Verkko-oppimisen konsultointi

Digitaalisen oppimisen suunnitteluun ja muutoksien aikaansaamiseen

Kattavaa neuvonantoa

Hanki monipuolista tukea organisaatiosi verkko-oppimisen eri vaiheisiin ja tarpeisiin. Me MPS:llä autamme monimuotoisen ja digitaalisen oppimisen kokonaisvaltaisessa suunnittelussa verkko-oppimisen käynnistämisestä sisällöntuotantokyvykkyyden kasvattamiseen, oppimisratkaisujen pelillistämiseen ja muutoksen tehokkaaseen jalkauttamiseen.
Asiantuntijamme
Heidi Juhantalo
Heidi Juhantalo
heidi.juhantalo@mps.fi +358 50 367 8177
OTA YHTEYTTÄ

Tutustu ratkaisuumme

Eevi Kuokkanen
Verkko-oppimisen konsultointi

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Monipuolista konsultointitukea

Mitä pitää ottaa huomioon, kun kehitetään verkko-oppimisen roadmapia? Onko organisaatiossasi oppimisen viitekehys jo pohdittuna? Hyödynnetäänkö käytössä olevia tiedonlähteitä ja viestintäkanavia oikein? Miten tuottaa laadukasta verkko-oppimisen sisältöä? Mitä organisaatiossa pohditaankin, me MPS:lla tarjoamme kattavaa konsultointitukea monimuoto-oppimisen eri vaiheisiin.

Verkko-oppimisen käynnistäminen

Yrityksesi saa liiketoiminnan kannalta aikaan parhaat tulokset, kun osaamisen kehittäminen on ajassa kiinni ja tavoittaa tehokkaasti riittävän suuren osan kohderyhmästä. Autamme organisaatiotasi käynnistämään verkko-oppimisen vaikuttavasti ja kehittämään digitaalisen oppimisen kulttuuria pitkällä tähtäimellä.

Sisällöntuotantokyvykkyyden kasvattaminen

Digitaalisten oppimisratkaisujen sisällöntuotanto on oma lajinsa, jossa on huomioitava niin liiketoiminnan ja johtamisen tavoitteet, kohderyhmän oppimistavoitteet, verkkopedagogiikan perusteet kuin käytössä olevan sisällöntuotantotyökalun reunaehdot. Me MPS:llä autamme organisaatiotasi ottamaan nämä perusteet haltuun, tuottamaan laadukasta verkko-oppimisen sisältöä ja kasvattamaan sisällöntuotantokyvykkyyttänne.

Muutoksen jalkauttaminen

Miten parhaiten juurruttaa uusia toimintapoja tai sitouttaa henkilöstöä esimerkiksi uuden strategian mukanaan tuomiin muutoksiin? Kuinka kannattaa viestiä muutoksista ja vastata tehokkaasti uudistuksesta aiheutuviin oppimistarpeisiin? Tuemme organisaatiotasi tehokkaan muutoksen aikaansaamisessa ja osallistavassa uudistumisessa.

Oppimisen pelillistäminen

Oppimisen pelillistäminen on yksi tehokkaimmista lähestymistavoista, kun halutaan kasvattaa innostusta oppimiseen ja parantaa oppimistuloksia. Pelillisyyttä voidaan lisätä lähes kaikkiin oppimisratkaisuihin ja kokonaisiin prosesseihin – usein ilman monimutkaisia teknologiaratkaisuja. Me MPS:llä autamme organisaatiotasi oppimisen pelillistämisessä joko luomalla pelillistettyjä aktiviteettejä (kursseja, pelejä, sovelluksia) tai rakentamalla kokonaan pelillistettyä oppimiskulttuuria.

Palvelumme

Teleste
- Asiakkaamme kertovat -

Teleste

Toteutimme konsultointi- ja koulutuskokonaisuuden, jolla Telesten verkko-oppimisen sisällöntuotanto-osaaminen nousi aivan uudelle tasolle.

Ota yhteyttä

 

Heidi Juhantalo
Heidi Juhantalo
heidi.juhantalo@mps.fi +358 50 367 8177
TUTUSTU