MPS Vaasa

 

Aurinkoinen ja asiantunteva Vaasan tiimimme on monen organisaation luotettu kumppani rekrytoinneissa ja henkilöstön kehittämisessä. Tiimimme tekee monipuolisesti rekrytointia – sekä ilmoitushaun että suorahaun keinoin - ja löytää oikeat osaajat oikeille paikoille. Johdon ja esihenkilöiden valmennukset, henkilöarvioinnit, 360-palautteet ja organisaatiotutkimukset tehdään vahvan psykologisen ja HR-osaamisen pohjalta. Vaasan tiimi palvelee sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja toimii laajasti koko Pohjanmaalla.

Ota meihin yhteyttä tai tule käymään kahvilla – jutellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Aluejohtajat

Asiantuntijat

Sijainti

 

Wolffintie 36, F12
65200 Vaasa
puh. +358 20 746 9400
e-mail vaasa@mps.fi

Saapuminen

MPS Vaasan toimipiste sijaitsee osoitteessa Wolffintie 36, F12, 65200 Vaasa. Sisäänkäynti on meren puolelta Yliopistonranta-nimiseltä kadulta (Yliopistonranta 4, F12-sisäänkäynti). Eteisessä löydät ovikellon MPS Career Oy:n postilaatikon kyljestä.

Toimitilamme sijaitsevat Palosaaren yrityskeskuksessa. Saavutettavuudeltaan sijainti on erinomainen niin autoilijoille kuin julkisen liikenteen käyttäjillekin.

Pysäköinti

Yliopistonrantakadun varressa (meren puolella) on ilmaista pysäköintitilaa. Yrityskeskuksen alueelta löytyy lisäksi 1h ja 2h kiekkopaikkoja. Varatuille paikoille jättäminen ei ole sallittua. Olethan yhteydessä Vaasan toimiston yhteyshenkilöösi, jos tarvitset parkkilupaa esim. kokonaiseksi päiväksi.

Ota yhteyttä