MPS blogit ja uutiset

Playing to your strengths – on and off the field

11.09.2019 | Mike Aaja

We all too often find ourselves in a state of change with the fear that we might lose something to others. We start comparing ourselves to them, usually by looking at what they are good at and what we are not. This is totally the wrong way to look at the situation.


Savon Media | Urapolut ovat työelämän uusi suunta

05.09.2019 |

Vuosien aikana 45-vuotias perheyhtiö MPS on laajentunut 150 henkeä työllistäväksi kansainväliseksi rekrytoinnin, suorahaun ja henkilöstön kehittämisen asiantuntijaksi. Uusin palvelun muoto on yksityishenkilöille suunnattu urapalvelu Lifeworks, jolle on selkeästi löytynyt tarvetta työmarkkinoilla.


Fortum: Mobiiliratkaisu matkustusturvallisuuden perehdyttämiseen

16.07.2019 |

Matkustavat työntekijät tarvitsivat mobiiliratkaisun, joka on helppo käynnistää ja josta löytyy perustason turvallisuusohjeet. Mobiilikäyttöön optimoitu lyhyt verkkokurssi sisältää motivoivia, pedagogisia harjoituksia ja visualisointeja.


Are: Teknologialla tehokkaampaa ja joustavampaa perehdytystä

24.06.2019 |

Arella oli tarpeena tuoda muiden kanavien rinnalle uusia joustavia ratkaisuja perehdytykseen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Digitaalisilla oppimisen ratkaisulla haettiin tehokkuutta kentällä toimivan henkilöstön kouluttamiseen ajasta ja paikasta riippumatta.


Energiateollisuus vaikuttaa paremman huomisen puolesta

19.06.2019 | Sari Salojärvi

Energia-ala elää tällä hetkellä suurta murrosta. Ilmastoneutraalius on noussut keskeiseksi tavoitteeksi niin energian tuottajille kuin käyttäjille. Uutta osaamista, innovaatioita ja kestäviä ratkaisuja tarvitaan nyt kiihtyvällä tahdilla.


Muistatko sen, kun ei ollut kiire mihinkään?

18.06.2019 | Maija Suokas

Tietyt tilanteet ja tunnelmat voivat saada aikaan voimakkaan tunnelmamuiston. Psykologi Maija Suokas kirjoitti havainnoistaan, kun hän itse onnistui palaamaan takaisin sateisen lomapäivän kiireettömään tunnelmaan. Muistatko itse ne hetket, kun ei todellakaan ollut kiire yhtään mihinkään?


Edellinen 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 22 Seuraava