MPS blogit ja uutiset

Are: Do you want to read Are's e-learning story?

24.02.2020 |

Are's HRD Manager Päivi Lyly tells how Are's e-learning story all began. Their wish was for employees to have more opportunities to learn in the flow of work. MPS Prewise was happy to be part of it.


Datalla johtaminen - eivätkö ihmiset olekaan vain numeroita?

13.02.2020 | Richard Nemlander

Talousjohtajan ymmärrys ihmisen työkäyttäytymisestä korostuu ja vuorovaikutuksen merkitys tulee olemaan kriittinen tekijä myös kannattavuudelle tulevaisuudessa. Tekoäly mahdollistaa, mutta ei tule ikinä korvaamaan ihmisiä.


Johtoryhmä vai ryhmä johtajia?

12.02.2020 | Elina Koskela

Aloitimme tänään MPS-konsernin johtoryhmätyöskentelyn uudessa kokoonpanossa. MPS kehittää vuosittain useiden johtoryhmien toimintaa - välillä on myös tärkeä pysähtyä sisäisen kehittämisen äärelle ja syödä omia lääkkeitä.


MPS-Yhtiöiden ammattilaisten työnhakututkimus: Organisaatiokulttuuri on ratkaiseva uuden työpaikan valinnassa

12.02.2020 | Jan Silvonen

MPS-Yhtiöt tutki joulukuussa 2019 suomalaisten työntekijöiden ja -hakijoiden odotuksia. Halu kehittää osaamista on yhä merkittävin syy työpaikan vaihtamiseen ja toiseksi merkittävin syy on halu edetä uralla.


Helsingin Sanomat: Tällaisia johtajia Suomi etsii nyt – Rekrytoinnin veteraani Marcus Herold on nähnyt 40 vuodessa, miten vaatimukset ovat muuttuneet

12.02.2020 |

Marcus Herold perusti johtajien rekrytointiin erikoistuneen MPS:n 43 vuotta sitten. Heroldin mielestä johtajat ovat koko ajan parempia, mutta ”perkeleeseen” uskoviakin on yhä johtopaikoilla.


Onnellisena opin tiellä

07.02.2020 | Anna Heiliö

Minulla on ollut ilo työskennellä viimeiset yhdeksän kuukautta uudessa roolissa, joka on tarjonnut erinomaisen mahdollisuuden – ja sopivan paineenkin – panostaa todella paljon yhteen lempiasioistani, oppimiseen.


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 22 Seuraava