MPS blogit ja uutiset

Panostaja | MPS Cross Company -mentoroinnilla osaamisen jakamista yli yhtiörajojen

19.03.2018 |

Viime syksystä asti olemme kokeilleet ensimmäistä kertaa MPS Cross Company -mentorointia. Konsepti ei ole sinänsä uusi, mutta Panostajan kaltaiselle sijoitusyhtiölle tämä on uudenlainen aluevaltaus.


Työn tuunaaminen innostuksen lähteenä – case KONE Oyj

14.03.2018 | Päivi Montgomery

Mikä saa ihmiset organisaatiossa itse aktiivisesti tuunaamaan työtään ja etsimään mahdollisuuksia kehittää itseään? Miten leipääntymisen tai tylsistymisen voi muuttaa uudeksi innoksi ja energiaksi? Näitä kysymyksiä lähdin selvittämään lopputyössäni.


Finding out what your learners are really like

12.03.2018 | Mike Aaja

In this blog, the second in our “content-last” series, we’ll focus on finding out about your learners’ real-life work situation and motivators, as this is one of the secrets to creating a successful learning programme.


Owners strategy enables flexibility and growth in Family Business

12.03.2018 | Peter Therman

How many times does the external management ask the owners of their views on growth rate, cash flow and risk? It depends of course on owner/family engagement but quite often there is little discussion on this topic.


Seuraavan sukupolven aktivointi perheyrityksessä?

12.03.2018 | Peter Therman

Yksi kriittisimpiä hetkiä perheyrityksen jatkoa ajatellen on seuraavan sukupolven sitouttaminen yritykseen, mutta miten saadaan heidät kiinnostumaan perheyrityksestä? Miten mielenkiinto yritystä kohtaan herätetään ja ylläpidetään sopivalla tavalla, jotta siitä ei tule pakkopullaa?


Yksilöllinen joukko - Työelämän oksymoronit, osa 1

07.03.2018 | Niilo Mäkelä

Minuutemme koostuu sanoista; ajatelluista, kuulluista, nähdyistä ja uskotuista. Jokaisen meistä kannattaa harkita, millaisten sanojen taakse asettuu seisomaan, koska samalla valitsemme, millaista maailmaa ylläpidämme ja millaista minuutta kasvatamme.


Edellinen 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 32 Seuraava