Auta kanssamme ukrainalaisia asiantuntijoita löytämään töitä Suomessa

MPS tarjoaa apua työllistymiseen maahan tulleille ukrainalaisille pakolaisille. Tarkoituksena on yhdistää ukrainalaiset asiantuntijat ja heidän osaamistasoaan ja koulutustaan vastaavat työt suomalaisilla työpaikoilla. Voit auttaa omalta osaltasi joko palkkaamalla ukrainalaisen asiantuntijan tai jakamalla tietoa palvelusta potentiaalisille työnantajille ja työnhakijoille.

Keräämme tietoa työnantajista, joilla on kiinnostusta ja mahdollisuuksia tarjota Suomeen Ukrainasta sotaa paenneille palkkatyötä, osa- tai kokoaikaisena. Samaan aikaa kokoamme osaajapankkia ukrainalaisista asiantuntijoista, jotka haluavat löytää työtä Suomessa ollessaan. Molemmat palvelut ovat maksuttomia käyttäjilleen. Keskitymme erityisesti asiantuntija- ja johtotason rekrytointeihin, joissa meidän vahvuutemme on.

Käytännössä palvelu toimii niin, että MPS kerää tarvittavat tiedot työnantajista ja heidän tarjoamistaan työtehtävistä sekä ukrainalaisista työnhakijoista omiin tietopankkeihimme. Me hoidamme esikartoitukset hakijoiden ja ilmoitettujen työpaikkojen yhteensovittamisesta ja kontaktoimme osapuolet tarpeen mukaan. Varsinaiset rekrytointipäätökset tekee työnantaja ja työsuhteiden solmiminen tehdään aina palkattavan ja palkkaavan työnantajan välillä.

 

Alkuun auttamisessa pääset täältä: www.mps.fi/ukraina

Muut aiheeseen liittyvät blogit

Stay tuned!