Sampo Haikonen on JCDecaux Finlandin uusi Director, City Relations & Operations

EXECUTIVE SEARCH

JCDecaux Finland

JCDecaux on Suomen tavoittavin ulkomainosyhtiö ja maailmanlaajuinen perheyritys, joka on ollut mukana kehittämässä ulkomainontaa yli 50 vuoden ajan.

Elävöitämme kaupunkien keskustoja tarjoamalla kaupunkilaisille valoa, suojaa, palvelua sekä kohtaamisia brändien kanssa. Globaalin markkinajohtajan rohkeudella tartumme uusiin haasteisiin hyödyntäen innovatiivista, kestävää designia ja uutta teknologiaa. Luomme asiakkaillemme jatkuvasti kehittyviä ja laadukkaita ulkomainonnan ratkaisuja sekä palveluja. 

JCDecaux logo

Sampo Haikonen on JCDecaux Finlandin uusi Director, City Relations & Operations 

Ulkomainosyhtiö JCDecaux Finland Oy nimitti Sampo Haikosen johtoryhmän jäseneksi sekä City Relations & Operations -toiminnon johtajaksi marraskuussa 2023. Haikonen aloitti JCDecaux’lla virallisesti tammikuussa 2024 ja on vastannut siitä lähtien koko yhtiön mainospaikkaverkostosta ja sen kehittämisestä, yhteistyöneuvotteluista sekä operatiivisesta toiminnasta. 

Sampo Haikosella on yli 20 vuoden kokemus media-alalta. Haikonen siirtyi JCDecaux’lle Warner Bros. Discovery Finlandilta, jossa työskenteli viimeisen vuoden ajan mainosmyynnin johtajana. Viime vuosina Haikonen on vastannut myös MTV suurasiakasmyynnistä sekä toiminut JCDecaux’lla kehityspäällikkönä, vastaten yrityksen kaupunkisuhteista. Uransa aikana Haikonen on onnistuneesti kehittänyt edustamiensa yritysten liiketoimintaa.

Olen erittäin iloinen, että saimme näin vahvaa kestävän liiketoiminnan kehitysosaamista meille JCDecaux’lle”, toimitusjohtaja Elina Valtia sanoo. ”Sampo on todella kokenut ja hänellä on valtavasti näkemystä ulkomainosalan sekä JCDecaux’n ulkomainosverkoston kehittämisestä. On ollut ilo ja onni saada Sampo takaisin taloon.”

JCDecaux’n liiketoiminta perustuu vahvasti joukkoliikkumiseen, kestävään kehitykseen ja vihreään siirtymään. Lisäksi ulkomainonnan keinoin voidaan tukea hyvinvoivaa ja kehittyvää yhteiskuntaa, joten nämä antavat jokapäiväiseen työhön merkitystä. Olen todella iloinen saatuani mahdollisuuden palata JCDecaux’lle. Jo ensimmäiset kuukaudet ovat osoittaneet, että JCDecaux’lla rakennetaan motivoivaa ja tasa-arvoista yrityskulttuuria, jonka eteen on hyvä tehdä töitä", iloitsee Sampo Haikonen. 

Toimeksiantoa johtanut MPS Executive and Board:in Seniorikonsultti Ulla Nikula kommentoi hakuprosessia seuraavasti:

 ”Positio on erittäin vaativa, laajaa erityisosaamista ja vahvaa johtamiskokemusta vaativa. Menetelmänä hyödynnettiin yhdistelmähakua (suorahaku + digitaalinen ilmoitus), jonka kautta saimme erittäin kattavan ehdokaspoolin. Haku oli haastava, mutta lopulta erittäin onnistunut ja toteutui erinomaisessa yhteistyössä toimeksiantajan kanssa. Uuden johtajan valinta oli prosessin jälkeen lopulta selkeä: vahvoista vaihtoehdoista sopivin valittiin tehtävään.”

MPS Executive and Board & Seniorikonsultti Ulla Nikula onnittelevat Sampoa nimityksen johdosta ja toivottavat menestystä uuteen tehtävään!

Sampo Haikonen 03-leveä-cropattu

description

“ (1)

 

Ota yhteyttä