Valmiit palvelupaketit digioppimisen tuottamiseen

Koulutamme sisällöntuottajanne laatimaan motivoivaa, merkityksellistä ja mieleenpainuvaa sisältöä. Opastamme kohderyhmän ja oppimistavoitteiden määrittelyssä, sisällön rajaamisessa sekä riittävän konkretian tavoittamisessa  unohtamatta visuaalisen suunnittelun merkitystä.

Löydät digioppimisen valmispakettimme alta. Klikkaamalla nimen vieressä olevaa plussaa saat tarkempia tietoja pakettien sisällöstä.

Toteutamme myös räätälöityjä koulutuksia, joten jos et löydä alla olevista tarpeitanne vastaavaa kokonaisuutta – ota rohkeasti yhteyttä myynnin asiantuntijaamme.

Sisällöntuotannon perusteet -ryhmäkoulutus (max. 10 hlö)

Miten tehdä oppimisen kannalta toimivin verkkokoulutusmateriaali?

Onko sinulla kenties jo käytössäsi jokin sisällöntuotannon työkalu verkkokurssien rakentamiseen, kuten Gimlet Composer? Tarvitsetko tukea ja vinkkejä oppijalähtöisen, innostavan sisällön suunnitteluun?

Tavoite: Koulutuksen jälkeen osallistujalla on hyvä käsitys, miten lähteä liikkeelle ja kuinka välttää yleisimmät sudenkuopat digitaalisen oppimisen sisällöntuotannossa. Koulutuksen on tarkoitus vauhdittaa sisällöntuotannon jatkuvuutta organisaatioissa tarjoamalla matalan kynnyksen ohjeistusta aloittamiseen.

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu sisällöntuotannon aloittelijoille tai jo vähän sisältöä luoneille, jotka haluavat oppia tekemään motivoivaa, merkityksellistä, mieleenpainuvaa ja mitattavaa verkkokurssisisältöä.

Kesto: 3 h (sis. 10 min tauko)

Hinta: 1 200 € + alv.


Koulutuksen sisältö:
 • Verkko-oppimista – miten?
 • Kuinka päästä alkuun?
 • Vinkkejä sisällöntuotantoon:
  • Äänensävy ja ymmärrettävyys
  • Monipuolisuutta harjoituksilla
  • Kuvat ja videot
  • Mikä ei toimi verkossa?
 • Opintokokonaisuuksien suunnittelu osana sisällöntuotantoa
 • Vinkkejä sisällöntuotannon organisointiin

Kouluttajan matkakorvaukset ja päivärahat pääkaupunkiseudun ulkopuolelle veloitetaan valtion matkustusohjeistuksen mukaisesti.

Lataa palvelupaketin sisältö PDF:nä tästä.

Visuaalisen suunnittelun perusteet -ryhmäkoulutus (max. 10 hlö)

Miten luoda visuaalisesti houkutteleva ja kurssin oppimistavoitteita tukeva verkkokurssi Gimlet Composerilla?

Kaipaatko ammattilaisen vinkkejä kurssin visuaalisen suunnittelun mahdollisuuksiin, sommittelun periaatteisiin, kuvien käsittelyssä oikeaan kokoon ja muotoon, sopivien kuvien valintaan tai organisaation brändin huomioimiseen kurssisuunnittelussa?

Verkkokurssin visuaalisuudella on suuri merkitys sille, miten puhutteleva ja viimeistelty verkkokurssi on. Visuaalisuus ja kuvavalinnat tukevat viestin välittämistä ja tunnereaktion syntymistä. Siksi on hyvä oppia verkkokurssisuunnittelijoiltamme visuaalisesti ammattimaisen kurssisuunnittelun perusperiaatteet ja saada uusia vinkkejä ja näkökulmia omaan kurssisuunnittelutyöhön.

Tavoite: Koulutuksen jälkeen osallistujalla on hyvä käsitys Gimlet Composer -sisällöntuotantotyökalusta visuaalisen suunnittelun näkökulmasta, verkkokurssisuunnittelun perusperiaatteista, kuvien etsimisestä, valitsemisesta ja käsittelystä oikeaan kokoon.

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu verkkokurssituotantoa aloittaville tai jo kursseja luoneille, jotka haluavat oppia tekemään entistä ammattimaisempia ja vaihtelevampia verkkokursseja.

Kesto: 2 h

Hinta: 800 € + alv.


Koulutuksen sisältö:
 • Millainen on visuaalisesti houkutteleva ja kurssin viestiä tukeva verkkokurssi
 • Gimlet Composer -sisällöntuotantotyökalun ominaisuudet
 • Sommittelun perusperiaatteet
 • Kuvien käsittely oikeaan kokoon ja muotoon
 • Kuvien ja grafiikan etsiminen, valitseminen ja hyödyntäminen organisaation brändi huomioiden
 • Huomioita valokuvaamisesta ja videotuotannosta

Kouluttajan matkakorvaukset ja päivärahat pääkaupunkiseudun ulkopuolelle veloitetaan valtion matkustusohjeistuksen mukaisesti.

Lataa palvelupaketin sisältö PDF:nä tästä.

Tavoitteellisen verkko-oppimisen käynnistäminen organisaatiossa -workshop (max. 10 hlö)

Kuinka luodaan vankka pohja, jolle rakentaa monimuotoisen oppimisen kulttuuria?

Oletteko suunnittelemassa digitaalisen oppimisen hyödyntämistä organisaatiossanne? Onko teillä ehkä jo järjestelmät käytössä, mutta vastuiden jako ja tarvittava osaaminen vielä puolitiessä?

Tavoitteellisen verkko-oppimisen workshopissa rakennatte kokonaiskäsityksen keinoista, joilla varmistetaan oppimisen jatkuvuus ja seurattavuus sekä laadukas sisällöntuotanto. Olemme rakentaneet workshopin sisällön asiakkaidemme kokemusten pohjalta: selkeät koordinaatit ja organisoituminen pitävät arvokkaan kehityshankkeenne toivotulla tiellä arjen kiireissäkin.

Tavoite: Määrittelette konsulttimme johdolla tarvittavat juuri teidän organisaatiollenne sopivat roolit, kokonaistavoitteet ja organisoitumisen, jotka tukevat verkko-oppimisen kehittämis- ja ylläpitotyön kokonaistavoitteitanne.

Kenelle: Organisaatioille, jotka ovat vasta käynnistämässä verkko-oppimista tai jossa verkko-oppimisen kehittäminen on päätynyt vastatuuleen epäselvien tavoitteiden tai roolien takia. Osallistujat kannattaa koota hankkeen käytännöstä vastaavista henkilöistä, osaamisen kehittämisen ja järjestelmähankkeiden sisäisistä sponsoreista ja/tai muista henkilöistä, joiden tavoitteisiin oppimisen tehokkuus, jatkuvuus ja seurattavuus merkittävästi vaikuttavat.

Workshopin tuloksena syntyvät päälinjaukset:
 • Organisaatio, vastuut, johtaminen hankkeeseen liittyen
 • Verkko-oppimisen rooli organisaation osaamisen kehittämisen kokonaisuudessa
 • Oppimisympäristön tai -yhteisön luonne
 • Keskeiset oppimistarpeet
 • Resursoinnin pääkohdat
 • Riskianalyysi

 

Toimitamme workshopin osallistujille valmistelevat esikysymykset, jotka auttavat virittäytymään yhteiseen työstöön. Dokumentoimme fasilitoidun keskustelun kautta syntyneet linjaukset ja toimitamme yhteenvedosta koostetun ohjausdokumentin workshopin jälkeen.

Kesto: 2,5 h

Hinta: 2 430 € + alv.


Konsultin matkakorvaukset ja päivärahat pääkaupunkiseudun ulkopuolelle veloitetaan valtion matkustusohjeistuksen mukaisesti.

Lataa palvelupaketin sisältö PDF:nä tästä.

Myynti
Tatu Artman
Tatu Artman
tatu.artman@mps.fi +358 50 562 7894
TUTUSTU
BOOK A MEETING