MPS blogit ja uutiset

Toimitusjohtaja – teetkö töitä ihan sikana?

29.10.2019 | Elina Koskela

Burnout, palautuminen, lepopulssi, balanssi. Tämän ajan työelämän käytetyt käsitteet, jotka kuvaavat useimpien yksilöiden ja organisaatioiden haastetta varmistaa ihmisten olevan hyvässä energiassa työnsä tekemiseen.


Mikä ilahduttaisi työnhakijaa?

22.10.2019 | Elina Koskela

Meitä MPS:llä halutaan kääntää perinteinen rekrytointiajattelu hieman toiseen kulmaan: Miten työnhakuprosessin eri vaiheissa me rekrytoijat voimme auttaa hakijaa onnistumaan ja tuottaa hänelle huippuhakukokemus?


Soveltuuko sama toimitusjohtaja yrityksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin?

30.09.2019 | Elina Koskela

Liiketoiminnat siirtyvät elinkaaren vaiheissa koko ajan vauhdikkaammin vaiheesta toiseen. Näemme kiihtyvällä tahdilla liiketoimintojen syntyjä, kovia kasvuja ja jo kypsässä vaiheessa olevien liiketoimintojen uusia nousuja tai rankkoja pudotuksia.


Johtajien suorahauissa etsitään nyt näitä ominaisuuksia

27.09.2019 | Elina Koskela

Terveisiä kansainvälisestä suorahakukonferenssista! Kokoonnuimme kahdenkymmenen maan voimin keskustelemaan ja oppimaan suorahaun ja johdon kehittämispalveluiden nykytilasta ja tulevaisuudesta.


Tavoitteena toimitusjohtajuus? Havaintoja toimitusjohtajien urapoluista

27.09.2019 | Elina Koskela

Työurat ovat rekrytoijana minulle suuri kiinnostus ja keskustelut ylemmän johdon tehtäviä tavoittelevien henkilöiden kanssa ovat herättäneet minut pohtimaan, millaisia urakäänteitä on takanaan toimitusjohtajaksi päätyneillä henkilöillä.


Eettinen johtaminen suomalaisissa yrityksissä – mikä mättää? | Osa 1

19.09.2019 | Eevi Kuokkanen

Teimme toukokuussa 2019 kyselytutkimuksen: Toiminnan eettisyys suomalaisissa yrityksissä, johon vastasi noin kolme ja puoli sataa johtajaa, esimiestä ja asiantuntijaa suomalaisista tai Suomessa toimivista yrityksistä. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin tutkimuksen löydöksiä.


Edellinen 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 22 Seuraava