Marcus Herold ja Päivi Montgomery palkittiin vuoden 2023 Rekrygaalassa

Rekrytointialan parhaat teot ja tekijät palkittiin 2.11.2023 Rekrygaalassa. MPS:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Marcus Herold sekä psykologi ja konsultti Päivi Montgomery olivat tämän vuoden palkittujen joukossa.

Marcus Heroldille Rekrytoinnin elämäntyöpalkinto

Rekrytoinnin elämäntyöpalkinto jaettiin ensimmäistä kertaa ja se myönnetään kunnioituksena ja kiitoksena henkilölle, joka on tehnyt merkittävän ja mittavan uran rekrytointien parissa. Palkinnon sai MPS:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Marcus Herold. Palkintoraati kertoi Marcuksen osoittaneen työssään poikkeuksellista edelläkävijyyttä ja pitkäjänteistä kehittäjyyttä sekä jättäneen kädenjälkensä koko rekrytointialaan.

Marcus Herold perusti MPS:n vuonna 1975 yhdessä yhtiökumppani Thomas GrosJeanin kanssa. Lähes 50-vuotinen ura rekrytoinnin ja henkilöarviontien parissa jatkuu edelleen – Marcus tekee edelleen ylimmän johdon ja hallitusjäsenten suorahakua.

MPS-Yhtiöissä työskentelee rekrytointien, johtamisen ja osaamisen kehittämisen parissa yli 150 asiantuntijaa Espoossa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa.

Päivi Montgomery on Vuoden 2023 rekrytointialan kehittäjä

Päivi Montgomery on psykologi, uraohjaaja sekä konsultti, joka palkittiin alan kehittämiseksi tekemästään työstä, jolla hän on edistänyt rekrytoinnin yhdenvertaisuutta ja työelämän moninaisuutta.

Päivi Montgomery on vakavan sairastumisen jälkeen tehnyt itsekin osa-aikatyötä ja joutunut itse luomaan työelämänsä uudella tavalla. Tuomaristo kiitti Päiviä sekä rekrytointiosaamisesta, mutta myös vähemmistöryhmien aseman edistämisestä rekrytoinneissa ja työelämässä.

Päivi Montgomery on myös kirjoittanut kirjan Työnhaun psykologia, josta löytyy myös vinkkejä vammaisten ja vieraskielisten työnhaulle.

Lämpimät onnittelut Marcus ja Päivi! 


Lue lisää Duunitorin sivuilta:

Marcus Herold sai Rekrytoinnin elämäntyöpalkinnon – vaikuttava 50 vuoden ura: ”Intohimo työtä ja koko alaa kohtaan näkyy”

Päivi Montgomery palkittiin Vuoden rekrytointialan kehittäjänä – ”Näyttää esimerkkiä koko toimialalle”

Muut aiheeseen liittyvät blogit

Stay tuned!