Rekrytointi­palvelut

Oikeat osaajat oikeille paikoille modernin rekrytoinnin keinoin

Kun osaajien löytäminen on keskeistä

Löydä oikeat osaajat asiantuntija-, esihenkilö- ja johtotehtäviin laadukkaalla, luotettavalla ja modernilla rekrytointiprosessilla. Me MPS:llä autamme organisaatiotasi nykyaikaisilla työkaluilla, vahvalla rekrytointimarkkinoinnin osaamisella ja analytiikan hyödyntämisellä sekä ensiluokkaisella hakijakokemuksella. Varmistamme, että tavoitamme parhaimmat osaajat ja viemme rekrytointia tehokkaasti ja laadukkaasti eteenpäin.
Asiantuntijamme
Jonathan Rasmus
Jonathan Rasmus
jonathan.rasmus@mps.fi +358 20 746 9481
OTA YHTEYTTÄ

Tutustu ratkaisuumme

Jonathan Rasmus
Rekrytointipalvelut

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Osaajat paikoilleen tuhansien asiantuntija- ja johtajarekrytointien kokemuksella

Rekrytointi voi onnistua vain, jos mukana ovat parhaat ehdokkaat. Oikean osaajan puuttuminen on kriittistä organisaation toiminnalle ja yrityksen tuloksen teolle eikä kilpailu osaajista ole helpottumassa. Potentiaalisia ehdokkaita on olemassa, mutta heidän tavoittaminen ja houkutteleminen voi olla hankalaa. On tunnistettava tehtävässä vaadittava osaaminen ja konstit sen löytämiseen sekä parhaita ehdokkaita houkuttavat tekijät.

Parhaat ehdokkaat modernilla rekrytoinnilla

Me MPS:llä autamme organisaatiotasi löytämään parhaat ehdokkaat modernilla rekrytoinnilla ja konsulttiemme laajalla rekrytointi-, liiketoiminta- ja työnkäyttäytymisen ymmärtämisellä. Nykyaikaiset työkalut, vahva rekrytointimarkkinoinnin osaaminen ja oikeiden kanavien tunteminen sekä analytiikan hyödyntäminen yhdistettynä ensiluokkaiseen hakijakokemukseen ovat reseptimme tuhansiin onnistuneisiin asiantuntija- ja johtajarekrytointeihin.

Palveluita eri tarpeisiin

Palveluistamme Ilmoitushaku on kustannustehokas vaihtoehto kun työnantaja ja -tehtävä ovat kiinnostavia ja potentiaalisia työnhakijoita on riittävästi. Suorahaku on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä osaamisvaatimusten tai työpaikan sijainnin kannalta haasteellisiin asiantuntija- tai keskijohdon tehtäviin. Soveltuvuusarviointi osana rekrytointia tai suorahakua tuottaa lisätietoa henkilön kyvyistä ja varmistaa soveltuvimman henkilön tunnistamisen.

Autamme myös rekrytoinnin parissa työskenteleviä kehittämään omaa rekrytointiosaamistaan ja organisaation rekrytointikäytänteitä valmennustemme kautta. Järjestämme sekä avoimia että yrityskohtaisia rekrytointivalmennuksia.

Varmista erinomainen hakijakokemus

Yhteistyössä MPS:n kanssa voit luottaa, että kaikille hakijoille välittyy oikeanlainen kuva organisaatiostasi ja tehtävästä sekä työnhaussa mukana olosta jää positiivinen ja kehittävä kokemus vaikkei tulisikaan valituksi. Rekrytointipalveluillamme varmistat erinonomaisen hakijakokemuksen, joka on sujuva, inhimillinen ja hakijan työuraa edistävä.

Yhteistyössä kanssamme varmistat

  • laadukkaan ja tehokkaan rekrytointiprosessin

  • oikean valinnan todennäköisyyden

  • erinomaisen hakijakokemuksen ja työnantajamielikuvan

  • markkinointikanavien käyttämisen kustannustehokkaasti

  • keskittymisen avaintehtäviin ilman huolta rekrytoinnista


MPS:n vastuullisuusperiaatteet suorahaussa ja rekrytoinneissa

Lue lisää MPS:n vastuullisuusperiaatteista suorahaussa ja rekrytoinneissa täällä.

Palvelumme

Finnfund
- Asiakkaamme kertovat -

Finnfund

Tuomas Vaulanen Finnfundin Investment Analyst -rooliin MPS:n ilmoitushaun kautta.

Ota yhteyttä

 

Jonathan Rasmus
Jonathan Rasmus
jonathan.rasmus@mps.fi +358 20 746 9481
TUTUSTU