Johtamisen ja työyhteisöjen kehittä­minen

Toimivia työyhteisöjä ja parempaa työntekijäkokemusta

Onnistunutta johtamista, parempi työntekijäkokemus

Hyvällä lähijohtamisella organisaatiosi ihmiset motivoituvat, toimivat itsenäisemmin ja kohti oikeaa suuntaa. Me MPS:llä tuemme organisaatiotasi lähijohtamisen kehittämisessä ja sitä kautta toimivimpien työyhteisöjen ja paremman työntekijäkokemuksen rakentamisessa.
Asiantuntijamme
Sari Oinaanoja
Sari Oinaanoja
sari.oinaanoja@mps.fi +358 50 344 5114
OTA YHTEYTTÄ

Tutustu ratkaisuumme

Johtamisen ja työyhteisöjen kehittäminen

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lähijohtamisen, työyhteisöjen ja organisaatiokulttuurin kehittämistä

Löydä organisaatiosi tavoitteita tukevat askeleet johtamisen, työyhteisöjen ja kulttuurin kehittämiseksi MPS:n laadukkailla palveluilla. Palvelumme ydin on osallistava uudistaminen, jossa organisaatiosi potentiaali otetaan laajasti mukaan kehitystyöhön. Tuemme yrityksiä nopeasti muuttuvassa työelämässä ja toimintaympäristöissä muutoksia seuraamalla ja uusinta tutkimustietoa hyödyntämällä. Puhumme lähijohtajuudesta, koska haluamme korostaa lähijohtajan ja alaisen suhteen läheisyyttä.

Autamme organisaatiotasi antamalla valmiita, tutkimustietoon ja tai hyväksi havaittuihin käytänteisiin perustuvia toimintamalleja lähijohtamisen, työyhteisöjen ja organisaatiokulttuurin kehittämiseen.

Monikanavaisen ja eettisen johtamisen kehittäminen

Hybridijohtaminen on tullut jäädäkseen ja lähijohdon taidot monikanavaisessa johtamisessa vaikuttavat vahvasti työntekijäkokemukseen ja tulokseen. Me autamme organisaatiotasi laadukkaan ja kanavariippumattoman lähijohtamisen kehittämisessä. Autamme myös määrittelemään, mitä oikein toimimisen kulttuuri organisaatiossasi tarkoittaa ja miten sitä juurrutetaan osallistavalla muutoksen ja kulttuurin kehittä­misellä.

Lähijohtamistaitojen kehittäminen esihenkilövalmennuksilla

Hyvä lähijohtajatyö luo työhyvinvointia koko työympäristöön ja mahdollistaa toimivat työyhteisöt. Paranna taitojasi ihmisten johtamisessa MPS:n valmennusohjelmilla; opit johtamaan niin itseäsi kuin organisaatiotasi erilaisissa johtamisen tilanteissa. Yrityskohtaisesti räätälöidyt lähijohtamisen kehittämisohjelmamme sopivat erinomaisesti tilanteisiin, joissa organisaatiosi haluaa selkeyttää johtamisen tahtotilaa ja yhdenmukaistaa johtamiskäytäntöjä. Ohjelma on hyvä tuki myös, kun organisaatiosi vie uutta strategiaa käytäntöön, haluaa vahvistaa lähijohtamisvalmiuksia tai päivittää kokeneiden lähijohtajien taitoja valmentavampaan suuntaan.

Johtamisen nykytila ja kehitystarpeet 360-palautteella

Organisaatiosi saa kokonaisvaltaisen käsityksen lähijohtajien vahvuuksista MPS:n 360-palautteella. Se tarkastelee arvioitavan henkilön toimintaa monipuolisesti, nostaa esiin kehityskohteet ja priorisoi niistä kiireellisimmät. 360-arvioinnissa kerätään palautetta arvioitavan henkilön toiminnasta kollegoilta, suorilta alaisilta ja lähijohtajalta sekä mahdollisilta muilta yhteistyökumppaneilta.

Palvelumme

Lisää habaa johtamiseen
- Asiakkaamme kertovat -

Lisää habaa johtamiseen

"Matka Hartelan kanssa on ollut kokonaisvaltainen ja palkitseva kokemus. Se on ollut hieno mahdollisuus uudenlaisen esimiestyökulttuurin kehittämiseen."

Ota yhteyttä

 

Sari Oinaanoja
Sari Oinaanoja
sari.oinaanoja@mps.fi +358 50 344 5114
TUTUSTU