People Analytics - Tutkimus­palvelut

Konkreettista tukea henkilöstökokemuksen, johtamisen ja organisaatiokulttuurin kehittämiseen.

Henkilöstön pulssilla

Pysy ajantasalla henkilöstökokemuksesta, saa luotettavaa kokonaiskuvaa organisaatiosi kulttuurista, johtamisen vahvuuksista ja kehityskohteista. MPS:n People Analytics –tutkimuspalvelumme toteuttaa henkilöstökokemukseen liittyviä tutkimuksia, kuten 360-mittauksia, johtoryhmäbarometrejä, organisaatiokulttuuritutkimuksia ja perinteisiä työhyvinvointi- tai henkilöstötutkimuksia.
Asiantuntijamme
Jan Silvonen
Jan Silvonen
jan.silvonen@mps.fi +358 40 514 7715
OTA YHTEYTTÄ
VARAA AIKA KALENTERISTANI

Tutustu ratkaisuumme

Jan Silvonen
People Analytics -tutkimuspalvelut

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Kattavat tutkimukset henkilöstökokemukseen, johtamiseen ja organisaatiokulttuuriin

Johdon on tärkeää olla henkilöstön pulssilla ja tietää mitä tiimeille kuuluu ja miten yksilötasolla menee. Varsinkin nykymaailman nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Kun henkilöstön hyvinvointiin ja intoon tehdä työtä panostaa, syntyy onnistunut henkilöstökokemus, joka sitouttaa ihmiset taloon, houkuttelee huippuosaajia ja parantaa yritysten tuottavuutta.

Parhaiten pääset henkilöstön ja organisaatiosi sykkeeseen kiinni tutkimalla ja fiksummalla digitaalisella mittaamisella. Meillä MPS:llä People Analytics tarkoittaa henkilöstöön liittyvän tiedon systemaattisempaa hyödyntämistä sekä sen parempaa ja tehokkaampaa keräämistä. Kokonaisvaltaista mittaamista, jota hyödynnämme tutkimuspalvelujemme kolmessa eri kategoriassa: henkilöstökokemuksessa, johtamisessa ja organisaatiokulttuurissa.

Jotta organisaatiosi pystyy tekemään parhaita mahdollisia päätöksiä, tarvitaan taustalle luotettavaa tutkimustietoa. Pelkkä tutkimus itsessään ei kuitenkaan riitä, emmekä MPS People Analyticsissä jätä sinua tulosten kanssa yksin. Kerättyjen havaintojen analysointi, priorisointi ja konkretisointi on ehdoton edellytys onnistuneelle kehityshankkeelle. Siksi kaikki tutkimusprojektimme alkavat kysymyksellä: mitä konkreettista organisaatiosi haluaa tutkimuksella saada aikaan?

Organisaatioiden toiminnan ja yksilön työkäyttäytymisen vahva ymmärrys

MPS People Analytics tutkimuspalvelujemme perusta on organisaatioiden toiminnan ja yksilön työkäyttäytymisen ymmärtämisessä. Tästä pitävät huolen psykologimme sekä kymmenet sertifioidut liiketoiminnan konsulttimme ja valmentajat. Toiminnassamme yhdistyvät vahva käyttäytymistieteellinen näkemys, ammattitaitoinen suunnittelu- ja analyysiosaaminen sekä teknologisesti modernit ja joustavat ratkaisut. Fokuksemme on voimakkaasti yksilössä pelkän organisaatio- ja tiimitason sijasta.

Tehokkaat johtamisen tutkimuksemme

Johtamisen tutkimuksemme kertovat missä mennään ja mihin tulisi panostaa, jotta organisaatiosi menestyy nyt ja tulevaisuudessa. Realistinen kuva organisaatiosi johtamisen vahvuuksista ja esimiesten toiminnan kehittämiskohteista mahdollistaa johtamisen yhdenmukaistamisen ja toiminnan tehostamisen. Esimiesten ja johtajien vahvuuksista ja kehittymiskohteista saat parhaiten tietoa 360-palautteella, johtoryhmän ja hallituksen työskentelyn kehittämisestä johtoryhmäbarometrillä ja hallitusbarometreillä.

Kattavat tutkimukset henkilöstökokemukseen

MPS Pulssi mittaa työantajakuvaa kokonaisvaltaisesti ja tarjoaa ajankohtaista tietoa sen kehittymisestä organisaatiosi käyttöön nopealla ja ketterällä tavalla. Orgaanisaatiosi pystyy kattavasti, mutta samalla kevyesti seuraamaan ja kehittämään henkilöstökokemusta kuormittamatta liikaa työntekijöitä kyselyillä. Sen avulla saat koko mittaamisen ajan ajankohtaista dataa työntekijäkokemuksen kehittymisestä ja pystyt seuraamaan reaaliajassa esimerkiksi muutosten vaikutusta henkilöstökokemukseen.

Digitaalisella työkirjalla organisaatiosi tukee tiimien kehittämistä. Työkirjalla varmistat, että henkilöstökysely tai MPS Pulssin tulokset käydään tiimeissä läpi sekä helpotetaan kehittämistoimenpiteiden valitsemista.

Monipuoliset organisaatiokulttuurin tutkimukset

Organisaatiotutkimuksiemme avulla voit tarkastella organisaatiosi toimintakulttuuria ja löytää muutostilanteisiin yhdenmukaisuutta tuovat prosessit ja toimintatavat. Tutkimuksissa arvioidaan mm. organisaatiosi nykykulttuuria ja ihannekulttuuri.

Palvelumme

Autoverkkokauppa.fi
- Asiakkaamme kertovat -

Autoverkkokauppa.fi

Toteutimme Autoverkkokauppa.fi:lle henkilöstötutkimuksen, jonka avulla yritys pääsee kehittymään yhä mielekkäämmäksi työpaikaksi ihmisilleen.

Ota yhteyttä

 

Jan Silvonen
Jan Silvonen
jan.silvonen@mps.fi +358 40 514 7715
TUTUSTU
VARAA AIKA KALENTERISTANI