MPS blogit ja uutiset

Räppärikin tarvitsee mentorin

24.05.2019 | Minna Hirsimäki

Työkseni olen saanut ilolla seurata yli viidensadan mentorin ja aktorin matkaa kohti uuden oppimista, itse ollen yksi heistä. Matka uuden ihmisen vierellä on ollut energisoitumista, vahvuuksien löytämistä ja oman osaamisen jakamista.


MPS China’s Managing Partner Wilson Zhao welcomed as Board Member of the Finnish Business Council Shanghai

08.04.2019 |

The 2019-2020 election of the Board welcomed 5 new members including the Managing Partner of MPS China Wilson Zhao; other new Board members being P. Kalela (UPM), K. Liu (E.J. McKay), M. von Weissenberg (Handelsbanken) and C. Zhang (Metsä Group).


MPS Lifeworks -kyselytutkimus: Vain joka kolmas ammattilainen on suunnitellut uraansa – silti usea haluaa muutosta

20.03.2019 |

Suomalaisista eri alojen ammattilaisista vain alle kaksi viidestä on tyytyväisiä tilanteeseensa työelämässä, silti vain joka kolmas on tehnyt konkreettisia suunnitelmia oman uransa varalle, selviää MPS Lifeworksin toteuttamasta kyselytutkimuksesta.


Miten vastaan tämän päivän huutoon johtajana? USKALLA MUUTTAA KÄYTTÄYTYMISTÄSI!

18.03.2019 | Marcus Herold

Johtajuus-teema on tärkeä osa työtämme MPS:ssä, ja yksi osa sitä on myös halu ja tahto vaikuttaa johtamiseen, johtajuuteen liittyvään arvomaailmaan ja johtajuuden jatkuvaan kehittämiseen.


Nämä 9 kohtaa auttavat yritystäsi tehostamaan digioppimista

15.03.2019 |

MPS Prewisen tiimistä Silja ja Pekka kävivät hiljattain Lontoossa Learning Technologies 2019- messuilla kuulemassa uusimmat trendit digioppimisen saralta. Tähän blogiin olemme koonneet tärkeimmät pääpointit ja ohjenuorat messuilta.


Tunnetaitoja, vuorovaikutusta ja luovuutta e-oppimisella – mahdotontako?

26.02.2019 | Eevi Kuokkanen

Uudet sukupolvet odottavat työnantajiltaan, että oppiminen on järjestetty osaksi työtä. Oppimisen tavoitteet ovat muuttuneet viimeisen kymmenen vuoden aikana radikaalisti: annamme koneen tietää faktat ja tekoälyn analysoida ne.


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 16 Seuraava