Rekrytointi­palvelut

Oikeat osaajat oikeille paikoille modernin rekrytoinnin keinoin.

Kun osaajien löytäminen on keskeistä

Löydä oikeat osaajat asiantuntija-, esihenkilö- ja johtotehtäviin laadukkaalla, luotettavalla ja modernilla rekrytointiprosessilla. Me MPS:llä autamme organisaatiotasi nykyaikaisilla työkaluilla, vahvalla rekrytointimarkkinoinnin osaamisella ja analytiikan hyödyntämisellä sekä ensiluokkaisella hakijakokemuksella. Varmistamme, että tavoitamme parhaimmat osaajat ja viemme rekrytointia tehokkaasti ja laadukkaasti eteenpäin.
Asiantuntijamme
Jonathan Rasmus
Jonathan Rasmus
jonathan.rasmus@mps.fi +358 20 746 9481
OTA YHTEYTTÄ

Tutustu ratkaisuumme

Jonathan Rasmus
Rekrytointipalvelut

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Miten onnistut rekrytoinnissa?

Rekrytointi voi onnistua vain, jos mukana ovat parhaat ehdokkaat. Oikean osaajan puuttuminen on kriittistä organisaation toiminnalle ja yrityksen tuloksen teolle eikä kilpailu osaajista ole helpottumassa. Kun valitset meidät kumppaniksesi, hoidamme rekrytoinnin puolestasi sujuvasti ja laadukkaasti.

Laatulupauksemme käsittää 4 kohtaa

Yli 45 vuoden ja tuhansien rekrytointien kokemuksella tiedämme mistä laadukas rekrytointi koostuu.

  1. Hoidamme rekrytointisi tehokkaasti. Varmistamme konsultin ja koordinaattorin voimin, että rekrytointi etenee aikataulun mukaan ja asiakas ja hakija tietävät missä vaiheessa rekrytointi on ja mitä tapahtuu seuraavaksi.
  2. Tarjoamme edistyksellistä palvelua. Hyödynnämme moderneja työkaluja, ajan henkeen sopivia ratkaisuja ja kokeilemme rohkeasti uutta.
  3. Välitämme. Tunnemme ihmisen, työkäyttäytymisen, moninaiset motivaattorit, erilaiset persoonat – ymmärrämme, että yritykset koostuvat ihmisistä ja loppupeleissä ”persoona ratkaisee”.
  4. Työnantajamielikuvasi vahvistuu. Meiltä hakijat saavat ensiluokkaisen hakijakokemuksen, joka tukee työnantajamielikuvaa ja tuleviakin rekrytointeja.

Rekrytointipalveluja – tilaa avaimet käteen tai yksi osa 

Kun tarvitset osaajia paikallisesti tai ulkomailta, me autamme. Rekrytoimme johtajia ja työntekijöitä, autamme asiakkaitamme avain käteen periaatteella ja toisinaan tuemme vain yhdessä rekrytoinnin vaiheessa. Voit tilata meiltä täyden palvelun tai vain osa-alueen.

Ilmoitushaku on kustannustehokas vaihtoehto, kun työnantaja ja -tehtävä ovat kiinnostavia ja potentiaalisia työnhakijoita on riittävästi.

Suorahaku on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä osaamisvaatimusten tai työpaikan sijainnin kannalta haasteellisiin asiantuntija- tai keskijohdon tehtäviin.

Autamme myös rekrytoinnin parissa työskenteleviä kehittämään omaa rekrytointiosaamistaan ja organisaation rekrytointikäytänteitä valmennustemme kautta. Järjestämme sekä avoimia että yrityskohtaisia rekrytointivalmennuksia.

500+

64

15 000

rekrytointia vuosittain
rekrytoinnin asiantuntijaa
työhakemusta vuosittain

 

Palvelumme

Finnfund
- Asiakkaamme kertovat -

Finnfund

Tuomas Vaulanen Finnfundin Investment Analyst -rooliin MPS:n ilmoitushaun kautta.

Ota yhteyttä

 

Jonathan Rasmus
Jonathan Rasmus
jonathan.rasmus@mps.fi +358 20 746 9481
TUTUSTU