MPS blogit ja uutiset

Hakijakokemus - ennen ja jälkeen tervetulon

28.05.2018 | Tomi Viitala

Kevät on merkinnyt minulle uutta työnantajaa ja uusia kollegoita sekä tietysti mielenkiintoisia työtehtäviä! Moni on ehtinyt kysyä, miltä uusi vaikuttaa - mikä fiilis? Kerro nyt! Vastaus on ollut helppo antaa. Oikein hyvältä vaikuttaa – ennen ja myös jälkeen tervetulon!


Oletko menestynyt työssäsi? Mietipä uudelleen

28.05.2018 | Päivi Montgomery

Pohdi, mitä sinä tekisit, jos nykyinen työsi syystä tai toisesta menisi alta huomenna. Ja ei, uutta täysin vastaavaa tehtävää ei olisi tarjolla enää. Mitä muuta voisit tehdä? Millaisia taitoja sinulla olisi tarjota, jos tilanne muuttuisi täysin?


HENRY Ry | Digitalisaatio haastaa henkilöstö- johtamisen – HR:n näytönpaikka

24.05.2018 | Sari Salojärvi

Sari Salojärven kirjoitus ’Digitalisaatio haastaa henkilöstöjohtamisen – HR:n näytönpaikka’ käsittelee syksyllä 2017 tehdyn yhteensä 40 suuren organisaation henkilöstöjohtajan haastattelututkimuksen löydöksiä. Tutkimuksen aiheena oli digitalisaation merkitys johtamiselle ja henkilöstöjohtamiselle.


AESC | AESC Accepts MPS Enterprises into its Global Membership of Leading Executive Search and Leadership Advisory Firms

16.05.2018 |

The Association of Executive Search and Leadership Consultants (AESC), a global professional association representing excellence in executive search and leadership advisory solutions, announced the acceptance of MPS Enterprises into its global membership.


Uusi Suomi | Analytiikka – HR:n paras ystävä vai humanismin vihollinen?

07.05.2018 | Sari Salojärvi

Tänä vuonna henkilöstöjohtamisen kuumimpia aiheita on analytiikka. Analytiikka ei tarkoita työpaikkojen ihmisiin liittyvän tilastotiedon keräämistä ja sen raportointia. Sellainen on edelleen HR-raportointia. Tämän päivän analytiikka on syntynyt vasta Big Data:n ja tekoälyn myötä.


State of Outplacement in Finland

07.05.2018 | Päivi Montgomery

Finland is currently experiencing a period of economic growth, which was already visible in 2017 through a noticeable reduction in layoffs and an increase in recruitment. After many economically challenging years, according to forecasts, growth will continue to be strong throughout the year 2018.


Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 Seuraava