MPS blogit ja uutiset

Coaching – minun hetkeni.

04.02.2019 |

Pääsin kokeilemaan coachingia tietämättä etukäteen mitä on tulossa. Catharina Kallio MPS:ltä pyysi minua valmistautumaan miettimällä kolme asiaa, ongelmaa, joihin toivoisin löytäväni ratkaisun. Näitä ongelmia lähdimme yhdessä ratkomaan kolmessa tapaamisessamme.


MPS-Yhtiöiden ammattilaisten työnhakututkimus: Yhdeksän kymmenestä uskoo, että nykyisellä omalla osaamisella on kysyntää myös tulevaisuudessa

01.02.2019 |

MPS-Yhtiöiden joulukuussa 2018 toteuttama ammattilaisten työnhakututkimus kartoitti asiantuntijoiden ja johtajien näkemyksiä työnhausta ja työelämästä. Tutkimukseen vastasi 1271 suomalaista työntekijää ja -hakijaa.


Kun työkaverin tavat ärsyttävät

23.01.2019 | Päivi Montgomery

Lastenhoitaja Lilli on työyhteisön ilopilleri. Hän saa lapset nauramaan vitsailullaan ja vanhemmatkin pitävat hänestä. Omien työkavereidensa kanssa on kuitenkin ajoittain hankaluutta, johtuen Lillin hyvin rennosta suh­teesta omiin töihinsä.


Mitä jos menetän työni?

08.01.2019 | Päivi Montgomery

Irtisanotuksi tulemisen kohtaa työurallaan miltei jokainen, tai ainakin liipaisee läheltä. Organisaatioiden tilanteet vaihtelevat ja oli sitten syynä organisaatiomuutos, taloudellinen tilanne tai henkilökemia, irtisanominen sattuu.


Luovuutta ruokkimassa

23.11.2018 | Anna Heiliö

Luovuuden liekki tarvitsee happea, jota kannattaa välillä hakea normaalin työympäristön ulkopuolelta. Usein hienointa on, kun sen pääsee tekemään yhdessä. Tämä oli kantavana ajatuksena MPS Prewisen tämän syksyn tiimipäivässä.


5 ways to make Gamification really work

09.11.2018 | Mike Aaja

Gamification is everywhere. It’s one of the hottest topics around and has been for some time. Gamified solutions are available to buy from a wide variety of firms, all promising improved employee engagement and improved results.


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 16 Seuraava