Mentoroinnista strateginen työkalu

Olemme saaneet olla yli tuhannen aktorin ja mentorin matkassa. Tässä kokonaisuudessa on yli 30 yrityksen sisäistä ja 20 Cross-Company-mentorointiohjelmaa. NYT olemme asiakkaidemme kanssa yhdessä ammentaneet kaikesta kokemastamme jotain aivan uutta, perinteistä mentorointimallia unohtamatta.

Miten toimii avainhenkilöille mentorointi, jossa keskiössä on sekä yksilön kasvu että eurooppalaisittain ainutlaatuinen hanke perustaa uusi, kansainvälisesti korkeatasoinen arkkitehtuuri- ja designmuseo? Tästä kertoo haastateltavamme Tuija Janakka, Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon henkilöstöjohtaja. Lisäksi saamme terveisiä Cimcorpilta kun HR-johtaja Maaret Kulo välittää meille ajatuksia siitä, miten mentorointi on toiminut strategisten osaamisten jakamisen välineenä.


Tilaisuudessa äänessä Tuija Janakka, henkilöstöjohtaja, Arkkitehtuurimuseo ja Designmuseo; Minna Hirsimäki, Head of Training Services & Certified Business Coach ja Sari Oinaanoja, Senior Consultant & Certified Business Coach, MPS Prewise.

Tilaisuuden avasi MPS Prewisen toimitusjohtaja Anna Heiliö.

 Katso webinaaritallenne maksutta jättämällä yhteystietosi

Kysyttävää?

Minna Hirsimäki
Minna Hirsimäki
minna.hirsimaki@mps.fi +358 20 746 9473
TUTUSTU