Executive Search - johdon suorahaku

MPS Executive Search on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä avaintehtäviin niin hallituksiin, ylimpään johtoon kuin vaativiin asiantuntijatehtäviin. Olemme kumppanisi myös kansainvälisissä suorahauissa kumppanuusverkostomme Panoraman kanssa. Panorama on johtavien suorahakuyritysten verkosto, joka yhdistää paikallisen ja globaalin kykenevyyden.
Asiantuntijamme
Roy Herold
Roy Herold
roy.herold@mps.fi +358 40 060 1760
OTA YHTEYTTÄ

“ (1)

Tuemme asiakkaittemme menestystä löytämällä sopivimmat avainhenkilöt.

 

Jenni Luoma

Senior Consultant

Johdon suorahaku on ratkaisu etsiessäsi henkilöitä avaintehtäviin niin hallituksiin, ylimpään johtoon kuin keskijohtoon. 


Vahvaan liiketoimintaosaamiseemme yhdistyy työkäyttäytymisen syvällinen ymmärtäminen ja vahvat henkilökohtaiset verkostot. Me ymmärrämme asiakkaidemme toimialaa ja liiketoimintaa ja kykenemme löytämään osaajia myös erittäin haastavissa hauissa. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun ja ehdottomaan luottamuksellisuuteen. Omat toimistomme kattavat koko Suomen. Olemme kumppanisi myös kansainvälisissä suorahauissa kumppanuusverkostomme Panoraman kanssa. Panorama on johtavien suorahakuyritysten verkosto, joka yhdistää paikallisen ja globaalin kykenevyyden.

MPS Executive Search -prosessin aluksi konsultti paneutuu organisaation strategiaan ja henkilöstötilanteeseen, jonka pohjalta määritellään yhdessä asiakkaan kanssa kriteerit haettavalle henkilölle. Seuraavaksi suorahakukonsultti etsii yhdessä kokeneen research-konsultin kanssa ehdokkaita hyödyntämällä useita eri lähteitä. Ehdokkaiden taustan ja kokemuksen lisäksi arvioimme henkilön persoonan ja soveltuvuuden tehtävään. Kansainvälisissä hauissa etsimme soveltuvia ehdokkaita globaalisti Panoraman avulla.

Hallitusjäsenten suorahaku

Hallituksen jatkuva uudistaminen on yrityksen yksi tärkeimmistä johtamisen kehittämiseen liittyvistä tehtävistä. Hallituksen jäsenten hallittu vaihtuminen on merkki vireästä strategisesta otteesta. Yleinen haaste hallitusjäsenen valinnassa on määritellä, minkälaisia kriteerejä uuden hallitusjäsenen tulisi strategian toteuttamiseksi täyttää. Liian usein ehdokkaita haetaan vain omasta verkostosta, eikä kartoiteta ennakkoluulottomasti mahdollisuuksia myös muualta.

MPS Executive Searchin hallitusjäsenten suorahaku keskittyy hakemaan ammattimaisesti asiakkaan arvopohjaan, visioon, strategiaan ja kulloiseenkin kehitysvaiheeseen sopivaan rooliin hallitusehdokkaita. MPS tarjoaa myös laajan kokemuksen ja osaamisen hallitustyöskentelyn arvioimiseksi ja kehittämiseksi sekä omistajalinjausten tekemiseksi.

Ylimmän johdon suorahaku

Avainhenkilöiden rekrytointi on aina mittava ratkaisu. Suorahakuprosessin aluksi MPS Executive Searchin konsultti perehtyy työyhteisön tilanteeseen ottaen huomioon arvot, johtamiskulttuurin, vision, strategian ja olemassa olevat henkilöstöresurssit. Kerätyn tiedon pohjalta ja laajoja verkostoja hyödyntäen kartoitamme ja paikallistamme parhaat ehdokkaat avoimeen tehtävään.

Selvitämme huolellisesti ehdokkaan taustan, verkostot, kokemuksen, ammattitaidon, saavutukset, persoonallisuuden ja johtamisvalmiudet. MPS Executive Searchin konsultit ovat verkostoituneet pitkäjänteisesti ja laaja-alaisesti elinkeinoelämän ylimpään johtoon.

Tilanneanalyysi takaa onnistuneen rekrytoinnin

MPS Executive Searchin ainutlaatuinen tilanneanalyysi varmistaa ehdokkaan ja työyhteisön keskinäisen soveltuvuuden osana suorahakuprosessia. Tilanneanalyysi auttaa näin varmistamaan onnistuneen rekrytoinnin. Tilanneanalyysi kartoittaa johtamiskulttuurin, työyhteisön ominaisuudet, tilanteen ja odotukset uudelle työntekijälle. Tämä tieto edesauttaa tehtävään parhaiten sopivan henkilön tunnistamista ja menestymistä uudessa tehtävässä sekä tehostaa perehdyttämistä. MPS Executive Searchin tilanneanalyysin toteuttaminen antaa suorahaulle puolen vuoden takuun!

MPS:n vastuullisuusperiaatteet suorahaussa ja rekrytoinneissa

Lue lisää MPS:n vastuullisuusperiaatteista suorahaussa ja rekrytoinneissa täällä

Oletko kiinnostunut johtajapositioista?

Liity Talent Communityymme täällä.

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Roy Herold
Roy Herold
roy.herold@mps.fi +358 40 060 1760
TUTUSTU