yritysmentorointiohjelmien toteuttaja. Tarjoamme osallistujille valmennusta sekä konkreettiset työkalut. Yhtiöiden sisäisten mentorointiohjelmien referenssejämme ovat muun muassa ABB-konserni, Boliden Harjavalta, Enia Oy, YIT, Hartela-konserni, Panostaja Oyj, Senaatti-kiinteistöt Oy ja Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri VSSHP.

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Minna Hirsimäki
Minna Hirsimäki
minna.hirsimaki@mps.fi +358 20 746 9473
TUTUSTU