MPS blogit ja uutiset

Valmennukset tukena kehittymisen suunnitelmissa – haastattelujen tulokset

29.03.2018 | Päivi Montgomery

Jos olet seurannut blogi-sarjaani, tiedät jo hyvin taustat – tein lopputyöni työ- ja organisaatiopsykologian erikoistumiskoulutukseen valmennusohjelmasta, jonka KONE Oyj on tarjonnut työntekijöilleen. Tässä blogissa keskityn haastattelujen tuloksiin.


Dig deep - cultural strategy and mentoring

22.03.2018 | Catharina Kallio

The benefits of building a strong organizational culture, one that is firmly based upon the strategy of the company, can´t be argued. I think you all might have heard the phrase: “Organization culture eats strategy for breakfast, lunch and dinner…".


Oman kehityspolun suunnittelu organisaatiossa – miten se onnistuu?

21.03.2018 | Päivi Montgomery

Edellisessä blogissani kerroin hieman taustaa, miksi KONE Oyj lähti tarjoamaan ura-valmennuksia työntekijöille. Nyt kerron lisää käytännön toteutuksesta. Valmennuksia on nyt järjestetty useamman vuoden ajan ja osallistujia riittää aina.


Panostaja | MPS Cross Company -mentoroinnilla osaamisen jakamista yli yhtiörajojen

19.03.2018 |

Viime syksystä asti olemme kokeilleet ensimmäistä kertaa MPS Cross Company -mentorointia. Konsepti ei ole sinänsä uusi, mutta Panostajan kaltaiselle sijoitusyhtiölle tämä on uudenlainen aluevaltaus.


Työn tuunaaminen innostuksen lähteenä – case KONE Oyj

14.03.2018 | Päivi Montgomery

Mikä saa ihmiset organisaatiossa itse aktiivisesti tuunaamaan työtään ja etsimään mahdollisuuksia kehittää itseään? Miten leipääntymisen tai tylsistymisen voi muuttaa uudeksi innoksi ja energiaksi? Näitä kysymyksiä lähdin selvittämään lopputyössäni.


Finding out what your learners are really like

12.03.2018 | Mike Aaja

In this blog, the second in our “content-last” series, we’ll focus on finding out about your learners’ real-life work situation and motivators, as this is one of the secrets to creating a successful learning programme.


Edellinen 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 15 Seuraava