Riku Uljala on valittu Lippupisteen uudeksi CDO:ksi ja johtoryhmän jäseneksi

EXECUTIVE SEARCH

Lippu.fi

Lippu.fi on liikevaihdolla mitattuna Suomen suurin ja eniten lippuja myyvä lipunvälitysyritys. Suomen suurimman lipunmyynnin verkkokaupan lisäksi asiakkaita palvelullaan yli 80 myyntipisteessä, R-kioskeilla sekä numerossa 0600 900 900. Lippupiste tarjoaa kulttuuri-, viihde- ja urheilualan tapahtumajärjestäjille lipunmyyntiin, asiakaspalveluun sekä digitaaliseen markkinointiin liittyviä palveluita missionaan auttaa tapahtumanjärjestäjiä onnistumaan.

Lippupiste on osa saksalaista CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiötä. Euroopan suurin lippuyhtiö Eventim toimii yli 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan.
lippupiste-logo

Avoin tehtävä herätti laajaa kiinnostusta

Ari Palhamo, Lippupisteen CEO, oli hyvin tyytyväinen todetessaan CDO-tehtävän herättäneen laajalti kiinnostusta digitaalisten liiketoimintaratkaisujen ammattilaisten parissa. Vaikka tapahtuma-ala on tällä hetkellä hyvin poikkeuksellisessa ja myös raskaassa tilanteessa, on ala itsessään hyvin inspiroiva ja Lippupiste kykenee nykyisessä tilanteessa entisestään vahvistamaan omaa asemaansa.

 

”Odotan innostuksella Rikun liittymistä tiimiimme huhtikuun 2021 alussa. Tutustuessamme johtoryhmän kanssa häneen rekrytointiprosessin aikana hän on vakuuttanut meidät ammatillisesta osaamisestaan, innovatiivisesta ja samalla analyyttisesta otteestaan sekä rauhallisen ulkokuoren alla piilevästä intohimosta tuloksia kohtaan. Uskon myös, että tehtävä antaa hänelle sopivalla tavalla haasteita ja mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun.”

 

Riku Uljala on koulutukseltaan mediatekniikan insinööri ja hän on työskennellyt pääosan työurastaan A-lehtien palveluksessa edeten urallaan display-mainonnan asiantuntijasta tiiminvetäjäksi ja yksikön vetäjäksi. Head of Business Development and Support -tehtävässään hän on viimeisimmät 2,5 vuotta johtanut tulosvastuullisesti BtoB-liiketoiminnan digitaalisen markkinoinnin ja kehityksen yksikköä. Hän kommentoi omaa valintaansa seuraavasti:

 

”Lippupisteelle etsittiin CDO:ta joka innostuu kulttuuri-, viihde- ja urheilualan tapahtumista ja jolla on vahvoja näyttöjä menestyksekkäästä markkinointiorganisaation johtamisesta. Toimiala herätti minussa spontaanisti innostusta lähes koko ikäni jatkuneen musiikkiin ja urheiluun liittyvän kiinnostukseni myötä. Lippupisteen CDO:n tehtävässä yhdistyvät monipuolisesti eri digitaalisen liiketoiminnan osa-alueet markkinointiorganisaation vetämisestä aina verkkokauppaan ja dataan asti. Uskon että tallaisessa toimintaympäristössä pystyn loistavasti hyödyntämään olemassa olevaa osaamistani ja tuomaan sen kautta lisäarvoa Lippupisteelle sekä laajentamaan näkemystäni digitaalisesta liiketoiminnasta tapahtuma-alalla. Lippupisteellä on alan parhaat osaajat ja Euroopan suurimman lippuyhtiön tuki takana ja odotankin jo innolla, että pääsemme yhdessä luotsaamaan yritystä kohti poikkeustilan jälkeistä aikaa."

 

executive-and-board-lippupiste

description

“ (1)

 

Ota yhteyttä