Rekrytointi­valmennukset

Rekrytoinnit ovat investointi organisaation tulevaisuuteen. Siksi rekrytointiosaaminen on oleellinen taito sekä esimiehille että HR:lle. Nykyaikana onnistuneet rekrytoinnit vaativat paljon erilaista osaamista, jotta saadaan oikeanlaisia hakijoita ja onnistutaan heistä valitsemaan sopivimmat. Pitäisi kyetä sparraamaan esimiehiä tehtävän määrittelyssä, ymmärtää viestintää ja markkinointia sekä pystyä arvioimaan hakijan sopivuutta tehtävän vaatimuksiin. Onneksi kaikkia näitä osaamisia voidaan kehittää.
Asiantuntijamme
Jonathan Rasmus
Jonathan Rasmus
jonathan.rasmus@mps.fi +358 20 746 9481
TUTUSTU

“ (1)

Autamme sinua ja organisaatiotasi kehittymään entistä paremmiksi rekrytoijiksi. Valmennamme rekrytointiprosessin uudistamiseen, tehokkaisiin haastattelu- ja hakumenetelmiin sekä työnantajakuvan kehittämiseen ja viestintään.

 

Liisa Kirjavainen

Senior Consultant

Rekrytointiosaamisen kehittäminen

Me MPS:ssä kehitämme asiakkaidemme rekrytointiosaamista ja hakijakokemusta. Järjestämme vuosittain avoimia rekrytointiin ja sosiaaliseen mediaan kohdentuvia valmennuksia sekä teemme räätälöityä organisaatiokohtaisia rekrytointivalmennuksia. Räätälöidyissä rekrytointivalmennuksissa voidaan keskittyä esimerkiksi rekrytointiviestintään sosiaalisessa mediassa ja muissa digikanavissa, haastattelutaitojen kehittämiseen, hakijakokemukseen vaikuttavien asioiden selvittämiseen ja parantamiseen sekä rekrytoinnin onnistumisen mittaamiseen.

Moderni rekrytointi -valmennus 27.4.2022 klo 9.00-16.00


Tämä valmennus on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään monipuolisesti digitaalisia työkaluja ja sosiaalista mediaa rekrytoinneissa sekä niille, jotka haluavat kehittyä rekrytoimisen ja haastattelemisen osaajina. Valmennus antaa taidot rakentaa rekrytoinnit modernisti (myös vaikeisiin tehtäviin) ja kehittää työnhakijakokemusta. Lue lisää täältä.

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Jonathan Rasmus
Jonathan Rasmus
jonathan.rasmus@mps.fi +358 20 746 9481
TUTUSTU