MPS blogit ja uutiset

Mitä olemme oppineet johtamisesta tämän vuoden aikana?

03.11.2020 | Sari Salojärvi

Joillekin organisaatioille tämä aika on saattanut ollut vain jatkumo jo entuudestaan varsin digitaaliselle ja virtuaaliselle työskentelylle. Joiltakin taas on tekeminen saattanut lähes kokonaan pysähtyä. Mitä tämä kaikki sitten tarkoittaa johtamiselle?


Monimuotoisen oppimisen kulttuuria rakentamassa – kolme näkökulmaa

13.10.2020 | Eevi Kuokkanen

Viimeistään kuluneet kuukaudet ovat osoittaneet, että elämme ympäristössä, jossa jokainen voi oppia, osallistua ja opettaa. Miten voisimme rakentaa uudenlaista organisaatiokulttuuria, jossa jatkuva oppiminen toteutuu monimuotoisesti ja yhdessä? Löysin ainakin kolme näkökulmaa.


Hanna-Maarit Nieminen joins Edita Publishing as new Marketing Director and management team member

06.10.2020 | Jaana Jaatinen

Edita Publishing, a leading knowledge company in smart learning and legal information, has appointed Hanna-Maarit Nieminen as the new Marketing Director. She will join Edita Publishing in mid-October.


Vastuullinen muutos – tukea irtisanottaville uudelleensijoittumisvalmennuksella

05.10.2020 | Johanna Leskinen

Koronan myötä monen yrityksen arki on täyttynyt raskaista aiheista. Henkilöstön sopeuttamistoimet, irtisanomiset pahimpana vaihtoehtona, ovat olleet monella yrityksellä edessä. Tilanne on hankala sekä irtisanotuille että yritykseen jäävälle henkilöstölle.


Kahdeksan vuotta, paljon muutoksia – yksi kevät, todella paljon muutoksia(ko)?

15.09.2020 |

Kirjoitin 8 vuotta sitten MPS:n blogin otsikolla ”Assistentin arkea”. Teksti oli tarinamuotoinen yhden päivän kuvaus hetkisestä työarjesta. Ajan kuluessa on toisaalta tapahtunut paljonkin muutoksia, toisaalta perusasiat ovat pysyneet samoina.


Career Star Group and Optimal HR Group in Greece and Cyprus Collaborate

04.09.2020 | Johanna Leskinen

Optimal HR Group join the world’s largest career transition organisation Career Star Group to provide outplacement solutions in Greece and Cyprus.