Teknologia­ratkaisut verkko-oppimiseen

Toimivat digitaaliset ratkaisut jatkuvaan oppimiseen ja uudistumiseen

Osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon

Ota joustavasti käyttöön kaikki verkkokoulutukseen liittyvät toiminnot tehokkaasta kurssituotannosta koulutusten hallinnointiin, jakamiseen sekä tulosten mittaamiseen ja arviointiin. MPS:n oppimisen teknologian kokonaisuudesta voit vapaasti valita organisaatiollesi parhaiten sopivat palvelut. Tarjoamme myös konsultointituen ja autamme onnistumaan oppimisen kulttuurin rakentamisessa sen eri vaiheissa.
Sisällöntuotantotyökalu Prewise Learningia voit kokeilla kahden viikon ajan kokeilujaksolla, jonka aikana tuotetut kurssit jäävät käyttöösi vielä kokeilujakson jälkeenkin.

Kokeile työkalua

Asiantuntijamme
Tatu Artman
Tatu Artman
tatu.artman@mps.fi +358 50 562 7894
OTA YHTEYTTÄ

Tutustu ratkaisuumme

Eveliina Herttua
Verkko-oppimisen teknologiat

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vapauta oppiminen ja varmista osaaminen digitaalisilla ratkaisuillamme

Luotettavat ja tehokkaat osaamisen kehittämisen ja ylläpitämisen teknologiaratkaisumme kattavat kaikki verkkokoulutukseen liittyvät toiminnot. Ne skaalautuvat organisaatiosi erilaisiin tarpeisiin ja saat ne helposti käyttöön SaaS (Software as a Service) -ratkaisuna, jonka etuna on entistä pienemmät alkuinvestoinnit.

Gimlet LMS –oppimisympäristö koulutusten jakeluun ja suoritusten seurantaan

Digitaalisten koulutussisältöjen jakelu- ja hallinnointialusta Gimlet LMS koostuu hallinnointiosasta ja koulutusportaalista. Hallinnointiosan avulla organisaatiosi ylläpitää koulutussisältöjä, hallinnoi käyttäjiä ja opintoryhmiä, luo oppimispolkuja sekä seuraa suorituksia. Koulutusportaalin avulla henkilöstö löytää helposti itselleen suunnatut koulutussisällöt ja pystyy seuraamaan omia suorituksiaan. 

Prewise Learningilla verkkokurssituotantoa helposti ja laadukkaasti

Sisällöntuotantotyökalu Prewise Learningilla luot ammattimaisen näköisiä verkkokursseja ilman erityisosaamista tekniikasta tai ohjelmoinnista. Responsiivisella työkalulla on helppo tehdä mobiilissakin toimivia verkkokursseja organisaatiosi brändin mukaisesti. Helppokäyttöisyys mahdollistaa yhdessä tekemisen ja hajautetun sisällöntuotannon tukemisen.

Tarjoamme uusille käyttäjille mahdollisuuden kokeilla Prewise Learning -sisällöntuotantotyökalua maksuttomalla kahden viikon kokeilujaksolla. Kokeilujakson aikana käytössä on kaikki työkalun ominaisuudet ja luomasi kurssit jäävät hyödynnettäväksenne myös kokeilujakson päätyttyä. Ota kokeilujakso käyttöön täältä.

 

Tervetuloa myös Oppimisen teknologia -asiakkaiden tukisivustolle!
Tämän tukisivuston avulla saat ratkaistua useimmat Gimlet LMS, Gimlet Composer sekä Prewise Learning -aiheiset asiat!

Palvelumme

Sovelto viemässä sosiaalista oppimista uudelle tasolle Gimletin avulla
- Asiakkaamme kertovat -

Sovelto viemässä sosiaalista oppimista uudelle tasolle Gimletin avulla

Sovelton kaikkien koulutusten tavoitteena on olla käyttötilanne- ja työelämälähtöisiä, ja lisäksi niiden takana on ajatus aika- ja kustannussäästöistä.

Ota yhteyttä

 

Tatu Artman
Tatu Artman
tatu.artman@mps.fi +358 50 562 7894
TUTUSTU