Strategiatyö ja strategian jalkautus

Osallistavalla strategiatyöllä yhteiseen päämäärään

Strategiatyötä yhdessä

Ota henkilöstösi mukaan strategian määrittelyyn ja toimeenpanoon ja synnytä yhteistä omistajuutta. Autamme organisaatiotasi keräämään henkilöstön näkemyksiä jo valmisteluvaiheessa, työntekijöitä sisäistämään asiat omassa rauhassaan ja tiimejä työstämään strategian suuntaviivat käytännön toimiksi.
Asiantuntijamme
Anna Heiliö
Anna Heiliö
anna.heilio@mps.fi +358 40 527 5916
OTA YHTEYTTÄ

Tutustu ratkaisuumme

Anna Heiliö
Toimitusjohtaja, MPS Prewise

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Osallistavalla ja sitouttavalla strategiatyöllä kohti tavoitteita

Jotta organisaation toiminta suuntautuu oikeisiin asioihin, kaikilla on oltava yhteinen ymmärrys suunnasta ja tavoitteista. Onnistuneen strategiatyön tuloksena koko henkilöstö sitoutuu yhteiseen päämäärään ja toteuttaa strategiaa omassa työssään ja tiimeissä.

Tarvitaan osallistava ja sitouttava prosessi, tehokkaat työkalut, joilla osallistuminen onnistuu paikasta riippumatta sekä aikaa ja tilaa yhteiselle pohdinnalle. Kun strategiasta tulee alusta asti yhteinen asia, sen toimeenpano on helpompaa. MPS auttaa organisaatiotasi tekemään tämän tehokkaasti.

Strategian valmistelu yhdessä

MPS on kehittänyt strategian yhteiseen valmisteluun Strategialuotaimen. Valmisteluvaiheessa organisaatiosi kannattaa hyödyntää koko henkilöstön potentiaali, ja kerätä työn pohjaksi esimerkiksi havainnot toimintaympäristön muutoksista. Digitaalisella Strategialuotaimellamme keskusteluun osallistuminen on helppoa ja viestintä kaksisuuntaista, jotta jokainen pystyy sisäistämään, miksi suuntaa on arvioitava uudelleen.

Strategian viestintä ja toimeenpano

Koska strategian toimeenpano on viime kädessä yksilöiden harteilla, tarjoa heille välineet omakohtaiseen muutoksen oivaltamiseen. Verkkokoulutus sopii erinomaisesti tällaiseen yksilölliseen pohdinta- ja jalostustyöhön. Sen avulla välitetään keskeiset viestit innostavasti ja yhdenmukaisina läpi koko organisaation.

Uusi strategia vaatii myös tehokasta käytännön toimeenpanoa tiimeissä. MPS:n digitaalisen Strategiatyökirjan avulla tiimit voivat systemaattisesti ja seurattavasti määritellä, mitä valitut päämäärät merkitsevät arjen työssä ja sopia konkreettisista toimista niiden edistämiseksi.

Tuki johtoryhmille muutostilanteessa

Johtoryhmän kehittämisprosessi edistää menestyksekästä strategian implementointia. MPS:n kehittämisprosessin tuloksena organisaatiosi hallitus tai johtoryhmä pystyy paremmin tunnistamaan ja hyödyntämään kunkin jäsenensä kompetenssit ja maksimoimaan keskustelun tehokkuuden.

Palvelumme

Yhdessä vahvoja uudistumisen matkalla
- Asiakkaamme kertovat -

Yhdessä vahvoja uudistumisen matkalla

Avuksi uuden strategian pohtimiseen, jalostamiseen ja yhteiseen konkretisoimiseen otettiin MPS:n strategialuotain-työkalu, ja lopputuloksena koko yrityksen henkilöstö pääsi vaikuttamaan strategiaprosessin läpivientiin erinomaisin lopputuloksin.

Ota yhteyttä

 

Anna Heiliö
Anna Heiliö
anna.heilio@mps.fi +358 40 527 5916
TUTUSTU