Mikko Hyle on valittu Evondosin markkinointijohtajaksi ja yrityksen strategia- ja johtoryhmän jäseneksi

EXECUTIVE SEARCH

Evondos

Evondos on vuonna 2008 perustettu suomalainen terveysteknologiayritys, joka tarjoaa automaattista lääkeannostelupalvelua. Evondosin pääkonttori on Salossa, missä sijaitsee myös oma tuotantolaitos, jossa lääkeannostelurobotit valmistetaan. Yritys on alansa edelläkävijöitä niin kotiin vietävän robotiikan kuin automaattisen lääkeannostelun saralla. Evondos-palvelu on käytössä yli 200 kunnassa Pohjoismaissa, niin Oslossa, Tukholmassa kuin Helsingissäkin.
Evondos on viime vuosina panostanut vahvasti kaupallistamiseen ja myyntiin, ja sen ansiosta saavuttanut merkittävää kasvua. Yritys noteerattiin maaliskuussa 2021 Financial Timesin yhdessä Statistan kanssa julkaisemalla FT-1000-kasvuyrityslistalla Euroopan 211. nopeimmin kasvavaksi yritykseksi. Evondos oli listalla suomalaisyrityksistä neljäs ja alansa kategoriassa (Pharmaceuticals) toinen.
evondos-logo

Mikko Hyle on valittu Evondosin markkinointijohtajaksi ja yrityksen strategia- ja johtoryhmän jäseneksi

Evondosin markkinointijohtajaksi ja yrityksen strategia- ja johtoryhmän jäseneksi on valittu Mikko Hyle. Hänellä on vankka kokemus terveysteknologia-alalta tuotehallinnan ja markkinoinnin tehtävistä, ja hän on aiemmin urallaan toiminut mm. GE Healthcarella ja Vyairella. Mikko kuvaa Evondosille siirtymistään seuraavasti:

”Uuden aloittaminen on aina innostavaa. Evondosin tilanne yrityksenä sekä mahdollisuus soveltaa uralla opittua vähän uudessa kontekstissa houkutteli siirtymään Evondosille. Olin aika ajoin pohtinut mahdollisuutta työskennellä suomalaisessa yrityksessä ja olla osaltani mukana suomalaisessa kasvutarinassa. Siinä mielessä yhteydenotto osui otolliseen maaperään.”

”Evondosin kasvu ja halu edelleen kasvattaa liiketoimintaa kotimaan ulkopuolella herätti prosessin aikana yhä kasvavaa kiinnostusta. Uskon, että oma kokemukseni kansainvälisistä terveysteknologiayrityksistä antaa hyvän pohjan olla edelleen mahdollistamassa Evondosin menestystä ja samalla tehdä merkityksellistä työtä kotihoidon työntekijöiden ja asiakkaiden hyväksi.”

 

Kaisa Kaariluoto-Elo, Evondosin HR-johtaja, korostaa rekrytointikumppanin merkitystä kasvuyrityksen työntekijäkokemuksen rakentajana:

”Meille erinomainen työntekijäkokemus on ensiarvoisen tärkeää, sen luominen alkaa jo rekrytoinnista. Rekrytointikumppani on merkittävässä roolissa vahvistamassa työnantajamielikuvaa, yrityskulttuuria ja arvoja. Kumppanuudessa on kyse siitä, miten aidosti rekrytointikonsultti haluaa ymmärtää yritystä ja sen liiketoimintaa; siksi kumppanuus ja sen kehittäminen on meille tärkeää.”

 

executive-and-board-evondos-mikko-hyle

description

“ (1)

 

Ota yhteyttä