MPS blogit ja uutiset

Vaikuttavaa digioppimista – viisi vinkkiä oppimiskokemuksen suunnitteluun

24.02.2021 | Anna Heiliö

Kun opetamme asiakkaitamme luomaan vaikuttavia digitaalisen oppimisen ratkaisuja ja muotoilemaan oppimiskokemuksia, lähdemme liikkeelle perusasioista. Lue vinkkimme, joilla päästä alkuun.


Riku Uljala on valittu Lippupisteen uudeksi CDO:ksi ja johtoryhmän jäseneksi

22.02.2021 | Jaana Jaatinen

Ari Palhamo, Lippupisteen CEO, oli hyvin tyytyväinen todetessaan CDO-tehtävän herättäneen laajalti kiinnostusta digitaalisten liiketoimintaratkaisujen ammattilaisten parissa. Vaikka tapahtuma-ala on tällä hetkellä hyvin poikkeuksellisessa ja myös raskaassa tilanteessa, on ala itsessään hyvin inspiroiva ja Lippupiste kykenee nykyisessä tilanteessa entisestään vahvistamaan omaa asemaansa.


Organisaation muutos vaikuttaa kaikkiin, mutta yksin sitä ei voi kontrolloida kukaan

17.02.2021 |

Aina ajankohtainen strateginen muutos - missä se oikeasti syntyy? Anna Heiliö ja Päivi Montgomery pohtivat yhteisessä blogissaan, miltä muutos tuntuu sekä miten sitä voidaan organisaatiossa käsitellä.


Uravalmennus on muutakin kuin informaatiopläjäys

16.02.2021 |

Meillä Suomessa on melkein normi ja osittain myös muutosturvalain määräämä asia, että työnantajan päättäessä työsuhteen lähtijälle tarjotaan tukea uuden työpaikan löytämiseen. Valmennettavat ottavat valmennuksen mielellään vastaan ja arvostavat jos työnantaja järjestää heille aidosti laadukkaan ja vaikuttavan valmennuksen.


Uusi strategia osaksi organisaatiota. Oikeasti.

04.02.2021 | Päivi Montgomery

Psykologi Päivi Montgomery pohtii omakohtaisessa blogissaan, miltä tuntuu päästä oikeasti osallistumaan strategiaprosessiin ja mihin se toteutuksen osalta voi johtaa.


Itsetuntemusta ja tuoreita näkökulmia: erilaisuus on vahvuus myös mentorointimatkalla

01.02.2021 |

Miksi mentoriparin yhteensovittaminen on tärkeää? Ei vain työkokemuksen – joka sekin siis on ilman muuta tärkeää – mutta myös persoonan ja toimintatavan suhteen?