MPS Webinaarit

MPS Webinaarit ovat maksuttomia verkkotapahtumia, jotka käsittelevät työelämän ja uran ajankohtaisia asioita. Mukana inspiroivia alan asiantuntijoita. Ilmoittaudu mukaan!

26.8.2020 | Saavutettavuus ja verkko-oppiminen

Webinaarissa kuulet, mitä saavutettavuus on, ketä se koskee ja millä tavalla sitä voidaan käytännössä toteuttaa erityisesti verkkokoulutuksissa.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN >

2.9.2020 | Rekrytoinnit käynnistyvät – Miten onnistua koronan jälkeisessä ajassa?

Tervetuloa kuulemaa, miten rekrytointia voidaan nykytilanteessa kehittää ja tehdä luovasti.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN >

4.9.2020 | Rekrytoinnit käynnistyvät – Miten onnistua koronan jälkeisessä ajassa?

Tervetuloa kuulemaa, miten rekrytointia voidaan nykytilanteessa kehittää ja tehdä luovasti.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN >

MPS Webinaaritallenteet

Etkö päässyt mukaan webinaariimme? Ei hätää – voit tilata webinaaritallenteemme sähköpostiisi täyttämällä sivun lomakkeen!

Oppiminen digitaalisessa työympäristössä

Etätyö ja digitalisaatio tulevat muuttamaan työelämää pysyvästi. Miten jatkossa hoidetaan perehdyttäminen ja työhön opastaminen?

Lue lisää >

2 | Drive initial engagement with your social hub

Without engagement, your gamified learning culture won’t even get started. A learning culture built around a social hub requires that your learners use the hub proactively.

Read more >

Mitkä ovat koronakriisin vaikutukset talouteen?

Miten Suomen talous tulee selviämään koronakriisistä ja mikä on hyvän johtajuuden rooli kriisissä selviytymisessä finanssisektorilla?

Lue lisää >

Esimiestyön kahdet kasvot – luottamuksen rakentaminen

Esimiehenä on mukavaa olla, kun asiat sujuvat, saat omalta esimieheltäsi tukea ja työilmapiiri on hyvä. Mutta miten käy, kun kohdataan haasteita, ongelmia tai konflikteja?

Lue lisää >

Vakiinnuta monimuotoisen oppimisen kulttuuri

Miten digitaalinen oppiminen saadaan vakiinnutettua mielekkääksi ja vaikuttavaksi osaksi osaamisen kehittämistä? Mistä lähdetään liikkeelle?

Lue lisää >

Irtisano muutosturvan mukaisesti ja huolehdi henkilöstöstäsi

Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa on tärkeä johtaa vastuullisesti, jotta yritys selviää kriisin yli uuteen kasvuun.

Lue lisää >

1 | Designing a gamified learning culture with tools you already have

Gamification needs expensive technology to work, right? Well, not necessarily. Why not just use the tools you already have? If you want to know how, come and check out this webinar.

Read more >

Sosiaalista verkko-oppimista – miksi ja miten?

Verkko-oppimisen ei tarvitse olla yksilösuoritus. Miten suunnitellaan verkko-oppimista, joka on sosiaalista ja yhdessä oivaltamista?

Lue lisää >

COVID-19 China Update - what changes has there been

China’s approach to fight the COVID-19 outbreak has come together with a rise of new business opportunities driven by smart technologies.

Read more >

Miten hallitus voi parhaimmillaan tukea yritysjohtoa?

Parhaimmillaan hallituksen ja yritysjohdon roolit muodostavat selkeän ja tehokkaan johtamisjärjestelmän. Aina tämä ideaali tilanne ei kuitenkaan toimi.

Lue lisää >

Pelillisyys ja sosiaalisen oppimisen keinot

Miten voidaan hyödyntää verkko-oppimisen pelillisiä keinoja ja siten esittää sisällön eri tavalla kuin aiemmin? Voiko pelillisyyttä luoda kustannustehokkaasti?

Lue lisää >

Valmenna - älä vaadi! Emme ole robotteja

Tunteet kuuluvat työelämään. Silti käskyttäminen ja vaatiminen on yhä arkipäivää monessa organisaatiossa. Kuinka yhteisön hyvinvointi varmistetaan?

Lue lisää >

Huolehdi, että persoonasi on menestys eikä menetys!

Johtajuuden tehtävä on saada organisaatio menestymään. Jos et tunne itseäsi ja persoonallisuuttasi, sinun on mahdoton onnistua johtajana.

Lue lisää >

Tilaa MPS Webinaaritallenteet sähköpostiisi tästä: