Henkilö­arvioinnit

Oikeat osaajat oikeille paikoille ensiluokkaisilla arvioinneilla

Tunnista henkilön kyvykkyydet

Henkilöarviointi on tehokas väline osaajien valmiuksien, vahvuuksien ja kehittymisalueiden arvioinnissa. Autamme tunnistamaan sopivimmat osaajat asiantuntija-, esihenkilö- tai johtajatehtäviin. Henkilöarviointimme tuottaa tietoa päätöstesi tueksi myös muihin työelämän vaiheisiin. Saat siitä tukea, kun tarvitset arviota ulkomaankomennukselle lähtijän valmiuksista tai työntekijäsi kehittymisestä organisaatiosi sisällä. 
Asiantuntijamme
Sini Ojala
Sini Ojala
sini.ojala@mps.fi +358 20 746 9465
OTA YHTEYTTÄ

Tutustu ratkaisuumme

Lotta Lunnela
Henkilöarvionnit

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Henkilöarviointia alan huippuosaamisella

Teemme MPS:llä vuosittain 40005000 henkilöarviointia eri organisaatioille julkisesta sektorista globaaleihin pörssiyrityksiin, yli 45 vuoden kokemuksella. Henkilöarvioinnin palveluitamme toteuttavat sertifioidut henkilöarvioinnin ammattilaiset, MPS konsultit. Konsulttiemme vahva liiketoiminnan ja työkäyttäytymisen ymmärrys sekä arviointiosaaminen luovat laadukkaan arviointikokemuksen niin asiakkaille kuin arvioitaville. Olemme sitoutuneet Suomen Psykologiliiton hyvän henkilöarvioinnin periaatteisiin.

Seuraamme systemaattisesti niin asiakkaidemme kuin arvioitavienkin tyytyväisyyttä palveluihimme, sekä arviointiemme osuvuutta. Saamme kiitettäviä arvioita kaikilla näillä mittareilla. Noin 80 % asiakkaistamme suosittelee MPS:n henkilöarviointipalveluja. 

Palvelumme

Teollisuuden Voima
- Asiakkaamme kertovat -

Teollisuuden Voima

Miksi Teollisuuden Voima Oyj:llä henkilöarvioinnit ovat kriittinen osa rekrytointia? TVO:n henkilöstö- ja viestintäjohtaja Jaana Isotalo kertoo haastattelussaan, lue lisää!

Ota yhteyttä

 

Sini Ojala
Sini Ojala
sini.ojala@mps.fi +358 20 746 9465
TUTUSTU