MPS blogit ja uutiset

Mitä on johdon agendalla koronan välitilassa?

30.11.2020 | Elina Koskela

Johtajien työssä odotusaika rokotteen saapumiseen näyttäytyy eri tavoin. Osa johtajista hoitaa kriisiä, mutta useimmat valmistautuvat tulevaan kasvuun päättäväisesti: strategiat on avattu, uusia kompetenssitarpeita pohditaan, osaajia liikutellaan eniten arvoa tuoviin tehtäviin.


Johanna Lammi on valittu DIAK:in uudeksi palvelujohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

17.11.2020 | Sari Salojärvi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Päivikki Rentola Hemmi, DIAK:in henkilöstöjohtaja, ilmoitti Johanna Lammin nimityksestä kuun vaihteessa yhdessä DIAK:in muun johdon kanssa.


Mitä vastuullisuus tarkoittaa suorahaussa?

12.11.2020 | Hannu Kainulainen

Vastuullisuuden teema on noussut viime vuosina keskiöön johtamisen ja työelämän keskusteluissa, ja sille on varsin hyvät syynsä.


Mitä olemme oppineet johtamisesta tämän vuoden aikana?

03.11.2020 | Sari Salojärvi

Joillekin organisaatioille tämä aika on saattanut ollut vain jatkumo jo entuudestaan varsin digitaaliselle ja virtuaaliselle työskentelylle. Joiltakin taas on tekeminen saattanut lähes kokonaan pysähtyä. Mitä tämä kaikki sitten tarkoittaa johtamiselle?


Monimuotoisen oppimisen kulttuuria rakentamassa – kolme näkökulmaa

13.10.2020 | Eevi Kuokkanen

Viimeistään kuluneet kuukaudet ovat osoittaneet, että elämme ympäristössä, jossa jokainen voi oppia, osallistua ja opettaa. Miten voisimme rakentaa uudenlaista organisaatiokulttuuria, jossa jatkuva oppiminen toteutuu monimuotoisesti ja yhdessä? Löysin ainakin kolme näkökulmaa.


Hanna-Maarit Nieminen joins Edita Publishing as new Marketing Director and management team member

06.10.2020 | Jaana Jaatinen

Edita Publishing, a leading knowledge company in smart learning and legal information, has appointed Hanna-Maarit Nieminen as the new Marketing Director. She will join Edita Publishing in mid-October.


Edellinen 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 31 Seuraava