Uudelleen­sijoittumisen valmennus, Outplacement

Organisaatiosta lähtevät työntekijät saavat parhaan mahdollisen tuen uudelleensijoittumisvalmennuksessa. He saavat mahdollisuuden pohtia omaa uraansa ja tietoa löytääkseen uuden sopivan työpaikan mahdollisimman nopeasti. Uravalmennus puolittaa työn hakuun käytetyn ajan irtisanomisten jälkeen.
Asiantuntijamme
Noora Welling
Noora Welling
noora.welling@mps.fi +358 20 746 9509
OTA YHTEYTTÄ

“ (1)

Uravalmennus oli erittäin kattava ja siihen sisältyi muun muassa CV:n ja LinkedIn-profiilin rakentamista ja haastatteluun valmistautumista. Valmennus toi työnhakuun suunnitelmallisuutta ja herätteli pohtimaan omia urapolkumahdollisuuksia.

 

Palaute MPS:n valmennukseen osallistuneelta

MPS Uudelleensijoittumisvalmennus eli Outplacement-palvelu on enemmän kuin työnhakuvalmennusta. Se tarjoaa monipuolista uracoachausta sekä kattavasti tietoa moderneista työnhakustrategioista. MPS:n vahva kokemus rekrytoinnista auttaa valmennettavaa löytämään uuden paikan työelämässä nopeasti.

Valmennus voi olla yksilöllistä, ryhmävalmennusta tai näitä molempia yhdistävää. Se jatkuu digitaalisesti Onnistujan urapalvelussa, kunnes uusi ratkaisu löytyy.

Riippuen ohjelmasta valmennukseen kuuluu:

  • uracoachaus ja konsultin tuki myös valmennuskertojen välillä
  • digitaalinen Onnistujan urapalvelu 24/7
  • tekoälyavusteinen piilotyöpaikkojen etsintä
  • LinkedIn-profiilin optimointi työnhakuun
  • työnhakuasiakirjojen valmistelu ja viimeistely
  • workshopeja, webinaareja
  • kansainväliset työnhaun kumppanit
  • yrittäjyysvalmennus, esihenkilövalmiuksien valmennukset tai muut koulutukset tilanteen mukaan

Joustava, kannustava ja erilaiset elämäntilanteet huomioiva uracoachaus antaa voimaa päästä yli muutoksesta, etsiä uutta ja tarttua mahdollisuuksiin. Voimme räätälöidä valmennusprosessit huomioiden muutosturvan vaatimukset.

MPS Uudelleensijoittumisen ohjelmat eli Outplacement-palvelut ovat monipuolista uravalmennusta ajankohtaiset työnhakustrategiat ja modernin rekrytoinnin näkökulmat huomioiden. Jokainen voi löytää itselleen sopivan tavan ja muodon osallistua valmennukseen: yksilöllinen ohjaus, valmennus vertaisryhmässä, Onnistujan urapalvelu verkossa 24/7, workshopit ja webinaarit.

Kattaviin valmennusten tukipalveluihin sisältyy digitaalisia oppimisympäristöjä materiaalipankkeineen, piilotyöpaikkoja etsivä tekoälyjärjestelmä, yrittäjyys- tai esihenkilövalmennusta, kansainväliset työnhaun verkostot ja koulutuskumppaneita.

Joustava, kannustava ja erilaiset elämäntilanteet huomioiva uracoachaus antaa voimaa päästä yli muutoksesta, etsiä uutta ja tarttua mahdollisuuksiin. Voimme räätälöidä yksilölliset valmennusprosessit muutosturvan suuruuden huomioiden.

Olemme vuosittain mukana tuhansien henkilöiden työurien muutostilanteissa. MPS:llä on Suomessa yli 30 uudelleensijoittumisvalmennuksiin koulutettua ja sertifioitua, kokenutta valmennuskonsulttia valmiina tukemaan henkilöstöänne muutostilanteessa.

opc-oppaat-2023-01

 

Oppaat muutos- ja vähennystilanteisiin

Ladattavat oppaat auttavat sinua sekä organisaatiotasi muutostilanteiden vastuullisessa läpiviennissä sekä henkilöstön inhimillisessä tukemisessa läpi vaikeiden vähennystilanteiden – ja vielä sen jälkeenkin.

Tutustu oppaisiin

 

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Inspiroidu blogeistamme

Ota yhteyttä

Noora Welling
Noora Welling
noora.welling@mps.fi +358 20 746 9509
TUTUSTU