Henkilö­arvioinnit

Oikeat osaajat oikeille paikoille ensiluokkaisilla arvioinneilla

Osaajien tunnistaminen

Varmista oikeat ihmiset oikeille paikoille tunnistamalla osaajien kyvykkyydet, tulevaisuuden potentiaali, vahvuudet ja kehittymisalueet. Me MPS:llä autamme moderneilla ja tieteellisesti tutkituilla menetelmillä tunnistamaan sopivimmat osaajat avoimiin tehtäviin, johtajapositioihin ja ulkomaankomennuksiin. Autamme osuvan rekrytointipäätöksen toteuttamisen lisäksi organisaation kehittämistilanteissa ja potentiaalin kartoittamisessa.
Asiantuntijamme
Veronika Solovian
Veronika Solovian
veronika.solovian@mps.fi + 358 20 746 9486
OTA YHTEYTTÄ

Tutustu ratkaisuumme

Lotta Lunnela
Henkilöarvionnit

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Tuhansia vuosittaisia henkilöarviointeja ja osuvia valintoja

Henkilöarviointi on tehokas väline kaikissa työelämän tilanteissa, kun on tarve arvioida osaajien valmiuksia, vahvuuksia ja kehittymisalueita suhteessa yrityksen tavoitteisiin. Hyvän henkilöarvioinnin avulla voit tunnistaa sopivimman ehdokkaan asiantuntija-, esihenkilö- tai johtajatehtäviin, arvioida henkilön valmiuksia ulkomaankomennukselle tai pohtia henkilön kasvua ja kehittymistä organisaatiosi sisällä.

Me MPS:llä teemme tuhansia henkilöarviointeja vuodessa eri organisaatioille kotimaassa ja kansainvälisesti. Tarjoamme laadukkaita palveluita yhdistämällä sertifioitujen konsulttiemme liiketoiminta- ja työkäyttäytymisen ymmärtämisen analytiikkaan ja henkilöarviointiosaamiseen. Käytössämme on modernit ja tutkitut arviointimenetelmät, kuhunkin arviointitilanteeseen sopivimmat.

Vahva panostus hakijakokemukseen

Meille MPS:lle on mukava tulla arviointiin, sillä panostamme hakijakokemukseen mm. jatkuvaa palautetta keräämällä. Teemme arviointeja vahvuuslähtöisesti, potentiaalia arvioiden sekä datalähtöisesti analytiikkaan pohjautuen. Tutkitusti monimenetelmäinen henkilöarviointi on paras menetelmä ennustaa työssä suoriutumista.

Laadukkaat arviointimme

Monipuoliset arviointimme soveltuvat työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin ja yritysten muuttuviin tarpeisiin. Soveltuvuusarvioinnilla tunnistat tehtävään parhaiten soveltuvimman ehdokkaan, johtajan toimintatyylin ja persoonan soveltuvuutta toimintaympäristöönne selvität johtaja-arvioinnilla ja potentiaaliarvioinnilla kartoitat organisaatiosi tilannetta osaamisnäkökulmasta tai yksittäisen työntekijän urapolkua miettien.

Palvelumme

Teollisuuden Voima
- Asiakkaamme kertovat -

Teollisuuden Voima

Miksi Teollisuuden Voima Oyj:llä henkilöarvioinnit ovat kriittinen osa rekrytointia? TVO:n henkilöstö- ja viestintäjohtaja Jaana Isotalo kertoo haastattelussaan, lue lisää!

Ota yhteyttä

 

Veronika Solovian
Veronika Solovian
veronika.solovian@mps.fi + 358 20 746 9486
TUTUSTU