MPS Turku

 

Turun toimistomme sijaitsee uudistetuissa tiloissa Forum Korttelissa.

Turun tiimimme on monen organisaation pitkäaikainen kumppani rekrytointi- ja valmennustarpeissa. Tunnemme alueen osaajamarkkinat hyvin ja teemme jatkuvasti vaativia avainhenkilöiden suorahakuja. Meiltä löytyy myös vahvaa psykologista osaamista ja teemme eri organisaatioille henkilöarviointeja oikeiden valintojen tueksi. Sertifioidut coachimme valmentavat tiimityön dynamiikassa ja esihenkilötaitojen kehittämisessä. Olemme myös kokeneita johtoryhmien kehittäjiä.

Tul kaffel! Ota meihin yhteyttä tai tule käymään kahvilla – jutellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista. Alta näet, ketä meitä täällä Turun toimistolla kahvia keittelee.

Aluejohtajat

Asiantuntijat

Sijainti


Linnankatu 11 b (2. kerros, sisäänkäynti 1. kerroksessa Forum Korttelin sisäpuolella, keskusaukion laidalla.)

20100 Turku
puh. +358 20 746 9502
e-mail turku@mps.fi

Saapuminen

Toimistomme sijaitsee Turun keskustassa Forum Korttelissa osoitteessa Linnankatu 11 b (2. kerros, sisäänkäynti 1. kerros), 20100 Turku.

Sisäänkäynti on Forum Korttelin sisäpuolella. Pääset Forumiin Aurakadun puolelta (Aurakatu 3) tai Linnankadun puolelta (Linnankatu 11b).

Pysäköinti

Lähimmät pitkäaikaiseen pysäköintiin tarkoitetut paikat löydät Turun Toriparkin, Louhen ja Stockmannin pysäköintitaloista.

Ota yhteyttä