Reena Linna on valittu Editan alakoulun liiketoimintapäälliköksi

EXECUTIVE SEARCH

Edita

Edita on oppimisen ja lakitiedon tiedonjalostuksen suunnannäyttäjä. Noin sadan ammattilaisen tiivis ja lämmin työyhteisö tuottaa asiasisältöjä oppimisen tueksi ja ammattilaisten tiedontarpeeseen. Yritys tekee töitä paremman arjen puolesta jo 160 vuoden kokemuksella, yksilöiden ja yhteiskunnan hyväksi. Yritys yhdistää älykkäissä palveluissaan relevantit sisällöt, osaamisen pedagogiikassa ja lakien tulkinnassa sekä asiakkaan tarpeisiin soveltuvan teknologian.
Editan tarina pidettyjen oppimateriaalien tekijänä jatkuu seuraavaksi myös alakoulussa. Edita haluaa tukea maailman parhaimpia alakoulun opettajia käyttäjäystävällisellä oppimateriaalilla, joka ruokkii uteliaisuutta, opettaa taitoja ja innostaa sekä oppilaita että opettajia.
edita-logo

Editan alakoulun liiketoimintapäälliköksi on valittu Reena Linna

Editan uuden alakoulun liiketoimintapäälliköksi on nimetty Reena Linna. Hänen tehtävänään on aloittaa Editan alakoulun oppimateriaalien tuotanto, jossa Editan tarina pidettyjen oppimateriaalien tekijänä jatkuu seuraavaksi. Reena siirtyi Editalle Sanoma Prolta, jossa hän työskenteli tuotepäällikkönä matematiikan oppimateriaalien parissa. Koulutukseltaan hän on luokanopettaja sekä erityisopettaja, ja työskennellyt ennen oppimateriaalibisnekseen siirtymistä koulumaailmassa 13 vuotta. Hän kuvaa Editalle siirtymistään seuraavasti:

 

”Olen innoissani siitä, että pääsen Editalla luomaan jotain aivan uutta. Näen Editan oppimateriaalien laajentamisen alakouluun mielenkiintoisena ja positiivisena siirtona. Editalla on hyvä pohja laajentaa oppimateriaalituotantoa alakouluun, sillä vahvaa kokemusta on jo yläkoulun, lukion ja ammatillisen koulutuksen oppimateriaaleista.”

 

Editan oppimisen liiketoimintajohtaja Tomi-Pekka Niukkanen kuvaa Reenan nimitystä seuraavasti:

 

”Haluamme tarjota myös alakoulun opettajille uusia ja innostavia oppimateriaaleja. Jatkossa tarjontamme kattaakin oppimateriaalit alkuopetuksesta aina jatko-opintoihin asti. Alakoulun oppimateriaalit ovat meille tärkeä uusi aluevaltaus, ja halusimme tehdä valinnan hyvin kattavan hakuprosessin kautta. Samalla viestimme koko kentälle tästä uudesta lanseerauksesta. Haku kiinnosti laajasti ja meillä oli ilo saada keskustella sen aikana monen huippuammattilaisen kanssa. Reena vakuutti meidän hakuprosessissa näkemyksellisyydellään ja energiallaan.”

 

MPS onnittelee Reenaa nimityksen johdosta ja toivottaa samalla paljon menestystä uuden alakoulun kehitykseen!executive-and-board-edita-alakoulu

 

description

“ (1)

 

Ota yhteyttä