JOBmealin avainhenkilön rekrytointi arjen kiireen keskellä

Rekrytointipalvelut

JOBmeal

Vastuullista kahvia ja mukavia taukohetkiä asiakkailleen tarjoava JOBmeal pitää hyvää palvelua ja innovatiivisia ratkaisuja liiketoiminnalleen tärkeinä. Oman henkilökunnan tyytyväisyys on tärkeässä roolissa hyvän palvelun toteuttamista. MPS oli toteuttanut JOBmealille aiemmin henkilöstötyytyväisyyskyselyitä, joten oli luontevaa laajentaa yhteistyötä myös uusien työntekijöiden rekrytointiin.

JOBmealin operatiivisesta palvelusta sekä toiminnan kehittämisestä vastaava Matti Särkkä vastasi avainhenkilön rekrytoinnista arjen kiireen keskellä. Koska hyvin hoidettu rekrytointi vaatii aikaa, valikoitui MPS kumppaniksi aiemmin erinomaisesti sujuneen yhteistyön pohjalta. Tuttu ja luotettava kumppani oli tärkeä syy yhteistyön laajentamiselle henkilöstötutkimuksista rekrytointiin.    

JOBmeal logo

Rekrytoijalta kaivataan asiantuntemusta, ajansäästöä ja työkaluja  

JOBmealillä henkilökunta on hyvin sitoutunutta ja avainhenkilöiden rekrytointitarpeita ei tule kovin usein. Henkilöstön kasvaessa tuli kuitenkin tarve löytää hyviä esihenkilöitä. Tuttu kumppani oli helppo valinta:

 

Luotimme myös siihen, että ammattilainen tuo käyttöömme työkalut ja asiantuntemuksen, koska itse rekrytoimme hyvin harvoin vastaaviin positioihin työntekijöitä”, kertoi Matti Särkkä JOBmealin rekrytointitarpeesta. 

 

Ilmoitushaulla videohaastattelut käyntiin 

JOBmealin avoimeen tehtävään saatiin MPS ilmoitushaun avulla paljon hakijoita, joista kartoitettiin sopivimmat videohaastatteluiden avulla. Videohaastattelut mahdollistivat laajempaan kandidaattimäärään tutustumisen ennen finalistien valintaa. Videohaastattelun avulla hakijoista saatiin myös syvällisempää tietoa kuin pelkkien hakemusten kautta ja se auttoi myös varsinaisiin haastatteluihin valmistautumisessa.  

 

”Rekrytoinnin avulla löysimme erittäin hyvän ja sitoutuneen työntekijän, jonka kanssa voimme yhdessä keskittyä henkilöstömme ja tätä kautta asiakkaidemme tyytyväisyyden varmistamiseen”, kertoi Matti Särkkä yhteistyöstä MPS:n kanssa.  

 
Kummankin ydinosaaminen käytössä  

 Kokemus MPS:stä rekrytointikumppanina oli erittäin positiivinen:

”MPS:n ydinosaamista on rekrytointi ja meidän kahvihetkien tuottaminen asiakkaille”, tiivisti Matti Särkkä kumppanuuden hyödyt.  

 

JOBMeal referenssi kuvituskuva (2)

Tutustu JOBmealiin.

description

“ (1)

 

Ota yhteyttä