MPS Executive Search

MPS Executive Search on Suomen johtavia suorahakupalvelujen tarjoajia, jolla on yli 35 vuoden kansainvälinen kokemus suorahausta. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun ja ehdottomaan luottamuksellisuuteen. Laaja toimialaosaaminen ja kattava kansainvälinen verkosto mahdollistavat suorahakujen toteuttamisen laadukkaasti muuttuvissa toimintaympäristöissä.

Osaajien suorahaku keskittyy johdon, asiantuntijoiden ja hallitusjäsenten suorahakuun sekä johtamisen arviointiin. Johtamisen konsultointi perustuu MPS-yhtiöiden yli 35 vuoden kokemukseen, joka edustaa Suomessa ainutlaatuista osaamista johtamisesta ja avainhenkilöiden valinnasta. Omat toimistomme ja kansainvälinen yhteistyöverkostomme kattavat yli 25 maata.

Asiakkaina yritykset ja yhteisöt

MPS Executive Search on keskittynyt erityisesti ylimmän johdon suorahakuihin, mutta palvelee asiakkaitaan monipuolisesti myös keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahauissa. Suorahakupalvelua täydentävät ylimmän johdon johtaja-arvioinnit ja kehittämispalvelut. Asiakkaitamme ovat suuret pörssiyhtiöt, keskisuuret ja suuret yritykset sekä julkinen ja kolmas sektori.

MPS Executive Search on Suomessa kahdenkymmenen osaajan yhteisö. Omat toimistomme kattavat koko Suomen. MPS Executive Searchin liiketoimintaosaamisen ja psykologisen osaamisen vankka yhdistelmä luo poikkeuksellisen valmiuden arvioida ja kehittää johtajia ja huippuasiantuntijoita sekä yksilöinä että johtoryhmien jäseninä.

Ajankohtaista

Näin toimii huippujohtajia etsivä headhunter - Suomessa arvostetaan yhä numeroita ja muutos johtajuutta, mutta ihmisjohtajuus tekee tuloaan.

07.02.16

11.2.2016 MPS Prewise aamiaistilaisuus - Miten varmistat eettisten toimintaohjeiden toteutumisen yrityksesi arjessa?

25.01.16

Mistä etsitään, miten voit tulla löydetyksi - lähteet suorahaussa

09.11.15

Blogi

Mikä estää työn tuunaajaa?

07.02.2016

Ajokoira, bernhardilainen vai paimenkoira?

01.02.2016