Case Autoverkkokauppa.fi

Halusimme kuulla henkilöstömme avoimet ja suorat mielipiteet työympäristöstämme ja päästä siten kehittämään yritystämme yhä mielekkäämmäksi työpaikaksi ihmisillemme. Mielestämme säännöllinen henkilöstötutkimus on perustekemistä jokaisessa yrityksessä.

Lue lisää

"MPS kumppanina on onnistunut erinomaisesti. Olemme saaneet heiltä juuri sen palvelun, jota lähdimme hakemaan ja yhteistyön tulokset ovat selkeästi todennettavissa."

Lisää habaa johtamiseen - Case Hartela

Olemme Hartelassa nähneet, että investointi tuottaa tulosta ei yksin esimiesten, vaan myös henkilöstömme mielestä. Vuosien aikana tehdyt henkilöstötutkimukset osoittavat merkittävää parantumista esimiestyön ja johtamisen alueella.

Lue lisää

"Tulemme jatkamaan ja kehittämään hyvää yhteistyötä MPS:n kanssa. Esimiesten keskuudessa pidetty ja kysytty ohjelma saa jatkoa päivitetyin sisällöin vuonna 2020."

MPS 360°-tutkimuksella ideoita johtamisen kehittämiseen, niin yksilö- kuin organisaatiotasolla

Lähes sadan osallistujan 360°-tutkimus toteutettiin Finnfundin toimintaympäristöön ja kulttuuriin soveltuvalla, kokonaisvaltaisella 360°-tutkimuksella. Tavoitteena oli tunnistaa johtamistoiminnan ja yhteistyön vahvuuksia, niin esimiesten kuin asiantuntijatyötä tekevien osalta, ja löytää tärkeimmät kehittymisen paikat.

Lue lisää

"Kommunikointi MPS:n edustajien kanssa on helppoa ja mutkatonta. On ollut ilo toteuttaa 270°/360°-arvioita yhteistyössä MPS:n kanssa."