Verkko-oppimisen konsultointi

Tarvitsetteko apua verkko-oppimisen laadukkaaseen käynnistämiseen tai vaikkapa oppimisratkaisujenne pelillistämiseen? Tavoittaako muutosviestintänne kaikki vai tarvittaisiinko lisää vaikuttavuutta? Näissä ja muissa verkko-oppimiseen liittyvissä kysymyksissä auttaa MPS Prewisen verkko-oppimisen konsultointi. Olemme neuvonantajanne digitaalisen oppimisen kokonaisvaltaisessa suunnittelussa ja tehokkaan muutoksen aikaansaamisessa.

Tarjoamme konsultointitukea seuraaviin tarpeisiin:

Verkko-oppimisen käynnistäminen

Parhaat tulokset liiketoiminnan kannalta saadaan aikaan, kun osaamisen kehittäminen on ajassa kiinni ja tavoittaa tehokkaasti riittävän suuren osan kohderyhmästä. Verkko-oppimisen käynnistämisen konsultointi auttaa teitä kehittämään digitaalisen oppimisen kulttuuria pitkällä tähtäimellä.

Lue lisää >

Verkko-oppimisen sisällöntuotantokyvykkyyden kasvattaminen

Sisällöntuotanto digitaalisiin oppimismateriaaleihin on oma lajinsa, jossa on huomioitava niin kohderyhmän oppimistavoitteet, verkkopedagogiikan perusteet kuin käytössä olevan sisällöntuotantotyökalun reunaehdot.

Lue lisää >

Muutoksen jalkauttaminen

Organisaatiot parantavat kilpailukykyä tehostamalla toimintojaan, yhdistymällä, eriyttämällä, liittoutumalla ja ulkoistamalla. Strategiat, prosessit, toimintatavat ja tuotteet muuttuvat nopeaan tahtiin. Mikään ei kuitenkaan muutu, ellei yksilöiden toiminta muutu. Tähän tarvitaan kokonaiskuvan ymmärtämistä ja asiapohjaista osaamista.

Lue lisää >

Oppimisen pelillistäminen

Pelillistäminen on yksi tehokkaimmista lähestymistavoista, kun halutaan kasvattaa innostusta oppimiseen ja parantaa oppimistuloksia. Pelillisyyttä voidaan lisätä lähes kaikkiin oppimisratkaisuihin ja kokonaisiin prosesseihin – usein ilman monimutkaisia teknologiaratkaisuja.

Lue lisää >

Teknologia-asiakkaiden lisäkoulutukset

Gimlet LMS- ja Gimlet Composer -asiakkaillemme tarjoamme peruskoulutusten lisäksi lisäkoulutusta ketterästi tarpeen mukaan. Oppimisen teknologian käyttöönoton yhteydessä on myös tärkeää varmistaa digitaalisen oppimiskulttuurin tehokas lanseeraaminen ja jatkuvuus sekä käytännön työn organisointi.

Lue lisää >