Mentorointi ja Business Coaching

Yksilön kehittymisen ja liiketoiminnan menestymisen mahdollistamista

Menestyk­sellistä työskentelyä

Haluatko kehittyä urallasi, kirkastaa tavoitteitasi tai tuoda esiin parhaan potentiaalisi? Onko yrityksessäsi tarve tarjota kehittymismahdollisuuksia työntekijöille ja suunnata heidän potentiaalinsa vahvemmin yrityksen tavoitteisiin? Me MPS:llä annamme mentoroinnilla ja Business Coachingilla tukea menestykselliseen työskentelyyn ja tuomme esille yksilön täyden potentiaalin.
Asiantuntijamme
Minna Hirsimäki
Minna Hirsimäki
minna.hirsimaki@mps.fi +358 20 746 9473
OTA YHTEYTTÄ

Tutustu ratkaisuumme

Minna Hirsimäki
Mentorointi ja business coaching

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Täysi potentiaali esiin mentoroinnilla ja coachingilla

Omaan uraan sisältyy erilaisia vaiheita: vahvuuksien etsimistä, uudessa vaativassa tehtävässä aloittamista, hankalien työtilanteiden kohtaamista. Uralle osuvia haastavia tilanteita tai muutosmahdollisuuksia ei tarvitse kohdata yksin. MPS:n mentorointi ja Business Coaching -palvelujen avulla saat tukea menestykselliseen työskentelyyn niin yrityksen johdossa kuin omalla vastuualueella tai suuntaat työntekijöiden potentiaalia vahvemmin yrityksen tavoitteisiin.

Uusia kulmia mentoroinnilla

Mentorointi on erinomainen tapa löytää uusia näkökulmia ja tukea menestykselliseen työskentelyyn henkilökohtaisella uralla sekä organisaatioille keino tukea osaamisen jakamista ja sitouttaa avainhenkilöitä. Mentoroinnissa me MPS:llä toteutamme sekä suosittua Cross-Company-mentorointia että yritysten sisäisiä mentorointiohjelmia.

Yksilön ja liiketoiminnan menestymistä Business Coachingilla

MPS Business Coaching yhdistää MPS:n valmennusosaamisen, arvioinnin ja coachingin yhdeksi vahvaksi kokonaisuudeksi. Tämä uudenlainen kattava yhdistelmä antaa valmennettavalle tarvittavan tiedon ja henkilökohtaisen tuen käytäntöön viemiseksi erilaisissa tilanteissa, esimerkiksi muutoksen johtamisessa, haastavissa esihenkilötilanteissa, omien vahvuuksien ja toimintatyylin tunnistamisessa johtamisessa, tms.

Palvelumme

YIT: Rohkeutta uuteen
- Asiakkaamme kertovat -

YIT: Rohkeutta uuteen

Mentorointi on YIT:llä hyväksi todettu oppimisen malli, joka tarjoaa mahdollisuuden kollegoilta oppimiseen sekä nopeaan uusiutumiseen. Mentorointiin on tähän mennessä osallistunut 79 paria, eli yhteensä 158 YIT:n työntekijää eri funktioista.

Ota yhteyttä

 

Minna Hirsimäki
Minna Hirsimäki
minna.hirsimaki@mps.fi +358 20 746 9473
TUTUSTU