Ettehän te vain jalkauta strategiaa – tehkää se yhdessä

Kun valmiiksi muotoiltua strategiaa halutaan jalkauttaa, ollaan usein jo auttamattomasti myöhässä. Moderni strategiaprosessi kerää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa näkemyksiä henkilöstöltä. Samalla saadaan ihmiset innostumaan uuteen suuntaan jo strategian työstövaiheessa.

Osallistavan strategiaprosessin avulla tavoitteisiin syntyy yhteinen omistajuus, jonka avulla toimeenpanovaiheen muutoksetkin on helpompi kohdata ja toteuttaa.

Vaikka yhdessä työstäminen, aito osallistaminen ja esimerkiksi asiakasrajapinnasta saatavien signaalien laaja hyödyntäminen on työläämpää kuin norsunluutornista tempaistu ratkaisu, tämä aika ja vaiva varmasti näkyvät lopputuloksessa. Työtä voi myös helpottaa sopivilla työkaluilla, kuten Strategialuotaimella, jotta pääpaino säilyy edelleen hyvässä ajattelussa eikä raskaissa prosesseissa.

Videolla asiantuntijamme kertovat käytännön vinkkejä siitä, miten digitaalisilla välineillä voidaan osallistaa koko henkilöstö strategiaprosessiin.Katso webinaaritallenne maksutta jättämällä yhteystietosi

Kysyttävää?

Anna Heiliö
Anna Heiliö
anna.heilio@mps.fi +358 40 527 5916
TUTUSTU