Prewise Learning

Joskus on parasta tehdä itse. Prewise Learning -työkalulla teet ammattimaisen näköisiä verkkokursseja helposti, laadukkaasti ja joustavasti ilman erityisosaamista tekniikasta tai ohjelmoinnista. MPS:n verkko-oppimisen asiantuntijat ovat kuratoineet monipuolisen valikoiman sisällöntuotannon toiminnallisuuksia, helppokäyttöisyyttä uhraamatta.
Pääset kokeilemaan työkalua maksuttomalla kokeilujaksolla.
Kokeile työkalua 
Asiantuntijamme
Kimmo Tuovinen
Kimmo Tuovinen
kimmo.tuovinen@mps.fi +358 40 568 8996
TUTUSTU

“ (1)

Ai että tämä on kivaa – nyt haluaisin käyttää kaiken aikani vain näiden kurssien tekoon!

 

Pilottiryhmän jäsen

Lempäälän kunta

Verkkokursseja nopeasti ja vaivatta


Saatte työkalun käyttöönne nopeasti ja vaivatta, ja voitte luoda kurssipohjia ja erilaisia visuaalisia teemoja ketterästi itse. Halutessanne tarjoamme myös erillisen käyttöönottoprojektin, jossa luomme teille kurssipohjan organisaationne visuaalisella ilmeellä. 

Prewise Learningilla toteuttamanne kurssit ovat responsiivisia eli niitä voi kätevästi suorittaa eri laitteilla. Käytettävissä on useita erilaisia tehtävä- ja sivutyyppejä sekä lisäkomponentteja, joiden avulla voi tuoda toiminnallisuutta ja kerroksellisuutta kursseihin. Kursseja voi työstää helposti myös tiimityönä hyödyntämällä kommenttityökalua.

Voit julkaista Prewise Learningilla tehdyt kurssit joko Gimlet LMS:n kautta tai SCORM-paketteina muissa oppimisympäristöissä.

 

Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla Prewise Learning -sisällöntuotantotyökalua maksuttomalla kahden viikon kokeilujaksolla. Saatte verkkokurssityökalun käyttöönne heti ja käytössänne on kaikki työkalun ominaisuudet. Kokeilujaksolla pääsette siis tekemään oikeita verkko-oppimiskursseja vaikka heti ja kokeilujakson aikana luodut kurssit jäävät organisaationne käyttöön myös kokeilujakson päätyttyä. Kokeile nyt, kuinka luot monipuoliset verkkokurssit entistä helpommin itse.

 

Prewise-Learning-Trial-kokeile-14vrk

 

PrewiseLearning_tyokalu_komponentitPrewise Learning -työkalun komponentit


Tutustu asiakasreferensseihimme täällä.

Toimivan teknologian lisäksi tukenasi ovat aina tarvittaessa myös MPS:n asiantuntijat: pystyt tuottamaan verkkokursseja täysin itsenäisesti, mutta mikäli kaipaat apua oppijalähtöiseen verkkokurssien suunnitteluun tai oppimisen kulttuurin tehostamiseen, olemme vain puhelinsoiton päässä.


Tervetuloa myös Oppimisen teknologia -asiakkaiden tukisivustolle! Tämän tukisivuston avulla saat ratkaistua useimmat Gimlet LMS -, Gimlet Composer - sekä Prewise Learning -aiheiset asiat!

 

 

- Intro Title -

Myynti kasvuun

– tehoa Mustin ja Mirrin tuotekoulutuksiin!

"Kurssit ovat interaktiivisia ja niitä on helpompi tehdä kuin perinteisiä Power Pointeja."
Noora Saloranta, HRD Specialist

Ota yhteyttä

Kimmo Tuovinen
Kimmo Tuovinen
kimmo.tuovinen@mps.fi +358 40 568 8996
TUTUSTU