MPS Executive Search

MPS Executive Search on Suomen johtavia suorahakupalvelujen tarjoajia, jolla on yli 40 vuoden kansainvälinen kokemus suorahausta.

Toimintamme perustuu korkeaan laatuun ja ehdottomaan luottamuksellisuuteen. Johtamisen konsultointi ja johdon arviointi perustuu MPS-Yhtiöiden yli 40 vuoden kokemukseen, joka edustaa Suomessa ainutlaatuista osaamista johtamisesta ja avainhenkilöiden valinnasta. Laaja toimialaosaaminen ja kattava kansainvälinen verkosto mahdollistavat suorahakujen toteuttamisen laadukkaasti muuttuvissa toimintaympäristöissä.

MPS Executive Search on keskittynyt erityisesti ylimmän johdon ja hallitusjäsenten suorahakuihin, mutta palvelee asiakkaitaan monipuolisesti myös keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahauissa. Suorahakupalvelua täydentävät ylimmän johdon arvioinnit, johdon coaching ja johdon kehittämispalvelut. MPS Interim Management tarjoaa organisaatioille ratkaisuksi myös vuokrajohtaja -palvelun.

Hallitustyön kehittäminen tehostaa hallituksen sisäistä työtä. MPS Board Competence on hallitustyön kehittämisen edelläkävijä vuosien kokemuksella. MPS Family Governance -palvelut tukevat hyvää hallintotapaa perheyrityksissä.

Asiakkaina yritykset ja yhteisöt

Asiakkaitamme ovat suuret pörssiyhtiöt, keskisuuret ja suuret yritykset sekä julkinen ja kolmas sektori. MPS Executive Search on Suomessa kahdenkymmenen osaajan yhteisö. Omat toimistomme kattavat koko Suomen ja kansainvälinen yhteistyöverkostomme kattaa yli 25 maata. MPS Executive Searchin liiketoimintaosaamisen ja psykologisen osaamisen vankka yhdistelmä luo poikkeuksellisen valmiuden arvioida ja kehittää johtajia ja huippuasiantuntijoita sekä yksilöinä että johtoryhmien jäseninä.

Ajankohtaista

Perheyritysten sukupolven vaihdoksilla on suuri merkitys Suomen talouteen ja menestykseen - Peter Therman vahvistaa MPS Family Governance Advisory liiketoimintaa

16.02.17

Pafille löytyi sopiva toimitusjohtaja yhteistyössä MPS Executive Searchin kanssa

19.05.16

Milloin on aika vaihtaa työpaikkaa? Ihmisenä ja työntekijänä olemiseen kuuluu erottamattomasti uteliaisuus ja vaihtelunhalu.

17.05.16

Blogi

Motivaatiota arkeen - tee edes tämä

16.03.2017

Katse omaan napaan - ammatillinen itsereflektio ja miksi siitä pitäisi kiinnostua

16.03.2017