Executive and Board

Arvostetut palvelut omistajille, hallituksille ja johtoryhmille

Omistajuuden ja ylimmän johdon kehittämiseen

Varmista yrityksellesi laadukkaat palvelut avainhenkilöiden löytämiseksi sekä johtoryhmien, hallitusten ja omistajastrategioiden kehittämiseen. MPS:n Executive Searchin suorahaulla organisaatiosi löytää hallitusjäsenet ja johdon avainhenkilöt, johtamisen tutkimuksilla autamme hallituksia ja johtoryhmiä uudistumaan sekä työskentelemään entistä paremmin.
Asiantuntijamme
Roy Herold
Roy Herold
roy.herold@mps.fi +358 40 060 1760
OTA YHTEYTTÄ

Tutustu ratkaisuumme

Tomi Välimäki
Senior Partner

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Johtoryhmien, hallitusten ja omistajastrategioiden kehittäminen

Hallituksilta ja johtoryhmiltä vaaditaan yhä enemmän ketteryyttä ja kykyä toimia muuttuvissa toimintaympäristöissä. Me MPS:llä tarjoamme yrityksellesi kattavat palvelut hallitustyön ja johtoryhmätyön arvioimiseksi ja kehittämiseksi. Tuemme myös perheyritysten omistajastrategian muodostamista ja annamme konkreettista tukea sekä työkaluja yrityksen kehittämiseen. MPS Management & Culture Due Diligence arvioi tehokkaasti ostettavan yrityksen kulttuuri ja johto ostajan asettamiin tavoitteisiin nähden.

 

MPS Executive Search: Hallitusjäsenet ja johto läheltä tai kaukaa

Kun organisaatiosi etsii avainhenkilöitä hallitukseen, ylimpään johtoon tai vaativiin asiantuntijatehtäviin, me MPS:llä autamme hallitusjäsenten ja johdon suorahaulla yli 40 vuoden kansainvälisellä kokemuksella. MPS Executive Search ja toimistomme Ruotsissa, Baltiassa ja Suomessa ovat johtavien suorahakuyritysten kumppanuusverkoston Panoraman jäseniä. Sen avulla voimme etsiä yrityksellesi osaajia ympäri maailmaa.

 

MPS:n vastuullisuusperiaatteet suorahaussa ja rekrytoinneissa

Lue lisää MPS:n vastuullisuusperiaatteista suorahaussa ja rekrytoinneissa täällä.

 

Johtamisen tutkimukset

Johtamisen tutkimuksemme kertovat missä yrityksessäsi mennään ja mihin tulisi panostaa, jotta se menestyy nyt ja tulevaisuudessa. Johtoryhmän ja hallituksen työskentelyn kehittämisestä saat parhaiten tietoa johtoryhmä- ja hallitusbarometreillä, johtajien vahvuuksista ja kehittymiskohteista 360-arvioinnilla.

 

Oletko kiinnostunut johtajapositioista?

Liity Talent Communityymme täällä.

 

Liity MPS:n Hallitusammattilaisten verkostoon

MPS:n Hallitusammattilaisten maksuton verkosto on inspiroiva kohtaamispaikka osaajille, jotka jo tekevät hallitustyötä tai haluavat tulevaisuudessa toimia hallituksissa. Tule sinäkin mukaan verkostoitumaan ja kehittymään kanssamme täällä.

Palvelumme

Suomen Keskinäinen Potilasvakuutusyhtiö
- Asiakkaamme kertovat -

Suomen Keskinäinen Potilasvakuutusyhtiö

Suomen Keskinäisen Potilasvakuutusyhtiön toimitusjohtajaksi valiutui Antti Kolkka. Lue lisää!

Ota yhteyttä

 

Roy Herold
Roy Herold
roy.herold@mps.fi +358 40 060 1760
TUTUSTU