Verkolla tehoa asiakaspalveluun ja tuoteosaamiseen

Mitä kovempaa on kilpailu, sitä tärkeämpää on huolehtia myynnin ja asiakaspalvelun tasosta. Tieto uusista tuotteista ja palveluista on saatava perille nopeasti ja aktivoivasti. Asiakaspalvelussa ja myynnissä tarvitaan jatkuvasti monenlaista osaamista – mutta oppiminen on tehtävä helpoksi.

Mitä myyn kenelle? Miten tuotan sovitun palvelun standardiemme mukaisesti? Miten käyttäydyn brändimme hengen mukaisesti? Miten käännän tuotteen ominaisuudet juuri tämän asiakkaan hyödyiksi? Miten saavutan tavoitteeni?

Myynti- ja asiakaspalvelutyötä ei voi koskaan osata täydellisesti. Vaikka faktat olisivat hallussa ja prosessi hoidossa, tarvitaan myös vuorovaikutustaitoja. Siksi asiakasrajapinnassa työskentelevien koulutus on parhaimmillaan siellä, missä työtä tehdään. Mobiiliratkaisut voivat auttaa esimerkiksi tuotetiedon löytymisessä tai argumentoinnin oppimisessa.

Vuorovaikutustaitoja voi harjoitella vaikkapa digitaalisen parityöskentelyn kautta. Erilaisten asiakastilanteiden simulointi sopii erityisesti silloin, kun palvelukin tapahtuu verkon yli.

B2B-myynnissä on tärkeää ymmärtää myyntiprosessi, suunnittelu ja seuranta sekä oma ajankäyttö. Suppilo mahdollisuuksista kaupan klousaamiseen muuttuu eläväksi ja konkreettiseksi, kun sitä saa opiskella hyvin suunnitellun, omalle organisaatiolle tehdyn verkkokoulutuksen avulla. Ehkä sinne CRM:äänkin oppii sitten kirjaamaan ne oikeat asiat?

MPS Prewise on toteuttanut vuosien varrella B2B- ja kuluttajayrityksille lukuisia digitaalisia ratkaisuja myynnin ja asiakaspalvelun oppimiseen. Käyttäjälähtöinen suunnitteluprosessimme takaa, että koulutuksesta ei tule pelkkää tuotetietojen luettelointia tai myynnin prosessikaavioita. Luomme sisältöjä, jotka auttavat oivaltamaan, innostumaan ja kohtaamaan.

Lue lisää case-esimerkeistämme:

Suomen Lauttaliikenne Oy – Laatu- ja ympäristökoulutus

Teleste: Laadukasta verkkokurssien suunnittelua MPS Prewisen konsultointituella

Myynti kasvuun – tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

RAY:n pelituotteet tutuiksi tuotekoulun ja pelivisan avulla

KONE I-Meet opettaa astumaan asiakkaan maailmaan

VR valjasti verkon asiakaspalvelukoulutukseen