MPS blogit ja uutiset

Varo! Työn tuunaus tarttuu

26.06.2018 | Päivi Montgomery

Meillä on tapana peilata omaa toimintaamme kollegoidemme toimintaan ja ottaa heiltä vaikutteita. Hyvässä ja pahassa. Näin organisaation kulttuuri ja kirjoittamattomat säännöt leviävät ihan huomaamatta...


Haussa hyvä tyyppi - sosiaalinen ja rohkea uudistaja | Työelämän oksymoronit, osa 2

12.06.2018 | Niilo Mäkelä

Kaikkialla tarvitaan ihmisten kanssa toimeentulevia edelläkävijöitä ja toiminnan uudistajia. Muutoksia on arjessa yhä tiheämmin ja yhteistyötaitojen merkitys sen kuin kasvaa. Pitää jatkuvasti luoda uutta ja miettiä uuden asian käytännön vaikutuksia...


Kesä yllätti taas asiantuntijat

07.06.2018 | Tomi Välimäki

Kahdesti vuodessa painamme kaasua neljäksi kuukaudeksi. Touko-kesäkuussa kalenterit paukkuvat ja ihmettelemme minne se alkuvuosi taas meni. Sama toistuu jouluksi. Osa lomasta tehdään varastoon lomaa edeltävillä ja sen jälkeisillä viikoilla.


Automatiikan käytöstä ja käyttämättömyydestä rekrytoinnissa

31.05.2018 | Veronika Solovian

Monesti hakijoita kiinnostaa, käytämmekö alkuvaiheen karsinnoissa automatiikkaa, ja lukeeko CV:itä oikeasti ihminen. Kyllä lukee, ja aina – ainakin meillä MPS:llä. Algoritmien käytöstä rekrytoinnissa käydäänkin nyt kuumaa keskustelua.


Hakijakokemus - ennen ja jälkeen tervetulon

28.05.2018 | Tomi Viitala

Kevät on merkinnyt minulle uutta työnantajaa ja uusia kollegoita sekä tietysti mielenkiintoisia työtehtäviä! Moni on ehtinyt kysyä, miltä uusi vaikuttaa - mikä fiilis? Kerro nyt! Vastaus on ollut helppo antaa. Oikein hyvältä vaikuttaa – ennen ja myös jälkeen tervetulon!


Oletko menestynyt työssäsi? Mietipä uudelleen

28.05.2018 | Päivi Montgomery

Pohdi, mitä sinä tekisit, jos nykyinen työsi syystä tai toisesta menisi alta huomenna. Ja ei, uutta täysin vastaavaa tehtävää ei olisi tarjolla enää. Mitä muuta voisit tehdä? Millaisia taitoja sinulla olisi tarjota, jos tilanne muuttuisi täysin?


Edellinen 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 16 Seuraava