MPS blogit ja uutiset

Datalla johtaminen - eivätkö ihmiset olekaan vain numeroita?

13.02.2020 | Richard Nemlander

Talousjohtajan ymmärrys ihmisen työkäyttäytymisestä korostuu ja vuorovaikutuksen merkitys tulee olemaan kriittinen tekijä myös kannattavuudelle tulevaisuudessa. Tekoäly mahdollistaa, mutta ei tule ikinä korvaamaan ihmisiä.


Johtoryhmä vai ryhmä johtajia?

12.02.2020 | Elina Koskela

Aloitimme tänään MPS-konsernin johtoryhmätyöskentelyn uudessa kokoonpanossa. MPS kehittää vuosittain useiden johtoryhmien toimintaa - välillä on myös tärkeä pysähtyä sisäisen kehittämisen äärelle ja syödä omia lääkkeitä.


MPS-Yhtiöiden ammattilaisten työnhakututkimus: Organisaatiokulttuuri on ratkaiseva uuden työpaikan valinnassa

12.02.2020 | Jan Silvonen

MPS-Yhtiöt tutki joulukuussa 2019 suomalaisten työntekijöiden ja -hakijoiden odotuksia. Halu kehittää osaamista on yhä merkittävin syy työpaikan vaihtamiseen ja toiseksi merkittävin syy on halu edetä uralla.


Helsingin Sanomat: Tällaisia johtajia Suomi etsii nyt – Rekrytoinnin veteraani Marcus Herold on nähnyt 40 vuodessa, miten vaatimukset ovat muuttuneet

12.02.2020 |

Marcus Herold perusti johtajien rekrytointiin erikoistuneen MPS:n 43 vuotta sitten. Heroldin mielestä johtajat ovat koko ajan parempia, mutta ”perkeleeseen” uskoviakin on yhä johtopaikoilla.


Onnellisena opin tiellä

07.02.2020 | Anna Heiliö

Minulla on ollut ilo työskennellä viimeiset yhdeksän kuukautta uudessa roolissa, joka on tarjonnut erinomaisen mahdollisuuden – ja sopivan paineenkin – panostaa todella paljon yhteen lempiasioistani, oppimiseen.


Pakollinen verkkokoulutus - painajainen vai lupaus paremmasta?

07.02.2020 | Eevi Kuokkanen

Miksi pelkäämme pakkoa? Ehkä siksi, että haluamme pitää yllä mielikuvaa ihanneihmisestä, intohimoisesti itseohjautuvasta osaajasta.


Edellinen 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 27 Seuraava