MPS blogit ja uutiset

Älä häpeä!

10.09.2018 | Päivi Montgomery

Minulta usein kysytään, onko noloa laittaa LinkedIn-profiiliin ”looking for new opportunities”? Onko säälittävää kysyä kaverilta tarvitaanko heidän organisaatiossaan uusia työntekijöitä? Onko epätoivoista ottaa suoraan työnantajaan yhteyttä ja tarjota osaamistaan? - Ei, ei ja ei.


Uusi ura, mikä ettei?

06.09.2018 | Marja-Leena Rautaparta

Huomaatko selailevasi työpaikkailmoituksia? Luetko juttuja niistä rohkeista, jotka julistavat kuinka hyppy tuntemattomaan toi elämään aivan uudenlaista energiaa? Yhä harvemmassa ovat ne onnekkaat, jotka motivoituneina avaavat saman työpaikan oven koko työuransa ajan.


5 syytä, miksi maailma tarvitsee humanisteja

04.09.2018 | Eevi Kuokkanen

Työnantajien tarpeet muuttuvat ja siksi myös työntekijöiden kannattaa yhdistellä luovasti omaa osaamistaan ja vahvuuksiaan. Humanisteilta löytyy vahvuuksia, joista on hyötyä monessa työtehtävässä. Juuri nyt maailma tarvitsee humanisteja enemmän kuin koskaan aikaisemmin.


Iltalehti | Näin onnistut työnhaussa - Katso ammattilaisen vinkit

31.08.2018 |

Kaikkien työnhakijoiden ei tarvitse olla sosiaalisia tarinaniskijöitä. Katso videolta Päivi Montgomeryn vinkit työnhakuun. Päivi toimii MPS:llä uraohjaajana sekä psykologina ja hän tekee työssään paljon rekrytointeja sekä uraohjausta.


Mikä siinä motivaatiossa on niin tärkeää?

17.08.2018 | Päivi Montgomery

Mikä sinua motivoi? Mikä latistaa motivaatiosi? Mikä innostaa, herättää, antaa kiksejä? Motivaatio ei ole mitätön juttu, kun miettii työtä, sen muutoksia ja vaatimuksia. Motivaatio on sinun kompassisi työn tyrskyissä ja oppaasi urapolun tienhaaroissa...


Perunanvärinen villatakki eli kuinka projekti pitkittyy

10.08.2018 | Eevi Kuokkanen

Piti kutoa uusi villatakki. Etsin täydellistä ruskeaa, ohutta mutta silti lämmintä. Mieluiten alpakkaa./ Tilaaja oli määritellyt projektin ylätason tavoitteet ja toimittaja oli valittu. Budjetti oli varattu.