Johtamisen ja työyhteisöjen kehittä­minen

Toimivia työyhteisöjä ja parempaa työntekijäkokemusta

Onnistunutta johtamista, onnellisempi työyhteisö

Hyvällä lähijohtamisella organisaatiosi ihmiset motivoituvat, toimivat itsenäisemmin ja kurkottelevat kohti oikeaa suuntaa. Me tuemme organisaatiosi esihenkilöitä itsensä johtamisen ja tiimien johtamisen taitojen kehittämisessä.
Asiantuntijamme
Iiro Pohjanoksa
Iiro Pohjanoksa
iiro.pohjanoksa@mps.fi +358 50 082 7384
OTA YHTEYTTÄ

Tutustu ratkaisuumme

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lähijohtamisen, työyhteisöjen ja organisaatiokulttuurin kehittämistä

Löydä organisaatiosi tavoitteita tukevat askeleet johtamisen, työyhteisöjen ja kulttuurin kehittämiseksi MPS:n laadukkailla palveluilla. Palvelumme ydin on osallistava uudistaminen, jossa organisaatiosi jäsenet otetaan laajasti mukaan kehitystyöhön. Puhumme lähijohtajuudesta, koska haluamme korostaa lähijohtajan ja alaisen suhteen tärkeyttä tuloksellisessa johtamisessa.

Autamme organisaatiotasi antamalla valmiita, tutkimustietoon ja hyväksi havaittuihin käytänteisiin perustuvia toimintamalleja lähijohtamisen, työyhteisöjen ja organisaatiokulttuurin kehittämiseen.

 

Johtamisen kehittäminen
Lähijohtamistaitojen kehittäminen esihenkilövalmennuksilla

Osallistava ja innostava esihenkilötyö luo hyvinvointia koko organisaatioon ja tukee tiimin toimintaa. Paranna taitojasi ihmisten johtamisessa MPS:n valmennusohjelmilla ja opi johtamaan niin itseäsi kuin tiimiäsi erilaisissa johtamisen tilanteissa.

Yrityskohtaisesti räätälöidyt lähijohtamisen kehittämisohjelmamme sopivat erinomaisesti tilanteisiin, joissa organisaationne haluaa selkeyttää johtamisen tahtotilaa ja yhdenmukaistaa johtamiskäytäntöjä. Ohjelma on hyvä tuki myös, kun organisaationne vie uutta strategiaa käytäntöön, haluaa vahvistaa lähijohtamisvalmiuksia tai päivittää kokeneiden lähijohtajien taitoja valmentavampaan suuntaan.

Johtamisen nykytila ja kehitystarpeet 360-palautteella

Kun tarvitsette kokonaisvaltaista käsitystä lähijohtajien vahvuuksista, valitse 360-palaute. Se tarkastelee arvioitavan henkilön toimintaa monipuolisesti, nostaa esiin kehityskohteet ja priorisoi niistä kiireellisimmät. 360-arvioinnissa kerätään palautetta arvioitavan henkilön toiminnasta kollegoilta, suorilta alaisilta ja lähijohtajalta sekä mahdollisilta muilta yhteistyökumppaneilta.

Coaching ja mentorointi johtamisen kehittämisen menetelminä

Olisiko teidän organisaationne tilanteeseen paremmin sopivina vaihtoehtoina coaching tai mentorointi? Tutustu näihin palveluihimme täältä.

 

Työyhteisöjen kehittäminen

Työyhteisöjen kehittäminen ja tiimien toimivuus ovat ratkaisevan tärkeitä tekijöitä menestyvälle organisaatiolle. Hyvinvoiva ja toimiva työyhteisö luo edellytykset tehokkaalle työlle, innovaatioille ja positiiviselle työilmapiirille. Työyhteisöjen kehittämiseen ja tiimien toiminnan vahvistamiseen investoiminen on tärkeää, sillä ne vaikuttavat suoraan organisaation tulokseen ja kilpailukykyyn.

Työyhteisön kehittäminen tarkoittaa sitä, että luodaan ilmapiiri, jossa jokainen työntekijä tuntee olonsa tervetulleeksi, arvostetuksi ja kuulluksi. Työyhteisön jäsenet rakentavat luottamusta vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoillaan. Hyvin toimiva tiimi pystyy hyödyntämään jäsentensä erilaisia taitoja ja osaamista sekä jakamaan vastuuta ja tehtäviä tehokkaasti.

Lähtökohtana on nykytilan tunnistaminen. Tuloksekkaan kehittämisen pohjana on löytää ns. oikeat lääkkeet oikeisiin kehityskohteisiin. Nykytilan tunnistamisessa MPS People Analyticsin erilaiset tutkimukset ja kartoitukset auttavat huomaamaan kriittisimmät kehittämisen kohdat sekä priorisoimaan valitut toimenpiteet. Tiimin yhteistyön ja toiminnan kehittämisessä MPS Tiimiloikka on erinomainen startti.

Tutustu myös ajatukseemme osallistavasta muutoksen ja kulttuurin kehittämisestä. Autamme määrittelemään, mitä oikein toimimisen kulttuuri organisaatiossasi tarkoittaa ja miten se juurrutetaan osaksi koko työyhteisön toimintaa.

Jos et tiedä mistä lähtisit liikkeelle, niin ota yhteyttä. Keskustellaan työyhteisöstäsi ja katsotaan, miten voisimme auttaa teitä.

Palvelumme

Lisää habaa johtamiseen
- Asiakkaamme kertovat -

Lisää habaa johtamiseen

"Matka Hartelan kanssa on ollut kokonaisvaltainen ja palkitseva kokemus. Se on ollut hieno mahdollisuus uudenlaisen esimiestyökulttuurin kehittämiseen."

Ota yhteyttä

 

Iiro Pohjanoksa
Iiro Pohjanoksa
iiro.pohjanoksa@mps.fi +358 50 082 7384
TUTUSTU