MPS blogit ja uutiset

Uusi strategia osaksi organisaatiota. Oikeasti.

04.02.2021 | Päivi Montgomery

Psykologi Päivi Montgomery pohtii omakohtaisessa blogissaan, miltä tuntuu päästä oikeasti osallistumaan strategiaprosessiin ja mihin se toteutuksen osalta voi johtaa.


Itsetuntemusta ja tuoreita näkökulmia: erilaisuus on vahvuus myös mentorointimatkalla

01.02.2021 |

Miksi mentoriparin yhteensovittaminen on tärkeää? Ei vain työkokemuksen – joka sekin siis on ilman muuta tärkeää – mutta myös persoonan ja toimintatavan suhteen?


Sitra: Muutosmatka kohti pitkäjänteistä osaamisen, kilpailukyvyn ja hyvinvoinnin kehittämistä

29.01.2021 |

Tulevaisuudessa rekrytointi keskittyy entistä vahvemmin osaamisen ja kyvykkyyksien johtamiseen sekä organisaatio- että yksilötasolla. MPS-Yhtiöissä yksilölähtöinen, läpinäkyvästi jaettu data on keskeinen osa asiakkaiden palveluliiketoimintaa.


Patrik Nordman on valittu Suomen Keskinäisen Potilasvakuutusyhtiön toimitusjohtajaksi

16.12.2020 | Jussi Kärkkäinen

Suomen Keskinäinen Potilasvakuutusyhtiö on yliopistosairaanhoitopiirien kuntayhtymien yhdessä omistama keskinäinen vakuutusyhtiö, jonka kautta sairaanhoitopiirit rahoittavat potilasvahinkoriskit. Hallituksen keskeinen tehtävä oli löytää uudelle yhtiölle toimitusjohtaja, jonka tehtävänä on käynnistää ja organisoida yhtiön liiketoiminta.


Henkilöstökokemus 2.0

14.12.2020 | Jan Silvonen

MPS People Analytics toteutti alkuvuodesta 2020 tutkimuksen, jossa selvitimme johtajien näkemyksiä henkilöstökokemuksen mittaamisen murroksesta ja tulevaisuuden näkymistä.


Mikä huolettaa, johtaja? -tutkimus: Selvitys suomalaisten johtajien arkipäivän huolenaiheista ja yksinäisyyden tunteesta.

10.12.2020 |

Loppuvuodesta 2020 toteutetussa Mikä huolettaa, johtaja? -tutkimuksessa haluttiin syventää tutkimusta johtajien johtotehtäviin liittyvistä huolista, niiden syistä ja seurauksista.


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 28 Seuraava