MPS blogit ja uutiset

Uratarina: Anna Heiliö

07.07.2021 |

Nuoret kesätyöntekijämme haastattelivat kuutta MPS:n työntekijää osana heidän ensimmäistä työharjoitteluaan. Lue MPS Prewisen toimitusjohtaja Anna Heiliön uratarina!


SKAL ry:n toimitusjohtajaksi on valittu Anssi Kujala

28.06.2021 | Roy Herold

SKAL ry:n toimitusjohtajaksi on valittu Anssi Kujala (49). Kujala toimii tällä hetkellä Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtajana ja on työuransa varrella toiminut useissa järjestöjohtamisen sekä yhteiskuntavaikuttamisen johtotehtävissä. Kujalalla on pitkä kokemus johtamistehtävistä eri järjestöissä ja hyvät verkostot, joita menestyksekäs edunvalvontaorganisaatio tarvitsee.


Mikko Hyle on valittu Evondosin markkinointijohtajaksi ja yrityksen strategia- ja johtoryhmän jäseneksi

31.05.2021 | Hannu Kainulainen

Evondosin markkinointijohtajaksi ja yrityksen strategia- ja johtoryhmän jäseneksi on valittu Mikko Hyle. Hänellä on vankka kokemus terveysteknologia-alalta tuotehallinnan ja markkinoinnin tehtävistä, ja hän on aiemmin urallaan toiminut mm. GE Healthcarella ja Vyairella. Lue koko haastattelu!


Finsk-Svenska Handelkammarens Mentorskapsprogram i samarbete med MPS

18.05.2021 |

Bli mentor i vårt mentorprogram! Tillsammans suddar vi ut gränser och lyfter talanger till en nordisk dimension.


Mistä syntyy coachingin ”taika”?

10.05.2021 |

Kokemuksemme sekä asiakkaille tehdyistä kuin henkilökohtaisista coaching-prosesseistamme on, että coaching yksinkertaisesti TOIMII. Mistä sitten tuo jopa taianomainen kokemus syntyy? Lue asiakkaidemme ajatuksia tästä blogista!


Haastattelu: Henkilöarviointi oman kasvun tukena teollisuuden toimialalla

07.05.2021 | Lotta Lunnela

MPS:llä tehdään vuosittain lähes 3 500 henkilöarviointia. Psykologikonsulttimme Lotta Lunnela haastatteli teollisuuden alalla uraansa luonutta Jussi Tunturia hänen henkilöarviointikokemuksistaan.


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 31 Seuraava