MPS blogit ja uutiset

Tavoitteena toimitusjohtajuus? Havaintoja toimitusjohtajien urapoluista

27.09.2019 | Elina Koskela

Työurat ovat rekrytoijana minulle suuri kiinnostus ja keskustelut ylemmän johdon tehtäviä tavoittelevien henkilöiden kanssa ovat herättäneet minut pohtimaan, millaisia urakäänteitä on takanaan toimitusjohtajaksi päätyneillä henkilöillä.


Eettinen johtaminen suomalaisissa yrityksissä – mikä mättää? | Osa 1

19.09.2019 | Eevi Kuokkanen

Teimme toukokuussa 2019 kyselytutkimuksen: Toiminnan eettisyys suomalaisissa yrityksissä, johon vastasi noin kolme ja puoli sataa johtajaa, esimiestä ja asiantuntijaa suomalaisista tai Suomessa toimivista yrityksistä. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin tutkimuksen löydöksiä.


Playing to your strengths – on and off the field

11.09.2019 | Mike Aaja

We all too often find ourselves in a state of change with the fear that we might lose something to others. We start comparing ourselves to them, usually by looking at what they are good at and what we are not. This is totally the wrong way to look at the situation.


Savon Media | Urapolut ovat työelämän uusi suunta

05.09.2019 |

Vuosien aikana 45-vuotias perheyhtiö MPS on laajentunut 150 henkeä työllistäväksi kansainväliseksi rekrytoinnin, suorahaun ja henkilöstön kehittämisen asiantuntijaksi. Uusin palvelun muoto on yksityishenkilöille suunnattu urapalvelu Lifeworks, jolle on selkeästi löytynyt tarvetta työmarkkinoilla.


Fortum: Mobiiliratkaisu matkustusturvallisuuden perehdyttämiseen

16.07.2019 |

Matkustavat työntekijät tarvitsivat mobiiliratkaisun, joka on helppo käynnistää ja josta löytyy perustason turvallisuusohjeet. Mobiilikäyttöön optimoitu lyhyt verkkokurssi sisältää motivoivia, pedagogisia harjoituksia ja visualisointeja.


Are: Teknologialla tehokkaampaa ja joustavampaa perehdytystä

24.06.2019 |

Arella oli tarpeena tuoda muiden kanavien rinnalle uusia joustavia ratkaisuja perehdytykseen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Digitaalisilla oppimisen ratkaisulla haettiin tehokkuutta kentällä toimivan henkilöstön kouluttamiseen ajasta ja paikasta riippumatta.


Edellinen 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 23 Seuraava