MPS blogit ja uutiset

Pitäisikö huolestua?

07.12.2020 | Niilo Mäkelä

Johtajien uupumisen tai epäonnistumisen seuraukset, niin yksilöllisen kuin yhteisölliset tai liiketoiminnalliset, voivat olla hyvin laajoja, mikä nostaa aiheen selvittämisen tärkeyttä entisestään.


Compliance-koulutus verkossa – kolmas aalto

02.12.2020 | Eevi Kuokkanen

Kun on tarve järjestää koulutusta compliance- eli vaatimustenmukaisuuteen liittyvistä aiheista, ratkaisu on usein verkko-oppiminen. Sen puolesta puhuu monta asiaa: mitattavuus, skaalautuvuus isoillekin joukoille, jatkohyödyntäminen esim. osana perehdytystä.


Mitä on johdon agendalla koronan välitilassa?

30.11.2020 | Elina Koskela

Johtajien työssä odotusaika rokotteen saapumiseen näyttäytyy eri tavoin. Osa johtajista hoitaa kriisiä, mutta useimmat valmistautuvat tulevaan kasvuun päättäväisesti: strategiat on avattu, uusia kompetenssitarpeita pohditaan, osaajia liikutellaan eniten arvoa tuoviin tehtäviin.


Johanna Lammi on valittu DIAK:in uudeksi palvelujohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

17.11.2020 | Sari Salojärvi

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Päivikki Rentola Hemmi, DIAK:in henkilöstöjohtaja, ilmoitti Johanna Lammin nimityksestä kuun vaihteessa yhdessä DIAK:in muun johdon kanssa.


Mitä vastuullisuus tarkoittaa suorahaussa?

12.11.2020 | Hannu Kainulainen

Vastuullisuuden teema on noussut viime vuosina keskiöön johtamisen ja työelämän keskusteluissa, ja sille on varsin hyvät syynsä.


Mitä olemme oppineet johtamisesta tämän vuoden aikana?

03.11.2020 | Sari Salojärvi

Joillekin organisaatioille tämä aika on saattanut ollut vain jatkumo jo entuudestaan varsin digitaaliselle ja virtuaaliselle työskentelylle. Joiltakin taas on tekeminen saattanut lähes kokonaan pysähtyä. Mitä tämä kaikki sitten tarkoittaa johtamiselle?


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 28 Seuraava