Uudelleen­sijoittumisen valmennus, Outplacement

Uudelleensijoittumisvalmennus tukee organisaatiosta lähteviä työntekijöitä. Tuemme henkilökohtaisen muutostilanteen läpikäynnissä, mahdollistamme oman uran ja tilanteen pohtimisen ja autamme seuraavan askeleen löytämisessä mahdollisimman nopeasti. Valmennus puolittaa työnhakuun ja uuden urapolun löytämiseen käytetyn ajan irtisanomisen jälkeen. 
Asiantuntijamme
Saara Campbell
Saara Campbell
saara.campbell@mps.fi +358 40 830 8528
LAITA MEILLE VIESTI

“ (1)

Uravalmennus oli erittäin kattava ja siihen sisältyi muun muassa CV:n ja LinkedIn-profiilin rakentamista ja haastatteluun valmistautumista. Valmennus toi työnhakuun suunnitelmallisuutta ja herätteli pohtimaan omia urapolkumahdollisuuksia.

 

Palaute MPS:n valmennukseen osallistuneelta

Uudelleensijoittumisvalmennus eli Outplacement yhdistää perinteisen työnhakuvalmennuksen kokonaisvaltaiseen uravalmennukseen

Emme ainoastaan tue yksilöä uuden työpaikan etsinnässä, vaan avustamme oman ammatillisen polun suunnittelussa ja pitkäaikaisessa urakehityksessä. Autamme asiantuntijoita, päälliköitä sekä johtajia löytämään seuraavan askeleen urallaan – olipa kyseessä sitten uusi työpaikka, yrittäjyys tai kouluttautuminen uudelle alalle. 

Työskentelemme aktiivisesti työelämän sykkeessä ja asiantuntijamme ovat päivittäin mukana erilaisissa työurien muutostilanteissa. Tuntemuksemme ihmisistä ja työelämästä perustuu vahvaan kokemukseen rekrytoinneista, suorahauista, henkilöarvioinneista ja valmennuksista eri toimialoilla.  

Valmennus sisältää yksilöllistä tukea ja ohjausta yksilön omien tavoitteiden saavuttamiseen. Kokemuksemme rekrytoinnista ja vahva tuntemus työmarkkinoista edesauttaa valmennettavien nopeaa sijoittumista uudelleen työelämään. Psykologinen osaamisemme auttaa muutostilanteen käsittelyssä ja omien voimavarojen suuntaamisessa kohti uutta alkua. 

 

Räätälöimme valmennukset organisaation ja yksilön tarpeiden mukaan, sekä huomioiden muutosturvan vaatimukset. Valitusta ohjelmasta riippuen valmennuksiimme sisältyvät: 

  • uravalmennus vertaisryhmässä tai yksilöllisesti 
  • valmentajan tuki myös valmennuskertojen välillä 
  • digitaalinen Onnistujan urapalvelu -oppimisympäristö käytössä 24/7 
  • tekoälyavusteinen piilotyöpaikkojen etsintä 
  • LinkedIn-profiilin optimointi työnhakuun 
  • työnhakuasiakirjojen valmistelu ja viimeistely 
  • asiantuntijoiden alustamat workshopit ja webinaarit 
  • mahdollisuus henkilöarviointiin 
  • kansainväliset työnhaun kumppanit 
  • yrittäjyysvalmennus, esihenkilövalmiuksien valmennukset tai muut koulutukset tilanteen mukaan 

 

Olemme vuosittain mukana tuhansien henkilöiden työurien muutostilanteissa. MPS:llä on Suomessa yli 50 muutos- ja uudelleensijoittumisvalmennuksiin koulutettua ja sertifioitua, kokenutta valmennuskonsulttia valmiina tukemaan henkilöstöänne muutostilanteessa. Tutustu asiantuntijoihimme täältä.

opc-oppaat-2023-01

 

Oppaat muutos- ja vähennystilanteisiin

Ladattavat oppaat auttavat sinua sekä organisaatiotasi muutostilanteiden vastuullisessa läpiviennissä sekä henkilöstön inhimillisessä tukemisessa läpi vaikeiden vähennystilanteiden – ja vielä sen jälkeenkin.

Tutustu oppaisiin

 

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Saara Campbell
Saara Campbell
saara.campbell@mps.fi +358 40 830 8528
TUTUSTU