MPS blogit ja uutiset

Rakennuslehti | ”Valmiita vastauksia on turha odottaa” – mentorointi vaatii avoimuutta ja aitoa halua kehittyä

06.03.2018 |

Hartela Pohjois-Suomen toimitusjohtaja Markku Taskinen on koutsannut viestintäpäällikkö Kati Kuoksaa vuoden 2017 mittaan mentorointiohjelmassa, joka on osa HABA:a (Hartela Boss Academy) eli Hartelan johtamis- ja esimieskoulutusta.


Quick and agile learning projects really are possible. Here’s how to get started well.

27.02.2018 | Mike Aaja

If you want your learning project to be smooth and effective, involve an LX (learning experience) designer as early as possible. They can guide you through all the necessary design stages to make sure that you get the behaviour changes from your learners that you want to see.


Työnhaun alkulähteillä

23.02.2018 | Carita Martas

Suomen talouden ollessa mukavassa nosteessa ja työllisyysprosentinkin hipoessa liki 70 prosenttia (69,3 %, tammikuussa 2018, Tilastokeskus), on hyvä tilanne pohtia olisiko muutos omassa työelämässä paikallaan.


Åbo Underrättelser | Fabriken vill stanna här 100 år till

15.02.2018 |

Finnsementti har förnyat strategi och organisation samt genomfört ett MPS-mentorprogram för att ta tillvara all tyst kunskap i bolaget. MPS:s roll var att stå för fortbildningen av mentorerna och aktörerna samt stöda dem i processen.


Mitä taitoja oman uran kehittäminen vaatii?

05.02.2018 | Päivi Montgomery

Työelämän pyörteissä kannattaa kehittää muutamaa tärkeää osa-aluetta tai kompetenssia oman ammatillisen osaamisen lisäksi. Näitä kompetensseja käyttävät henkilöt ovat tyytyväisempiä omaan uraansa ja menestymiseensä kuin muut, myös objektiivisesti katsottuna.


Älä jätä compliance-asioita Compliance Officerille

05.02.2018 | Eevi Kuokkanen

Säännöiltä ei työelämässä voi välttyä. Viranomaiset edellyttävät, että asiat tehdään oikein. Sidosryhmät haluavat, että kukaan ei pääse vilunkipelillä maksimoimaan omaa etuaan. Kuluttajat ja osaajat kääntävät selkänsä yrityksille, joiden maine on tahriintunut.