Arvokasta kasvua jokaiselle

Olemme suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle.

MPS:n ratkaisujen takana ovat aina olleet työstään motivoituneet asiantuntijat, jotka ovat jo 40 vuoden ajan kehittäneet tuloksellista ja vastuullista henkilöstöjohtamista. Osaamisessamme yhdistyvät vahva työkäyttäytymisen ymmärtäminen ja liiketoiminnan haasteiden perusteellinen tunteminen. Innoituksemme on ihmisissä – jokainen on hyvä jossain. Missiomme onkin luoda arvokasta kasvua jokaiselle.

 

Aitoa kumppanuutta

Toimintamme perustuu luottamukselliseen ja vuorovaikutukselliseen kumppanuuteen, jolla sitoudumme asiakkaamme tavoitteisiin. Tähtäämme tuloksiin ihmislähtöisesti ja vastuullisesti, pitkäkestoisia ratkaisuja tarjoten.  

“ (1)

MPS tukee yksilön ja ryhmän vahvuuksien siirtämistä organisaation tulokseksi kaikissa työelämän vaiheissa. Uskomme, että ihmiset ratkaisevat. Niin kuin kansainvälinen sloganimme sen sanoo: Because companies are made up of people™.

 

Elina Koskela

Toimitusjohtaja, MPS yhtiöt

MPS lyhyesti

Muutamia avainlukuja meistä

5000+ Henkilöarviota vuosittain
1200+ Rekrytointia vuosittain
170+ ammattilaista käytössäsi
3,7+ milj. osallistujaa oppimiseen
15m€ Liikevaihto
50 vuotta kokemusta
MPS kotimaassa

MPS Suomessa

Palvelumme on hallinnollisesti jaettu neljään yhtiöön.
  • MPS Executive Search Oy keskittyy johdon, asiantuntijoiden ja hallitusjäsenten suorahakuun sekä hallitustyön kehittämiseen.
  • MPS Career Oy tarjoaa monipuolisia rekrytointi-, henkilöarviointi-, uudelleensijoittumis- ja urapalveluita.
  • MPS Prewise Oy tarjoaa digitaalisen oppimisen, johtamisen kehittämisen ja muutoksenhallinnan ratkaisuja.
  • MPS Lifeworks Oy on yksityishenkilöille suunnattu urapalvelukokonaisuus työuran eri vaiheisiin ja oman uran hallintaan.

Suomen toimistomme ovat Espoossa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Vaasassa ja Kuopiossa.

Kansainvälinen toiminta

MPS maailmalla

Kansainvälisellä konsernillamme on yhtiöt myös Baltian maissa ja Ruotsissa. Toimintaamme tukevat vahvat kansainväliset kumppaniverkostomme Panorama Community ja Career Star Group, joiden kautta varmistamme asiakkaan tarpeisiin vastaamisen maailmanlaajuisesti.

Lue lisää kansainvälisestä MPSstä

Ota yhteyttä

Elina Koskela
Elina Koskela
elina.koskela@mps.fi +358 20 746 9692
TUTUSTU