MPS blogit ja uutiset

Freelance-työ ohjaa tulevaisuuteen

06.11.2017 | Eevi Kuokkanen

Läppäri, latte ja ideoiden lento. Vapaus ja mahdollisuus järjestää oma elämä ilman työnantajan ohjeistusta. Ei esimiestä, ei työpaikan valtapelejä, ei kasvottoman toimiston ankeaa loisteputkivaloa. Freelance-työ houkuttelee yhä useampia luovien alojen asiantuntijoita.


Future of work and the power of HR in the limelight – are leaders equipped for the digital era?

01.11.2017 | Sari Salojärvi

Throughout the years we have surveyed what future leadership looks like and certain points tend to often come up. “People are always people and good people leadership is always at the core of leadership”. The study once again proved this with the support of more than 60% of the respondents.


Työnhaun neljä kulmakiveä

29.09.2017 | Juha Vaara

Kun mielit uuteen työhön tai kaipaat uutta intoa vanhaan, hieman liian tutunoloiseen työhön, on hyvä sanallistaa mitä haluaa, mitä osaa ja kuinka sen parhaiten voisi tuoda esiin.


Kertooko työhakemuksesi sen, mitä työnantaja haluaa kuulla?

15.09.2017 | Anna Storm

”Työskentelin vuosina 2000–2005 tehtävässä se ja se, vuosina 2005–2010 olin yrityksessä Mikälie Oy, vuosina 2010–2017 tehtävässä xxxx, …Olen joustava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja ja etsin uusia haasteita…Sopisin varmasti hyvin ilmoittamaanne tehtävään.” Vakuuttaako? Ei ehkä.


Oikea tieto on tärkeää uuden työn löytämisessä

11.09.2017 | Päivi Montgomery

Usko tai älä, moni uraohjaustyössä tapaamani henkilö haluaisi tehdä samaa työtä kuin minä! Se on tietysti mukava kuulla, sillä työni on todellisuudessakin mielenkiintoista ja vaihtelevaa, eikä työn merkityksellisyyttä tarvitse etsiä kaukaa kun on auttanut valmennettavan käsiksi uuteen työpaikkaan.


Instaa itsesi uuteen työhön

07.09.2017 | Carita Martas

Oikein käytettynä voit valjastaa oman Instagram-profiilisi osaksi laajempaa henkilöbrändiäsi. Lisäksi voit vaivatta etsiä sen kautta unelmiesi työpaikkaa ja samalla tutustua mielenkiintoisiin yrityksiin. Olit sitten asiakkuuspäällikkö, graafinen suunnittelija tai puuseppä, voit yhtä lailla hyödyntää Instagramia uutta työtä tai projekteja hakiessasi.