MPS blogit ja uutiset

Sitra: Muutosmatka kohti pitkäjänteistä osaamisen, kilpailukyvyn ja hyvinvoinnin kehittämistä

29.01.2021 |

Tulevaisuudessa rekrytointi keskittyy entistä vahvemmin osaamisen ja kyvykkyyksien johtamiseen sekä organisaatio- että yksilötasolla. MPS-Yhtiöissä yksilölähtöinen, läpinäkyvästi jaettu data on keskeinen osa asiakkaiden palveluliiketoimintaa.


Patrik Nordman on valittu Suomen Keskinäisen Potilasvakuutusyhtiön toimitusjohtajaksi

16.12.2020 | Jussi Kärkkäinen

Suomen Keskinäinen Potilasvakuutusyhtiö on yliopistosairaanhoitopiirien kuntayhtymien yhdessä omistama keskinäinen vakuutusyhtiö, jonka kautta sairaanhoitopiirit rahoittavat potilasvahinkoriskit. Hallituksen keskeinen tehtävä oli löytää uudelle yhtiölle toimitusjohtaja, jonka tehtävänä on käynnistää ja organisoida yhtiön liiketoiminta.


Henkilöstökokemus 2.0

14.12.2020 | Jan Silvonen

MPS People Analytics toteutti alkuvuodesta 2020 tutkimuksen, jossa selvitimme johtajien näkemyksiä henkilöstökokemuksen mittaamisen murroksesta ja tulevaisuuden näkymistä.


Mikä huolettaa, johtaja? -tutkimus: Selvitys suomalaisten johtajien arkipäivän huolenaiheista ja yksinäisyyden tunteesta.

10.12.2020 |

Loppuvuodesta 2020 toteutetussa Mikä huolettaa, johtaja? -tutkimuksessa haluttiin syventää tutkimusta johtajien johtotehtäviin liittyvistä huolista, niiden syistä ja seurauksista.


Pitäisikö huolestua?

07.12.2020 | Niilo Mäkelä

Johtajien uupumisen tai epäonnistumisen seuraukset, niin yksilöllisen kuin yhteisölliset tai liiketoiminnalliset, voivat olla hyvin laajoja, mikä nostaa aiheen selvittämisen tärkeyttä entisestään.


Compliance-koulutus verkossa – kolmas aalto

02.12.2020 | Eevi Kuokkanen

Kun on tarve järjestää koulutusta compliance- eli vaatimustenmukaisuuteen liittyvistä aiheista, ratkaisu on usein verkko-oppiminen. Sen puolesta puhuu monta asiaa: mitattavuus, skaalautuvuus isoillekin joukoille, jatkohyödyntäminen esim. osana perehdytystä.


Edellinen 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 31 Seuraava