Jarno Kivinen on nimitetty Golf Sky Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen

EXECUTIVE SEARCH

Golf Sky Oy

Golf Sky on osa GoGolf-konsernia. GoGolf-konserniin kuuluvat media- ja verkkokauppa GoGolf, Golf Sky -välineketju, sisä- ja ulkoharjoittelukeskuksia sekä useita golfkenttiä: Kurk, Peuramaa, Hirvensalo ja Vuosaari. Golf Sky on noussut maamme suurimmaksi golfvälineiden jälleenmyyjäksi. Jättiliikkeet sijaitsevat Nokialla, Vantaalla, Espoossa ja Turussa. Golf Sky:lla on markkinoiden laajin valikoima, luotettava ja helppokäyttöinen verkkokauppa sekä innostunut ja osaava tiimi palvelemassa asiakkaita. GoGolf on Suomen suurin golfalan toimija. Sen liikevaihto viime vuonna oli noin 23 miljoonaa euroa. Tästä Golf Sky:n osuus oli noin 15 miljoonaa euroa.
golf-sky-logo

Jarno Kivinen on nimitetty Golf Sky Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen. Yrityksen perustaja Mikko Asonen jatkaa Golf Sky:n kehitysjohtajana ja GoGolf Oy:n hallituksen jäsenenä.

Golf Sky:n toimitusjohtajan tehtävä herätti paljon kiinnostusta.

”Golf oli kuluneella kaudella yksi eniten suosiota kasvattaneista liikuntamuodoista ja urheilulajeista Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa. Kyky viedä Golf Sky:n kasvustrategiaa tehokkaasti eteenpäin sekä Suomessa että Ruotsissa oli yksi keskeisistä kriteereistä valittavalla uudelle toimitusjohtajalle", toteaa GoGolf-konsernin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki.

 

Jyrki Rehumäen mukaan mahdollisuus päästä johtamaan ja rakentamaan Golf Sky:ta markkinassa, joka on ollut voimakkaassa murroksessa jo toistakymmentä vuotta – etenkin pelaamiseen liittyvien tuotteiden jalostuessa eri kuluttajasegmenteille sopivaksi ”elämykselliseksi kokemukseksi” – lisäsi tehtävän mielenkiintoa merkittävästi valintaa edeltävässä kattavassa valintamenettelyssä.

OTK Jarno Kivinen on kokenut johtaja ja kaupan alan ammattilainen. Hän on aikaisemmin urallaan toiminut mm. Kesko Oyj:ssä erilaisissa johtotehtävissä, muun muassa rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialalla johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Viimeksi hän toimi toimitusjohtajana Greenlux Finland Oy:ssä, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia LED-valaisimia.

Jarno kommentoi omaa valintaansa seuraavasti:

”Jo heti rekrytointiprosessin alussa kiinnostukseni herätti mahdollisuus hyödyntää urani aikana hankittua kokemusta kaupan alalta liiketoiminnan laajentamisesta, johtamisesta sekä strategian toimeenpanosta, jota laaja juridinen ymmärrys on tukenut minua kaikissa johtotehtävissä urani aikana.

Vähittäiskaupassa kaikki lähtee siitä, että asiakkaiden tarpeet ymmärretään ja osataan kehittää asiakkaan arvostamia palveluja ja ratkaisuja. Asiakkaiden käyttäytyminen muuttuu alati, ja sitä pitää seurata herkeämättä. Golf Sky osana GoGolf-konsernia tarjoaa golffareille ainutlaatuisen palveluiden kokonaisuuden”, Jarno Kivinen toteaa.

 

”Olen innostunut ja samalla myös kiitollinen tästä hienosta mahdollisuudesta lähteä rakentamaan Golf Sky:n tulevien vuosien kasvua osana GoGolf-konsernia. Yhtiön vahva omistuspohja, selkeä strategia sekä hallituksen ja konsernijohdon vahva tuki antavat erinomaiset lähtökohdat yhtiön kasvulle ja kehittämiselle, joka palvelee niin asiakkaiden, omistajien kuin kaikkien golfin harrastajien tarpeita.”, Jarno jatkaa.

 

executive-and-board-golf-sky-jarno-kivinen

Kuva: Mauri Ratilainen

description

“ (1)

 

Ota yhteyttä