Todenna vastuullisuustoimenpiteitä verkkokoulutuksella!

Yhä pienemmiltä yrityksiltä vaaditaan vastuullisuustoimenpiteitä, jotka voi mitata ja todentaa. Lähtökohtana on oppiminen: koko henkilöstön on ymmärrettävä, mistä on kyse. 

Jokaisen työntekijän pitäisi tietää ja sisäistää vastuullisuuden perusasiat. Eettiset periaatteet ja ilmoituskanavat, tietosuoja, turvallisuus ja yhdenvertaisuus ovat esimerkkejä aiheista, joiden ymmärtäminen ei voi jäädä vain pienelle piirille.  

Ketterän verkkokoulutuksen ja sisällöntuotannon avulla voit luoda vastuullisuusoppimisesta arkipäivää koko organisaatiolle – myös pienemmillä resursseilla. Mitattavuus ja seurattavuus tekevät toimenpiteistä konkreettisia. Sisällöntuotanto on kustannus- ja aikatehokasta valmiskurssien ja kurssipohjien avulla. Oppimisympäristö mahdollistaa myös ulkopuolisten kumppaneiden koulutuksen.

Tallenteella pääset kuulemaan asiantuntijoidemme näkemyksiä onnistuneen verkko-oppimisen keinoista ja hyödyistä. Puhujina MPS:n Prewisen oppimisen teknologian asiantuntijat Heidi Juhantalo ja Kimmo Tuovinen.


 Katso webinaaritallenne maksutta jättämällä yhteystietosi

Kysyttävää?