Digitaaliset oppimis­ratkaisut

Ketterä digitaalinen oppimisympäristö ja verkkokurssit jatkuvaan osaamisen kehittämiseen ja uudistumiseen

Osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon

Kun tarvitset digikoulutuksiin ja verkko-oppimiseen tukea tai teknologiaa, löydät kauttamme avun niin tehokkaaseen kurssituotantoon kuin koulutusten hallinnointiin ja jakamiseen sekä tulosten mittaamiseen ja arviointiin. MPS:n oppimisen teknologian kokonaisuudesta voit vapaasti valita organisaatiollesi parhaiten sopivat palvelut. Tarjoamme myös digioppimiseen liittyvää sparrausapua ja toteutamme verkkokoulutukset puolestanne.
Prewise Learning -sisällöntuotantotyökaluumme tarjoamme kahden viikon kokeilujakson.

Kokeile työkalua

Asiantuntijamme
Tatu Artman
Tatu Artman
tatu.artman@mps.fi +358 50 562 7894
OTA YHTEYTTÄ
VARAA AIKA KALENTERISTANI

Tutustu ratkaisuumme

Fingridin pelillinen turvallisuusperehdytys tavoitti koko henkilöstön

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Varmista riittävä osaaminen ja  osaamisen jakaminen digitaalisilla ratkaisuillamme

Luotettavat ja tehokkaat osaamisen kehittämisen ja ylläpitämisen teknologiaratkaisumme kattavat kaikki, mitä verkkokoulutusten tekemiseen tarvitset. Ne skaalautuvat erilaisiin tarpeisiin ja saat ne helposti käyttöösi SaaS (Software as a Service) -ratkaisuna, jonka etuna on entistä pienemmät alkuinvestoinnit. Ja kun oma aika tai osaaminen ei riitä, teemme verkkokoulutukset puolestanne tai autamme ja valmennamme teidät alkuun.

Gimlet LMS -oppimisympäristö koulutusten jakeluun ja suoritusten seurantaan

Digitaalisten koulutussisältöjen jakelu- ja hallinnointialustamme Gimlet LMS koostuu hallinnointiosasta ja koulutusportaalista. Hallinnointiosan avulla organisaatiosi ylläpitää koulutussisältöjä, hallinnoi käyttäjiä ja opintoryhmiä, luo oppimispolkuja sekä seuraa suorituksia. Koulutusportaalin avulla henkilöstö löytää helposti itselleen suunnatut koulutussisällöt ja pystyy seuraamaan omia suorituksiaan.

Prewise Learningilla verkkokurssituotantoa helposti ja laadukkaasti

Sisällöntuotantotyökalullamme, Prewise Learningilla, luot ammattimaisen näköisiä verkkokursseja ilman erityisosaamista tekniikasta tai ohjelmoinnista. Kun haluat tehokkaan ratkaisun esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdytykseen tai pakollisten compliance-koulutusten tarjoamiseen digitaalisesti, toteutat ne ketterimmin verkkokurssityökalullamme. Tarvitset vain hieman aikaa sisällön kirjoittamiseen ja haluamiesi kuvien valitsemiseen. Responsiivisella työkalulla on helppo tehdä mobiilissakin toimivia verkkokursseja organisaatiosi brändin mukaisesti. Helppokäyttöisyys mahdollistaa laadukkaan lopputuloksen nopeasti.

Tarjoamme uusille käyttäjille mahdollisuuden kokeilla Prewise Learning -sisällöntuotantotyökalua maksuttomalla kahden (2) viikon kokeilujaksolla. Kokeilujakson aikana käytössäsi on kaikki työkalun ominaisuudet ja luomasi kurssit jäävät hyödynnettäväksenne myös kokeilujakson päätyttyä. Ota kokeilujakso käyttöön täältä.

 

Oppimisen teknologia -asiakkaitamme palvelemme myös tukisivustollamme.

Katso täältä, miten DNA Oyj hyödyntää helppokäyttöistä Prewise Learningia osaamisen kehittämisessä.

 

Verkkokoulutukset ammattilaisten toteuttamina

Tuotamme vaikuttavia digitaalisia oppimiselämyksiä ammattilaisten voimin. Jokaisessa projektissa on mukana oppimismuotoilun ammattilainen sekä graafinen suunnittelija, kurssikoostaja ja projektipäällikkö. Kokeneet oppimismuotoilun ammattilaisemme luovat konseptit ja sisällöt vuosien kokemuksen pohjalta. Lopputulos on laadukas, mieleenpainuva ja muistettava. Toteutamme verkkokoulutuksen toivomastanne aiheesta, esimerkiksi seuraavista:

  • Vastuullisuus ja compliance
  • Perehdytys
  • Strategia ja arvot
  • Turvallisuus
  • Osallistavat digitaaliset työkirjat koko tiimille tai organisaatiolle, esim:

- Compliance discussion tool
- Tiimin arvolupaukset eli Value resolution tool
- Strategiatyökirja

Saatavilla olevat valmiit kurssipohjat:
  • Code of conduct
  • DEI
  • Vastuullinen rekrytointi
  • Tietosuoja
Tutustu DEI-kurssipohjaan

 

Katso referenssejä verkko-oppimisen sisällöntuotannoistamme täältä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva, toimiva ja mieleenpainuva verkkokurssi!

 

Apua ja tukea oman digioppimisen tuottamiseen

Autamme myös oman digioppimisen tuotantonne haasteissa. Kauttamme saat apua vaikkapa digitaalisen oppimiskulttuurin käynnistämisessä tai yksittäisen verkkokurssin suunnittelussa. Kasvatamme omien osaajienne verkkokurssituottamisen kyvykkyyttä tai sparraamme tiettyjen koulutusten kanssa.

Oppimisen ammattilaisemme opastavat mielellään kurssituottajianne toteuttamaan laadukkaita ja aktiivista oppimista tukevia sisältöä ja oppimiselämyksiä. Jo pitkälle edenneitä koulutussuunnittelijoita voimme tukea auttamalla keksimään uusia lähestymistapoja kurssitoteutuksiin. Voimme auttaa organisaatiotasi esimerkiksi oppimisympäristön aktiivisessa hyödyntämisessä ja digioppimiskulttuurin käynnistämisessä.

Kerro meille mitä tarvitset ja etsitään yhdessä tarpeitanne vastaava ratkaisu! Voit valita myös valmiista palvelupaketeistamme: Digioppimisen valmispakettimme.

Palvelumme

Teleste
- Asiakkaamme kertovat -

Teleste

Toteutimme konsultointi- ja koulutuskokonaisuuden, jolla Telesten verkko-oppimisen sisällöntuotanto-osaaminen nousi aivan uudelle tasolle.

Ota yhteyttä

 

Tatu Artman
Tatu Artman
tatu.artman@mps.fi +358 50 562 7894
TUTUSTU
VARAA AIKA KALENTERISTANI