MPS Oulu

 

Oulun toimistomme sijaitsee Valkealinnan talossa, Letkupuiston laidalla. 

Iloinen ja asiantunteva Oulun tiimimme on monen organisaation pitkäaikainen kumppani rekrytointi- ja valmennustarpeissa. Tiimi tekee monipuolisesti rekrytointia – sekä ilmoitushaun että suorahaun keinoin - ja löytää oikeat osaajat oikeille paikoille.  Tiimistä löytyy business coach ja paljon valmennusosaamista yksilö- ja esihenkilövalmennuksiin. Erilaiset organisaatiotutkimukset sekä 360-arvioinnit ovat myös tärkeä osa Oulun tiimin arkea. Vaikka MPS:n toimisto sijaitsee Oulussa, palvelee tiimi koko pohjoista Suomea: ”Ei ole mikhän, jos lähdemme Rovaniemelle”.

Tuukkonää kahville? Ota meihin yhteyttä tai tule käymään kahvilla – jutellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Aluejohtajat

Asiantuntijat

Sijainti

 

Hallituskatu 13-17 D
90100 Oulu
puh. +358 20 746 9503
e-mail oulu@mps.fi

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee aivan Oulun ydinkeskustassa Valkealinna-nimisessä kiinteistössä. Toimistoomme on sekä juna- että linja-autoasemalta kävelymatka. Oulunsalon lentokentältä on matkaa noin 15 km.

Löydät toimistomme sisäänkäynnin Hallituskadun puolelta D-rapusta ja 3. kerroksesta. Sisäänkäyntiä vastapäätä sijaitsee Otto Karhin puiston taksitolppa.

Pysäköinti

Lähimmät pitkäaikaiseen pysäköintiin tarkoitetut paikoitustilat löydät kalliopysäköintitila Kivisydämestä. Pääset nousemaan Karhi-hissillä katutasoon, toimistorakennuksemme eteen. Kivisydämeen voit ajaa sisään ja poistua kahta kautta:

  • Hallituskatu 1, Torin ramppi sijaitsee Hallituskadulla torinrannassa.
  • Hallituskatu 20, Hallituskadun rampille ajetaan Uudeltakadulta Otto Karhin puiston kulmalta.

Ota yhteyttä