Samuel Koivisto on Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n uusi toimitusjohtaja

EXECUTIVE SEARCH

Riihimäen Tilat ja Kehitys

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy eli RTOY on Riihimäen kaupungin omistama toimitila-, elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tarkoituksena on lisätä yritystyöpaikkojen määrää Riihimäellä.
RTOY rakennuttaa jatkuvasti Riihimäelle uutta toimitilaa yhteistyössä kumppaniensa kanssa. Uudet toimitilat voi ostaa osamaksurahoituksella tai ne voi vuokrata, ja ne räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi.
Lisäksi yhtiö etsii asiakkaiden käyttöön sopivia toimitiloja ja tontteja sekä hankkeisiin sopivat partnerit. RTOY markkinoi Riihimäkeä yrityksille ja luo kaupungille elinvoimaa ja kehittää palvelutarjontaa.
rtoy-logo

Samuel Koivisto on nimitetty Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu KTM Samuel Koivisto 19.2.2024 alkaen. Hänen tehtävänään on laajentaa yhtiön toimintaa paikallisen elinkeinoelämän kehitystoiminnan suuntaan yhtiön hallituksen määrittelemän uuden strategian mukaisesti. Hän tulee johtamaan pienehköä asiantuntijoista koostuvaa tiimiä ja raportoimaan hallitukselle.

Koivisto on kokenut johtamisen ammattilainen, jolla on vuosien kokemus johtamisesta, myynnistä, palveluliiketoiminnasta, tiimin sitouttamisesta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta. Koiviston edellinen työtehtävä oli kolmen vuoden ulkomaankomennus lähetysjohtajana Bulgariassa. Tätä ennen hän on toiminut Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n johtajana (vastuunaan asiakkuudet ja palvelut), Technopolis Oyj:n johtajana (Jyväskylän yksikön johtaminen). Hän on ollut perustamassa Invest In -toiminnot Jyväskylän Teknologiakeskus/Kehittämisyhtiössä, toiminut finanssialan ohjelmistoyrityksen palveluksessa eri tehtävissä, sekä toiminut perustajana ja osakkaana startup-yrityksessä.

Koivisto kommentoi omaa valintaansa seuraavasti:

”Innostuin tästä työpaikasta, jossa haettiin henkilöä vahvistamaan yritysten houkuttelua Riihimäelle (invest in -toiminnat), ratkaisemaan yritysten toimitilatarpeita (kiinteistöliiketoiminta) ja johtamaan pienehköä asiantuntijoista koostuvaa tiimiä. Tunnistin omat vahvuuteni ja aikaisempien työtehtävien tuoman kokemuksen luovan hyvän pohjan tehtävän hoitoon. Huomasin, että tässä on mahdollisuus uuden oppimiseen sekä toimia huipputiimissä erilaisissa verkostoissa ja kehittämisprojekteissa. Tämä motivoi ja innostaa tekemään työtä, jolla on merkitystä. Huomio kiinnittyi myös rekrytointitiimin tapaan toimia – he olivat omistautuneita asialleen, avoimia ja kiinnostuneita tarttumaan yhdessä toimeen."


Koiviston valintaa puolsivat hänen vahva osaamisensa ja monipuolinen työkokemuksensa johtamisen tehtävistä sekä kotimaisen että kansainvälisen liiketoiminnan puolelta. Valinnassa painottui myös hänen innovatiivinen, kehittävä ja ratkaisukeskeinen asenne haasteisiin ja tavoitteiden saavuttamiseen.

RTOY:n hallituksen puheenjohtaja Aarno Yrjö-Koskinen kommentoi suorahakuprosessia:

"Miettiessämme oikeata kanavaa Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n toimitusjohtajan hakuun päädyimme käyttämään MPS Executive Search -palvelua. Koko prosessi suorahakuineen ja ehdokkaiden haastatteluineen sekä testauksineen puhutteli meitä kovasti ja olimme varsin tyytyväisiä lopputulokseen sekä valittuun henkilöön.”


Toimeksiantoa johtanut MPS Executive and Board:in Senior Advisor
Jerker Gräsbeck kommentoi hakuprosessia seuraavasti:

 

"Tämä oli alkuperin haastava, mutta lopulta erittäin onnistunut haku; menetelmänä käytettiin yhdistelmähakua (suorahaku + digitaalinen ilmoitus), joka toi meille kattavan kandidaattipoolin. Toimeksiantaja oli hyvin aktiivinen koko rekrytointiprosessin aikana, päätöksiä tehtiin ripeästi ja tuloksia syntyi. Yhteistyöilmapiiri oli erittäin rakentava, ennakkoluuloton ja ystävällismielinen.

Loppujen lopuksi uuden toimitusjohtajan valinta oli prosessin jälkeen helppo; vahvasta poolista paras mahdollinen kandidaatti valittiin."

 


MPS Executive and Board & Senior Advisor Jerker Gräsbeck onnittelevat Samuelia nimityksen johdosta ja toivottavat menestystä uuteen tehtävään!

Samuel-Koivisto-Riihimäen-Tilat-ja-Kehitys

 

description

“ (1)

 

Ota yhteyttä